Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα στα Γιάννινα

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα στο χώρο υποδοχής στην Πλατεία Μαβίλη δίπλα από την Παμβώτιδα λίμνη (ΦΩΤΟ epirus-tv-news.blogspot.gr)

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης  (αγωνίστηκε σε ΠΑΣ, Παναθηναϊκό, Πόρτο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιναμό Μόσχας) που σήκωσε και το κύπελλο Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ήταν ο αθλητής που μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα σήμερα στα Γιάννινα, στη λαμπαδηδρομία που έγινε από το δικαστικό μέγαρο μέχρι την Παραλίμνια περιοχή που έγινε και η εκδήλωση υποδοχής της φλόγας από τον Δήμο Ιωαννιτών.
Τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που κρατούσε τη δάδα με τη φλόγα συνόδευαν και άλλοι σπουδαίοι αθλητές όπως Σιώζος Πάρις, Ζέρβα Αικατερίνη, Λιάγκου Ανθή (ΑΜΕΑ), Τσιάβου Αμαλία, Mπάος Αναστάσιος (ΑΜΕΑ) και Παπάκης Απόστολος.
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας, εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής «RIO 2016» και  εκπρόσωπος εκπροσώπου Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η φλόγα συνέχισε το ταξίδι της για την Ολυμπιάδα του Ρίο.