Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Από ένα κόρνερ χάθηκαν τα πάντα για την Ανατολή (video - φωτορεπορτάζ)

Στιγμιότυπο από τον αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος ΑΕΠ Βατολάκκου - Α. Ο. Ανατολής 1-0


Ένα γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Χαραλαμπίδης στο 3ο λεπτό του αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά Λάλλου ήταν αρκετό για να χαρίσει την πρόκριση στην Α. Ε. Ποντίων Βατολάκκου στο ματς με την Ανατολή. Στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι. 


Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές είναι δίκαιο. Το ματς έγινε σε δύσκολες γηπεδικές συνθήκες αφού λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων το γήπεδο στο ΔΑΚ Γρεβενών σε πολλά σημεία είχε βούρκο. Η ΑΕΠ Βατολάκκου την μεθεπόμενη Τετάρτη 30 Μαρτίου θα υποδεχτεί στα Γρεβενά τον Κρόνο Αργυράδων Κέρκυρας. 

Περίπου 400 με 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση που κράτησε μέχρι το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς ευκαιρίας και καλές στιγμές υπήρξαν και από τις δύο πλευρές.

Ο διαιτητής Κάτης από τη Φλώρινα δεν έκανε το μεγάλο λάθος και ήταν καλός. Βοηθοί ήταν οι Κελεσίδης (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας).

Α. Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Χρήστος Λάλλος): Κοτίτσα, Ιωαννίδης (89’ Καλαϊτζίδης), Κατσαντώνης, Μπόλος, Θωμάς Λάλλος, Κυριακίδης, Σοφοκλής Κοτζατίσογλου (80’ Γραβάνης), Χαραλαμπίδης, Άγγελος Κοτζατίσογλου, Μπιζιώτας, Παναγιώτης Λάλλος (92’ Μελισσινός).

Α. Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Βασίλης Καλτσής): Γιαννούσης, Δρόσος (80' Φίλιος), Κίτσος, Τσιούρης, Γκαρτζονίκας, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Αλεξίου, Νούσης, Χαμπίμπης, Δήμος.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΟΣ TV1





ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ vatolakkiotis.blogspot.gr