Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Παλικαρίσια πρόκριση της Ανατολής μέσα στην Κοζάνη (video)

Ο Α. Ο. Ανατολής όπως παρατάχθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης (ΦΩΤΟ top-sport.gr)


Παλικαρίσια πρόκριση μέσα στην Κοζάνη επί της Α. Ε. Π. Καραγιαννίων πήρε ο Α. Ο. Ανατολής καθώς κέρδισε με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 87’ ο Φίλιος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα Παπαγερίδη.
Έτσι την άλλη Τετάρτη 16 Μαρτίου στα Γρεβενά θα αντιμετωπίσει την Αθλητική Ένωση Ποντίων Βατολάκκου η οποία σήμερα απέκλεισε με σκορ 5-4 στα πέναλτι το Σούλι Παραμυθιάς. Η Α. Ε. Π. Καραγιαννίων είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο β’ ημίχρονο, αλλά η Ανατολή ήταν αυτή που αντιμετώπισε μεθοδικά και ψύχραιμα την κατάσταση, φτάνοντας στη σημαντική νίκη.

Αρκετά καλή η διαιτησία του διαιτητή Μπεκιάρη και των εποπτών Τίκα, Κανιούρα από το σύνδεσμο Καρδίτσας.

Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ: (Γιάννης Σαμαράς): Παπαγερίδης, Ντούκα, Ντουρμίσι, Ίττης, Πασχαλίδης, Λιάμης, Ζερβανταρίδης, Παπαδόπουλος, Σαββούδης, Αποστολίδης(89’ Μαλούτας), Κεΐσογλου(89’ Ευαγγελόπουλος)


Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ: (Βασίλης Καλτσής): Γιαννούσης, Κίτσος, Φίλιος,Τσιούρης, Γκαρτζονίκας, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Δρόσος(90’ Φίλιος Π.), Νούσης(80’ Αλεξίου), Χαμπίπης(88’ Οικονόμου), Δήμος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΛΥΒΑ


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ top-sport.gr ΚΛΙΚ ΕΔΩ