Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Χαρίσης: Στους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος έπρεπε να είναι και ο Τσουκαλάς

Ο Χάρης Χαρίσης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Χάρης Χαρίσης σκόραρε απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά δεν πανηγύρισε κι έτσι πήρε το βραβείο Fair Play της Σούπερ Λιγκ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι στην ομάδα των Ιωαννίνων ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ένιωσε περίεργα όταν έβαλε γκολ εναντίον της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για το βραβείο Fair Play:
"Είπα ό, τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και δε γινόταν να πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα εναντίον της. Από την αρχή του παιχνιδιού ένιωθα σαν να ζω ένα όνειρο. Έβλεπα απέναντί μου τα παιδιά που παίζαμε μαζί τόσα χρόνια και είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Όταν ήρθε και το γκολ αισθάνθηκα πολύ περίεργα."

-Για τον ΠΑΟΚ και για τον εαυτό του:
"Για μένα ήταν μια ξεχωριστή χρονιά. Έκανα κάποια λάθη κι έμαθα απ' αυτά. Έγινα καλύτερος και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Είχα κάποιους τραυματισμούς και από τη διαδικασία αυτή βγήκα πιο δυνατός. Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο".

-Για τα πλέι οφ:
"Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και όλοι είμαστε αποφασισμένοι για το καλύτερο στα πλέι οφ. Η διακοπή θα μας βοηθήσει πολύ και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στα πλέι οφ για να κάνουμε αυτό που πρέπει".

-Για τον Βλάνταν Ίβιτς:
"Ο νέος προπονητής έχει νέες ιδέες, δουλεύει σε καινούρια πράγματα και τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στην ομάδα".

-Για τους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος:
"Όλα τα παιδιά άξιζαν τη βράβευσή τους. Ειδικά ο Τάσος Μπακασέτας ήταν απ' τους κορυφαίους, αλλά πιστεύω ότι αν υπήρχε κι ένας ακόμα που θα έπρεπε να είναι στην καλύτερη ομάδα, αυτός είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς".

-Για τον Γκάρι Ροντρίγκεζ:
"Ο Γκάρι και στις προπονήσεις φαίνεται ότι είναι εξαιρετικός παίκτης. Φέτος είδαμε ελάχιστα πράγατα απ' αυτά που μπορεί να δώσει. Είναι αν όχι το καλύτερο χαφ, τότε σίγουρα συμπεριλαμβάνεται στα 2-3 καλύτερα χαφ του πρωταθλήματος".


ΠΗΓΗ: novasports.gr