Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει στη σούπερ λίγκα η κλήρωση των πλέι οφ


Τη Μεγάλη Πέμπτη (28/4, 15.00) στα γραφεία της Λίγκας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Playoffs για τη σεζόν 2015-2016. Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή. Υπενθυμίζεται ότι στο μίνι πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ μπαίνει με 3 βαθμούς, με 2 ο Παναθηναϊκός και χωρίς πόντο οι ΠΑΟΚ και Πανιώνιος. Εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης της "Ένωσης", με την οποία επιδιώκει να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς που της αφαιρέθηκαν μετά τα επεισόδια με τον Ατρόμητο.
Εάν παραμείνει η ποινή, ο Δικέφαλος θα μπει με 2 βαθμούς στα playoffs. Από εκεί και πέρα, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και ο 4ος του μίνι πρωταθλήματος έχει εξασφαλισμένη την έξοδό του στην Ευρώπη.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή: "Ανακοινώνεται ότι τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Play Offs του Πρωταθλήματος Super League 2015-16 στα γραφεία της Super League".
ΠΗΓΗ: sport24.gr


ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.gr Το ρεπορτάζ σωστά αναφέρει τον Πανιώνιο ότι θα μπει στην αυριανή κληρωτίδα, καθώς είναι 5ος στην βαθμολογία και έχει αδειοδοτηθεί, έστω και με την έφεση. Επί του παρόντος ισχύει αυτό. Δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει όταν αρχίσουν τα πλέι οφ, αν έρθει και κάνει έλεγχο η ΟΥΕΦΑ