Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Χριστοβασίλης: Φέτος ο ΠΑΣ δικαιούται να πάρει αδειοδότηση

Αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε στην ΕΡΑσπορ ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε στην ΕΡΑσπορ στην εκπομπή «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε» και στους Μπάμπη Παπάζογλου και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και διέψευσε ότι έχει πρόταση για την παραχώρηση των μετοχών του.

«Δεν υπάρχει πρόταση για τον ΠΑΣ. Έχω πει πολλές φορές, ότι όταν υπάρξει καλύτερη λύση, θα είμαι ο πρώτος που θα κάνει το βήμα μπροστά. Ποτέ δεν υπήρχε πρόταση, ούτε για λίγα, ούτε για πολλά χρήματα», τόνισε ο κ. Χριστοβασίλης.

Ακόμη, ο κ. Χριστοβασίλης μίλησε:

Για την αδειοδότηση του ΠΑΣ: «Το πρόβλημα που βασάνιζε τον ΠΑΣ ήταν πάντα το θέμα της εφορίας. Τα χρέη μας είναι ρυθμισμένα και πληρώνονται. Όσα χρήματα παίρνουμε από τις πωλήσεις παικτών πάνε στην εφορία και στα τρέχοντα έξοδα. Φέτος δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση. Πριν από τρία χρόνια ο ΠΑΣ είχε πάρει αδειοδότηση και κέρδισε τη θέση για την Ευρώπη. Τότε μία άλλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός, μας έριξε πίσω. Είχε διαφορετική γνώμη και ζήτησε να ανοίξει ο φάκελος. Αν είχαμε παίξει στην Ευρώπη θα ήταν διαφορετικά και τα οικονομικά μας».

Για τον Τσάβες: «Είναι πληρωμένος και πριν από ένα μήνα είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για δύο χρόνια. Θα μείνει ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι και τότε πρέπει να γυρίσει. Για μας έχει τελειώσει το κεφάλαιο αυτό. Να μας φέρει μία πρόταση και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Είχε γίνει κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά ενδεχομένως δεν τα βρήκαν με τον παίκτη».

ΠΗΓΗ: allnews-epirus.blogspot.gr