Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Επιστρέφουν στον ΠΑΣ Μιχαήλ και Ακόστα

Οι Αλέξης Μιχαήλ (φωτο) και Νόε Ακόστα θα ενισχύσουν τον ΠΑΣ στο ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στα Γιάννινα


Βγήκαν κομπιουτεράκια στα Γιάννινα για το πρόγραμμα των τελευταίων 4 αγωνιστικών και κατά πόσο προλαβαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα να καταλάβει την 5η θέση, καλύπτοντας τη διαφορά που έχει από τον Πανιώνιο.
Πολλά θα εξαρτηθούν από το ματς της ερχόμενης Δευτέρας που θα δώσουν μεταξύ τους στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Εκεί που ο ΠΑΣ θα πρέπει να κερδίσει τον Πανιώνιο για να μικρύνει τη διαφορά αλλά να γκρεμίσει και μια κακή παράδοση. Έτσι λοιπόν το ματς της Δευτέρας έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδας και ειδικά για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που από σήμερα ξεκινά την προετοιμασία του. Χτες, Καθαρά Δευτέρα ο Γιάννης Πετράκης έδωσε σε όλους ρεπό. Επιστρέφουν στην ενεργό δράση οι Μιχαήλ, Ακόστα, δύο πολύ σημαντικοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στην Καλλονή λόγω τιμωρίας από συμπλήρωση κίτρινων καρτών. 


Ο Γιάννης Πετράκης την ημέρα της Αποκριάς που γύρισε η ομάδα από τη Μυτιλήνη και έγινε πρόγραμμα αποθεραπείας, ζήτησε από τους παίκτες να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα βλέποντας κάθε παιχνίδι χωριστά. Το μυαλό και η προσοχή όλων να είναι επικεντρωμένη στο ματς με τον Πανιώνιο. Υπάρχει χρόνος μέχρι την Κυριακή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, ο Κρητικός τεχνικός να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του και να βρει το ιδανικό σχήμα που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο που είναι φέτος σε πολύ καλή κατάσταση.