Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Γιατροί της Κρήτης βράβευσαν τον Πετράκη σε φιλικό με τους βετεράνους του ΠΑΣ


Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Γιάννη Πετράκη σε μια αναμνηστική φωτογραφία των δύο ομάδων

Μια ομάδα γιατρών από το Ηράκλειο βρέθηκε για τριήμερο στα Γιάννινα και με την ευκαιρία έδωσε σήμερα το βράδυ φιλικό παιχνίδι στις 7 το βράδυ στο ΠΕΑΚΙ με ομάδα βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα, τιμώντας παράλληλα και τον Γιάννη Πετράκη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. 
Οι γιατροί που είναι και φίλοι του ποδοσφαίρου, ίδρυσαν την ομάδα Κάντια ’91 που δίνει φιλικά παιχνίδια. Πρόπερσι στη Σπάρτη, πέρσι στην Καστοριά και φέτος στα Γιάννινα.

Η ομάδα του ΠΑΣ. Όρθιοι από αριστερά Παπαγεωργίου, Τσιάβος, Σεϊταρίδης, Παρουτιάδης, Οικονόμου. Καθοστοί Μπόλος, Πετράκης, Ζήσης, Λιάκος, Γιάτσος, Κοντογιωργάκης


Πριν από το παιχνίδι οι γιατροί της Κρήτης τίμησαν τον συμπατριώτη τους Γιάννη Πετράκη που αναδείχτηκε φέτος από τον ΠΣΑΠ κορυφαίος προπονητής της σούπερ λίγκα. Ο κ. Πετράκης εμφανώς συγκινημένος και με βουρκωμένα μάτια παρέλαβε την πλακέτα από τον επικεφαλής της αποστολής των γιατρών της Κρήτης ευχαριστώντας όλους από τα βάθη της καρδιάς τους. Ο Πετράκης αγωνίστηκε με την ομάδα των βετεράνων του ΠΑΣ όπως και ο ορθοπεδικός γιατρός Χρήστος Παπαγεωργίου.

Ο Γιάννης Πετράκης παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα


Όσο για το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1. Προηγήθηκε ο ΠΑΣ στο β’ ημίχρονο με τον Λιάκο και ισοφάρισε η «Κάντια» 1-1 με τον Μαρκουλάκη. Οι γιατροί έχασαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαββόπουλος στο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ο Αποστόλης Γεωργίου

ΠΑΣ: Παρουτιάδης, Παπαγεωργίου, Οικονόμου (Μαρούλης), Τσιάβος, Ν. Μπόλος, Ζήσης, Κοντογιωργάκης, Σεϊταρίδης, Λιάκος, Πετράκης, Γιάτσος.


ΚΑΝΤΙΑ ’91: Βαρκαράκης, Λεβέντης, Αντωναράκης, Καλλιδάκης, Ξανθόπουλος, Πρινάρης, Βαρκαράκης, Μιχαλίτσης, Μαρκουλάκης, Κανδυλάκης, Φουντουλάκης. Αγωνίστηκε στην επανάληψη και ο Σαββόπουλος. 

Μπόλος, Λιάκος, Πετράκης, Κοντογιωργάκης σε ένα στιγμιότυπο του αγώνα













Οι γιατροί από το Ηράκλειο παίζουν και καλό ποδόσφαιρο



Μια αναμνηστική φωτογραφία πριν από το παιχνίδι














Ο Νίκος Λιάκος σημείωσε το γκολ των βετεράνων του ΠΑΣ













Δημήτρης Σεϊατρίδης, Νόντας Μπόλος, Εδουάρδο Κοντογιωργάκης σε μια αναμνηστική φωτογραφία