Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Πρώτα οι ανανεώσεις και ο Πετράκης και μετά οι μεταγραφές

Πρώτα θα ανανεώσουν τη συνεργασία ο Πετράκης και οι παίκτες και μετά θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ θα συνεχίσουν για λίγες ακόμα μέρες τις προπονήσεις και στη συνέχεια οι παίκτες θα φύγουν σε διακοπές. Όπως τονίσαμε και άλλες φορές, από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πλέι οφ δεν ωφελεί να είναι ο ΠΑΣ στην τσίτα και να κάνει προετοιμασία σαν να είναι σε αγωνιστική δράση, αφού αν είναι να γίνει κάτι με τις αδειοδοτήσεις, θα γίνει μετά το τέλος της διοργάνωσης.
Συνεχίζει να δοκιμάζεται στον ΠΑΣ λαμβάνοντας μέρος στις προπονήσεις ο 18χρονος Σέρβος μέσος Έβες Ντόλοβατς που ανήκει στην ομάδα Ντόνι Σρεμ με την οποία ο ΠΑΣ έπαιξε φιλικό πριν από το Πάσχα στα Γιάννινα. Τον παίκτη έφερε στα Γιάννινα ο Μπλάντεν Φορτούλα και θα γυμναστεί μέχρι και την Παρασκευή (αύριο). Με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Πετράκη στον αγώνα Παναιγιάλειος – ΠΑΣ υπήρξαν σενάρια για ενδιαφέρον της Γιαννιώτικης ομάδας για τον Χρήστο Κουσκουνά του Α. Ο. Τρικάλων, αλλά επί του παρόντος δεν έγινε καμία τέτοια κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή.

ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Βέβαια είναι νωρίς για να κλείσει από τώρα ο ΠΑΣ συμφωνίες με άλλους παίκτες, από τη στιγμή που ακόμα δεν σταμάτησαν οι προπονήσεις και υπάρχουν οι εκκρεμότητες με την ανανέωση της συνεργασίας του Πετράκη και των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Οι δοκιμές παικτών και τα διάφορα σενάρια περί ενδιαφέροντος της τοπικής ομάδας για παίκτες, θα είναι σε καθημερινή βάση. Ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για μεταγραφές, καθώς προηγούνται τα ζητήματα με τις ανανεώσεις συνεργασίας. Μετά απ’ αυτό ο ΠΑΣ θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι για να πάρει τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν και να κλείσει το ρόστερ. Στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτή την εβδομάδα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις σε καθημερινή βάση, όπως και για σήμερα είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 11 η ώρα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ. Δεν ακολουθούν το πρόγραμμα λόγω προβλημάτων τραυματισμού οι Φερφελής, Ακόστα, Ναδάλες.

ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ «ΗΑ»


Πέρσι τέτοια μέρα (12-5-2015) μεταξύ των θεμάτων στις αθλητικές στήλες του «Η.Α» ήταν και ο υποβιβασμός της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας από τη Γ’ Εθνική. Ας θυμηθούμε τι γράφαμε: «Μια χρονιά που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και είχε την Αναγέννηση στο 1/3 του πρωταθλήματος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής, οδηγήθηκε σε τραγωδία, καθώς με την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία της Άρτας. Στον αγώνα με τον Δωτιέα η Αναγέννηση πάλεψε, ήταν καλύτερη, έχασε ευκαιρίες, αλλά όταν φτάνεις στο φινάλε να θες εκτός έδρας νίκη για να ρίξεις τον αντίπαλό σου στο τοπικό, δύσκολα τα καταφέρνεις. Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 με την Αναγέννηση να υποβιβάζεται από τη Γ’ Εθνική.  Διαιτητής: Σημαιάκης Απόστολος (Χαλκιδικής).