Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Μίμης Δομάζος: Είχε ευκολία στο σκοράρισμα ο Αλβαρέζ

Δηλώσεις για τον Όσκαρ Αλβαρέζ έκανε ο Μίμης Δομάζος


Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Μίμης Δομάζος για τον Όσκαρ Αλβαρέζ, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 68 ετών. Ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και χαρακτήρισε εξαιρετικό συμπαίκτη και άνθρωπο τον μεγάλο άσο του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού.

«Είχε ωραίες κινήσεις μέσα στην περιοχή, έβλεπε το τέρμα και είχε ευκολία στο σκοράρισμα. Αυτό ήταν το μεγάλο του προσόν, και τα έβλεπε τα δίχτυα τεράστια. Ήταν καλός και με το κεφάλι», ανέφερε αρχικά ο κ. Δομάζος και πρόσθεσε: 

«Ήταν πλακατζής. Δεν ήταν μόνο καλός ποδοσφαιριστής, ήταν και καλός άνθρωπος. Τον χτυπούσαν, αλλά χτυπούσε και εκείνος. Δεν καθόταν να τις τρώει». 

Όσον αφορά την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα που θριάμβευσε τη δεκαετία του ’70, υπογράμμισε: «Ήταν μία μεγάλη ομάδα εκείνη του ΠΑΣ. Δεν μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Είχε γίνει και ένας τσακωμός. Τώρα έχουν αλλάξει οι καιροί. Οι ποδοσφαιριστές είναι σωστοί, επαγγελματίες και στην εξέδρα βλέπουμε αυτά που βλέπουμε». 

Καταλήγοντας, ο Μίμης Δομάζος σχολίασε πως «από αυτούς τους παίκτες που είχαν έρθει εκείνα τα χρόνια, ξεχώριζε ο Αλβαρέζ».