Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δεν χάνουν την αισιοδοξία στον ΠΑΣ και περιμένουν τις εξελίξεις

Στον ΠΑΣ δεν χάνουν την αισιοδοξία και περιμένουν να φανεί φως από την ΟΥΕΦΑ


Μπορεί οι μέρες να περνούν βασανιστικά για τους φίλους του ΠΑΣ, καθώς δεν φάνηκε κάποιο φως από την ΟΥΕΦΑ, αλλά στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και περιμένουν. Οι παίκτες και ο Πετράκης με τους συνεργάτες του θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και τα φιλικά, ώστε η ομάδα αγωνιστικά να είναι στον ανάλογο βαθμό ετοιμότητας. Βοηθά και το γεγονός ότι προκρίθηκε η ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει στις 7 Μαΐου, οπότε τα πλέι οφ μετατίθενται από τις 4 στις 11 Μαίου. 


Συνεπώς υπάρχει ακόμα καιρός να ευαισθητοποιηθεί η ΟΥΕΦΑ και να διενεργήσει τον ανάλογο έλεγχο στον φάκελο του Πανιωνίου, δεδομένου ότι είναι εντελώς αντίθετες οι αποφάσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας επιτροπής και το πιο σημαντικό ότι ο εισηγητής Γιώργος Δημητρίου και τις δύο φορές έκανε αρνητικές εισηγήσεις. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις κραυγαλέων αντιφάσεων σε αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων συνήθως επεμβαίνει η ΟΥΕΦΑ από μόνη της και δίνει τις τελικές απαντήσεις, καθώς δεν συμφέρει κανέναν να πλανώνται σκιές και ψήγματα καχυποψίας. Γιατί μπορεί να είναι κομπλέ και ο φάκελος του Πανιωνίου και αδίκως να αμφισβητείται η ορθότητα της απόφασης για την αδειοδότησή του. 

Συνεπώς το θέμα ΟΥΕΦΑ δεν έκλεισε οριστικά και υπάρχει καιρός να περιμένουμε τις εξελίξεις. Γι’ αυτό και στον ΠΑΣ δεν παραδίδουν τα όπλα και είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Όπως ήρθε το 2013 για τον δικό του φάκελο κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ στην Αθήνα και μπούκαρε μέρα μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ, έτσι μπορεί να γίνει και τώρα, χωρίς όμως να προδικάζουμε οποιαδήποτε απόφαση που θα πάρει.