Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Μ. Μανιάς: Η πρώτη ομάδα που θα συζητήσω είναι ο ΠΑΣ

Δεξιά ο Μιχάλης Μανιάς με τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη στην απονομή της τιμητικής πλακέτας


Από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα ψηφίστηκε ο Μιχάλης Μανιάς που σημείωσε και τα 2 γκολ της νίκης του ΠΑΣ. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο γιατρός της ομάδας Σταύρος Ριστάνης. Το συμβόλαιο του Μανιά λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ δεν θα παίξει την Κυριακή στην Ξάνθη γιατί έχει κάρτες.
Ωστόσο τόνισε ότι πρώτα θα συζητήσει με τον ΠΑΣ για την παραμονή του.

Ο Μιχάλης Μανιάς στις δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ειδικά στο α' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, αλλά δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μας πίεσε πάρα πολύ . Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει εδώ μέσα. Από εκεί και πέρα κάναμε και το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου , στο τεχνικό επιτελείο και στον κόσμο».

Για το αν το σημερινό είναι ένα από τα τελευταία του παιχνίδια στον ΠΑΣ: «Δεν το ξέρω. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με την Ξάνθη. Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Ξάνθη , για να μπούμε στα play offs. Από εκεί και πέρα η πρώτη ομάδα που θα συζητήσω θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί ο πρόεδρος μου έχει φερθεί πολύ σωστά τα τελευταία 2 χρόνια και θα δούμε».

Για το ματς που ακολουθεί στην Ξάνθη: «Το πιστεύουμε. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ. 'Εγκληματίσαμε' στα δύο τελευταία παιχνίδια, γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά ευτυχήσαμε σήμερα πήραμε τους 3 βαθμούς, είμαστε ξανά στην 6η θέση. Μακάρι να πάρουμε άλλους τους τρεις βαθμούς στην Ξάνθη».

Για το αν χρωστάει κάτι η τύχη στην ομάδα: «Σίγουρα κάτι μας χρωστάει, αλλά εμείς είμαστε αυτοί που θα πρέπει να παλέψουμε . Πέρυσι φτάσαμε ένα βήμα μακριά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φέτος είμαστε πάρα πολύ κοντά. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το αν είναι η καλύτερή του χρονιά στη σούπερ λίγκα: «Μέσα από την ομάδα διακρίνεται ο κάθε παίκτης. Στόχος μου είναι να δίνω το 100% κάθε Κυριακή, να βοηθάω την ομάδα και ό,τι καλύτερο».


Για το αν θα κριθεί η δική του απόφαση για παραμονή στον ΠΑΣ από τη συμμετοχή στα play-offs: «Δεν το έχω σκεφτεί. Μακάρι να μπούμε στα play offs και ο,τι είναι να γίνει θα γίνει».