Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

"Πυρετός" στον ΠΑΣ για τον φάκελο αδειοδότησης

Στον ΠΑΣ ετοιμάζουν τον φάκελο για την αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εντός των ημερών η ΕΠΟ αναμένεται να κοινοποιήσει στις ΠΑΕ τις καταλυτικές ημερομηνίες που θα πρέπει να κλείσουν οι φάκελοί των με όλα τα στοιχεία και στη συνέχεια να εξεταστούν από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης.
Οι ΠΑΕ πάντως με ειδική εγκύκλιο από τις 2 Δεκεμβρίου 2015 που εξέδωσε η ΕΠΟ έχουν ενημερωθεί για το τι πρέπει να προσκομίσουν και με τι κριτήρια θα γίνει η αξιολόγηση. Η καταλυτική ημερομηνία για τι κλείσιμο των φακέλων είναι η 31η Μαρτίου 2016. Μπορεί όμως η Ομοσπονδία να δώσει και ένα ακόμα μικρό χρονικό περιθώριο στις ομάδες, ανάλογα με την εξέλιξη των καταστάσεων. 


Πέρσι ο ΠΑΣ ένας από τους λόγους που δεν πήρε αδειοδότηση και από τις βασικές ελλείψεις του ήταν η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας. Επειδή περίμενε τη ρύθμιση των 100 δόσεων, προσκόμισε τη φορολογική ενημερότητα όταν εκδικάστηκε η έφεση, αλλά και πάλι δεν άλλαξε η απόφαση. Για να δούμε τι θα γίνει φέτος. Αυτός ο μήνας είναι πολύ κρίσιμος για τον ΠΑΣ. Αν πάρει αδειοδότηση θα μπορέσει να ενισχυθεί το καλοκαίρι και αυτό θα επηρεάσει θετικά και στον Πετράκη να μείνει για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα. Αν δεν πάρει αδειοδότηση, που απευχόμαστε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τη νέα σαιζόν, καθώς λήγουν και τα συμβόλαια 7 ποδοσφαιριστών (Μανιάς, Στρούνα, Ίλιτς, Περιστερίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Ιωάννου).