Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ξεχώρισαν πάλι τα κουπιά του ΝΟΙ στον Σχινιά

Σε διεθνή ρεγκάτα θα αγωνιστεί ο Στέφανος Ντούσκος


Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου και στον δεύτερο και τελευταίο για φέτος Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στον Σχινιά, προκειμένου να επιλέξει αθλητές για τις εθνικές της ομάδες. Αυτό παρά το γεγονός ότι αρκετά παιδιά ήταν άρρωστα και κάποια εξ αυτών δεν μπόρεσαν τελικά να αγωνιστούν.

Πιο αναλυτικά, οι Αποστόλης Ντότης – Παντελής Σωτηρακόπουλος κατέκτησαν μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στη Δίκωπο των Εφήβων. 

Ο Θανάσης Παλαιοπάνος μαζί με τον Χρ. Στέριακα του Ομίλου Μαυροχωρίου κατέκτησαν μία δεύτερη και μία τρίτη θέση επίσης στη Δίκωπο Εφήβων, ενώ ο Άγγελος Μπερής πέτυχε μία πέμπτη και μία πρώτη θέση στο Σκιφ Εφήβων. Ο Ανδριανός Οικονόμου πήρε δύο δεύτερες θέσεις στο Σκιφ Παίδων και η Αριάδνη Μήτση μία πέμπτη θέση στο Σκιφ Κορασίδων. Ο Κων/νος Παπαδιώτης ήταν τέταρτος στον μικρό τελικό του Σκιφ Εφήβων και οι Μιχάλης Φαϊτάς – Αλέξανδρος Μαμακής πήραν την τέταρτη θέση στη Δίκωπο των Παίδων.

Μάντζιος – Ντούσκος στη  ρεγκάτα του Πινετιλούκο

Δύο Πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. θα εκπροσωπήσουν φέτος τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία στη διεθνή ρεγκάτα «Paolo D’ Aloja» του Πιεντιλούκο Ιταλίας που θα διεξαχθεί το τριήμερο 1 με 3 Απριλίου και αποτελεί το πρώτο εκτός συνόρων αγωνιστικό τεστ της χρονιάς για τα ελληνικά «κουπιά». Πρόκειται για τον περσινό χάλκινο παγκόσμιο Πρωταθλητή Εφήβων του Ρίο Κωστή Μάντζιο και για τον Στέφανο Ντούσκο που έχει τρέξει και τα προηγούμενα δύο χρόνια στο Πιεντιλούκο. Από την ελληνική αποστολή απουσιάζουν λόγω ασθένειας οι Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων