Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σήμερα ξεκούραση, από αύριο δουλειά για το όνειρο!

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Κώστας Περιστερίδης


Στο γήπεδο βρέθηκαν από χτες οι παίκτες του ΠΑΣ καθώς έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πλατανιά, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι. Ο Γιάννης Πετράκης συνεχάρη τους παίκτες, ζήτησε να χαλαρώσουν για λίγο και να είναι επικεντρωμένη η προσοχή τους στο καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη που θα γίνει την Κυριακή στα Πηγάδια. Από την αναμέτρηση αυτή θα απουσιάσει ο Μιχάλης Μανιάς που είναι τιμωρημένος. Κανονικά θα αγωνιστούν οι υπόλοιποι. 


Το ευχάριστο είναι ότι στο ματς με τον Πλατανιά, παρότι αρκετοί παίκτες ήταν στο όριο καρτών, κιτρινίστηκε μόνο ο Λίλα που δεν ήταν στο όριο. Έτσι πλην του Μανιά,  οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Για σήμερα ο Κρητικός τεχνικός έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν οι παίκτες και να χαλαρώσουν από την ένταση των τελευταίων ημερών, αλλά από αύριο οι προπονήσεις θα είναι σε καθημερινή βάση, μέχρι το Σάββατο που θα γίνει η αναχώρηση για Ξάνθη. Στα Γιάννινα κάνουν όνειρα να πιάσουν την 6η θέση που θα τους δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη αν δεν αδειοδοτηθεί σε δεύτερο βαθμό ο Πανιώνιος.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΚΑΝΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ


Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Κώστας Περιστερίδης που τόνισε: «Η νίκη που πετύχαμε είναι σημαντική και σε συνδυασμό του αποτελέσματος της Τρίπολης, φέρνει εμάς στην 6η θέση. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει με την αδειοδότηση του Πανιωνίου για να καταφέρουμε το στόχο μας. Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι ο Πλατανιάς παίζει με κατοχή μπάλας και προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους με κάθετες μπαλιές. Θεωρώ ότι ο προπονητής μας και οι παίκτες διαβάσανε καλά το παιχνίδι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε εκτός από 2-3 φάσεις». 

Για το τι ειπώθηκε ή τι ακολούθησε στα αποδυτήρια ο Περιστερίδης σημείωσε: «Ήμασταν όλοι χαρούμενοι. Είχαμε και τη διακοπή των 10 λεπτών που μας δημιούργησε πολύ άγχος γιατί πήρε παράταση ο αγώνας και η αγωνία. Τώρα για να έχει ουσιαστική αξία αυτή η νίκη θα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή στην Ξάνθη». 

Για το πώς αισθάνθηκε που έπαιξε κόντρα στην πρώην ομάδα του ανέφερε: «Πρώτα πρώτα θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους γονείς μου, γιατί ξέρουν καλά αυτοί και εγώ στα 2 χρόνια που ήμουν εκεί πως αισθανόμουνα. Στον Πλατανιά δεν πήρα τις ευκαιρίες που περίμενα. Τώρα στα Γιάννινα έκανα μια νέα αρχή στην καριέρα μου. Είμαι δε πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που είμαι στα Γιάννινα και αγωνίζομαι για τον ΠΑΣ που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα».