Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Παραίτηση αλλά και μεταγραφή στον Α. Ο. Βελισσαρίου

Ο Αλέξανδρος Αλεξίου μετά την ομάδα νέων του ΠΑΣ και την Κοζάνη κατέληξε στον Α. Ο. Βελισσαρίου


Παραίτηση του Πέτρου Τζίμα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλά με μια σημαντική μεταγραφή του Αλεξίου από την Κοζάνη, καταγράφονται στον Α. Ο. Βελισσαρίου.
Ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι αφού κέρδισε την Θύελλα Ελεούσας 3-1 σε συνδυασμό με το παραπάτημα της Δόξας Κρανούλας, ο Α.Ο.Β φαίνεται να αγκαλιάζει τον τίτλο καθώς η διαφορά των 10 βαθμών που έχει από τη 2η θέση, 10 αγωνιστικές πριν από το τέλος, τον χρήζει σούπερ φαβορί του τίτλου.

Ο Πέτρος Τζίμας ευχαριστεί

Ο Πέτρος Τζίμας σε γραπτή του δήλωση τονίζει: «Μετά την παραίτησή μου για προσωπικούς λόγους, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Δ για τη συνεργασία. Εύχομαι στην ομάδα άνοδο στη Γ’ Εθνική».

Ο Α. Ο. Βελισσαρίου ανακοινώνει

«Ενίσχυση για το μέλλον στην ομάδα με τον κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Αλεξίου να προστίθεται στο ρόστερ, ένα παιδί που έρχεται από την Κοζάνη στη Γ' Εθνική ενώ υπήρξε αρχηγός της Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι πέρσι.

Επίσης, με την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής σήμερα, η ομάδα διεύρυνε της διαφορά στους 10 βαθμούς και ουσιαστικά βρίσκεται αγκαλιά με το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι απομένουν 10 αγωνιστικές ακόμη».