Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Γ. Πετράκης: Αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ

Ο Γιάννης Πετράκης ενώ κάνει δηλώσεις στη NOVA


Ο Γιάννης Πετράκης αμέσως μετά το ματς μίλησε στη NOVA τονίζοντας ότι αυτή τη μέρα στην Ξάνθη και τα όσα έζησε θα τα θυμάται σε όλη του τη ζωή. Στην εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού τόνισε τα εξής:
«Νιώθω πολύ έντονα συναισθήματα. Αισθάνομαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερε η ομάδα μας σήμερα να πάρει μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ σπουδαία ομάδα και σε συνδυασμό με το πιο σπουδαίο γεγονός της πενταετίας που είναι η αδειοδότηση. Γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο για την εξυγίανση της ομάδας που έκανε. Αυτό το γεγονός δίνει προοπτική για το μέλλον με πιθανή έξοδο στην Ευρώπη, περιμένοντας την απόφαση για την έφεση του Πανιωνίου, που έκανε κι αυτός πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αλλά την προσπάθεια αυτή που έκανε φέτος ο Πανιώνιος την κάναμε και εμείς στο παρελθόν, φτάνοντας στη βρύση, χωρίς να πιούμε νερό. 



Για αυτά που είπαν πριν, είναι μια σπουδαία μέρα για την ομάδα, για τον κόσμο, για τους παίκτες, για τη διοίκηση, για τον πρόεδρο, για μένα. Για μένα είναι μια σημαντική μέρα όχι μόνο σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος και δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πραγματικά είναι παλικάρια. Ελέγξαμε την πίεση και την ένταση, πήγαμε καλά το παιχνίδι».