Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Σκληραίνει την στάση ο ΠΑΣ έναντι του Τσάβες

Σε απολογία θα κληθεί ο Κριστιάν Τσάβες που διακρίνεται αριστερά με τον Σταμάτη Σαπαλίδη που πήγε στον Κισσαμικό


Σκληραίνει τη στάση της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έναντι του Κριστιάν Τσάβες που όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση θα κληθεί και σε απολογία για να αποδείξει τα όσα δυσφημιστικά φέρεται να δήλωσε για την ομάδα. Παράλληλα αναφέρεται ότι ασκήθηκε έφεση για να εκδικαστεί η προσφυγή σε δεύτερο βαθμό. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 τοποθετείται για πρώτη φορά επίσημα σε σχέση με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Cristian Gabriel Chavez (Κριστιάν Γκαμπριέλ Τσάβες) και ενημερώνει τα εξής:

1. Την 28.01.2016 κοινοποιήθηκε το διατακτικό της υπ' αρίθ. 98/2016 απόφασης της Α'ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία (3-2) η αίτηση του ποδοσφαιριστή Τσάβες σχετικά με το συμβόλαιο του που υπεγράφη το 2013 και ολοκληρώνεται την 30.06.2016.

2. Παρά το γεγονός πως μέχρι και σήμερα δεν έχει κοινοποιηθεί το σκεπτικό (προφανώς λόγω της πολυπλοκότητας της ουσίας της υπόθεσης), η εταιρία μας προέβη στην κατάθεση έφεσης ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, επιφυλασσόμενη για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της. Η ημερομηνία της συζήτησης της εφέσεώς μας δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί.

3. Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι τον ποδοσφαιριστή Τσάβες να τοποθετείται δημόσια  χρησιμοποιώντας διάφορους δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς στοχεύοντας, τόσο στην εταιρία/ομάδα μας, όσο και σε συγκεκριμένα στελέχη αυτής. Δε θα μπούμε σε δημόσιο διάλογο και δεν θα σχολιάσουμε τίποτα περαιτέρω, ωστόσο ενημερώνουμε, προς αποφυγή παρερμηνειών, πως για ό,τι φέρεται να έχει δηλώσει θα κληθεί να απολογηθεί αρμοδίως, εφόσον δεν προβεί άμεσα σε επίσημη διάψευση.


4. Τέλος, λόγω κυρίως της εξαιρετικής σοβαρότητας της υπόθεσης αλλά και του χρόνου που αυτή θα διαρκέσει, επισημαίνουμε ειδικώς πως η όποια ενημέρωση θα θεωρείται έγκυρη μόνο εφόσον προέρχεται από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ.