Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η ισοπαλία 1-1 αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ισοπαλία 1-1 αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Πανιώνιος συνεχίζει να είναι «κακός δαίμονας» του ΠΑΣ αφού και σήμερα δραπέτευσε με ισοπαλία 1-1 από το στάδιο «Ζωσιμάδες». Παρότι ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 23’ με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Ίλιτς, ισοφαρίστηκε στο 84’ με κοντινό σουτ του Καραμάνου.
Το αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΣ που βάσει της εικόνας του αγώνα ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο. Αν ήραν μια ομάδα που θα έπρεπε να πάρει τη νίκη αυτή ήταν ο ΠΑΣ, που έχει παράπονα και από τον διαιτητή Τζήλο από τη Λάρισα, που στο 6’ έπνιξε πέναλτι σε χέρι του Μπακασέτα μετά από κεφαλιά του Μιχαήλ. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και σε άλλες φάσεις ο ΠΑΣ αδικήθηκε. Ο διαιτητής δεν είχε βέβαια πρόθεση να βοηθήσει ή να αδικήσει κάποια ομάδα. Απλά ήταν ανεπαρκής στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

ΤΑ ΓΚΟΛ

23’: Γκολ για τον ΠΑΣ με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Μπράνα Ίλιτς. Η μπάλα πέρασε με φάλτσο, έσκασε μπροστά στα καρέ πήγε να αποκρούσει ο Κόρμπος, έγινε το «τσάφ» και κατέληξε στα δίχτυα του Πανιώνιου.

84’: Η ισοφάριση 1-1 για τον Πανιώνιο με τον Καραμάνο. Ο Ανσαριφάρντ εκτέλεσε φάουλ έγιναν κάποιες κόντρες στα καρέ του ΠΑΣ η μπάλα έφτασε στον Καραμάνο που ήταν  σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

2’: Μακρινό σουτ του Καρανίκα στην αγκαλιά του Διούδη.

6’: Ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι όταν σε κόρνερ από αριστερά του Ίλιτς, ο Μιχαήλ έπιασε κεφαλιά η μπάλα φάνηκε να βρίσκει το χέρι του Μπακασέτα και απομακρύνθηκε. Προφανώς ο Τζήλος να εκτίμησε ότι το χέρι ήταν ακούσιο.

21’: Κόρνερ του Ίλιτς κεφαλιά του Μιχαήλ απέκρουσαν οι αμυντικοί μπροστά από την εστία του Διούδη.

37’: Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα για σκληρό μαρκάρισμα.

65’: Κίτρινη κάρτα στον Ρισβάνη για σκληρό φάουλ στο Λίλα.

67’: Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Καρανίκας έφυγε από δεξιά, έκανε τη σέντρα εν κινήσει ο Ναδάλες έκανε το σουτ από κοντά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Πανιώνιου.

74’: Κίτρινη κάρτα στο Μανιά για διαμαρτυρία σε καταλογισμό φάουλ. Ακολούθησαν αψιμαχίες των παικτών με συνέπεια στο 77’ να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Μανιάς.

78’: Σκληρό φάουλ του Ρισβάνη στον Ναδάλες και αποβολή του Ρισβάνη με 2η κίτρινη κάρτα.

91’: Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου για φάουλ στο Λίλα.

92’:Μεγάλη ευκαιρία για Πανιώνιο όταν σε αντεπίθεση ο Ανσαριφάρντ έδωσε τη μπάλα στον αμαρκάριστο Καραμάνο αλλά το κοντινό σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Περιστερίδης.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 Διαιτητής του αγώνα ο Αθανάσιος Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας. Βοηθοί του οι Θεόδωρος Νταλούκας, Ευθύμιος Κουρέντας (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής ο Νικόλαος Ρούσσος – Μπεκερτζής (Πρέβεζας) και παρατηρητής ο Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Λίλα, Τσουκαλάς, Ναδάλες (89’ Γιάκος), Καρανίκας, Ακόστα, Ίλιτς (89’ Ηλιάης), Μανιάς.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Οικονόμου): Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (64’ Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Καθάριος (59’ Τζανδάρης), Μασούρας (46’ Ανσαριφάρντ), Καραμάνος.