Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ξεχνούν τον Ολυμπιακό, κοιτάζουν το ματς με Ηρακλή

Εξέτισε την ποινή και επιστρέφει ο Άντι Λίλα στον ΠΑΣ


Στον ΠΑΣ δεν το έβαψαν και μαύρα επειδή έχασαν με 3-0 από τον Ολυμπιακό μέσα στα Γιάννινα. Γιατί αυτή η ήττα προήλθε από την καθ’ ομολογία όλων καλύτερη ελληνική ομάδα και όχι από κάποια άλλη ομάδα μικρομεσαίου βεληνεκούς, όπου η ήττα θα άνοιγε βαθιές πληγές.
Έτσι οι Γιαννιώτες προσπαθούν να κρατήσουν τα καλά στοιχεία που έδειξαν στο β’ ημίχρονο, κοιτάζοντας το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Χτες έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν, ενώ για σήμερα ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γιάκος που εκτιμάται ότι αύριο θα αρχίσει κανονικά προπονήσεις. Επιστρέφει και ο Άντι Λίλα που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΤΣΑΒΕΖ


Όσο για τις φήμες περί συμφωνίας του Κριστιάν Τσάβεζ με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης δήλωσε άγνοια γι’ αυτό υποστηρίζοντας ότι ο ΠΑΣ θα κάνει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία έμεινε ελεύθερος και τόνισε ότι ο Τσάβεζ έχει υπογράψει και ανανέωση συμβολαίου το οποίο θα καταθέσει η ΠΑΕ το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε δηλώσεις στο gazzetta.gr ο κ. Χριστοβασίλης τόνισε: «Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση που τον αφήνει ελεύθερο και θα κυνηγήσουμε την υπόθεση μέχρι το τέλος, ειδικά μετά και τις νέες του δηλώσεις κατά της ομάδας. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο παίκτης από το καλοκαίρι του 2016 δεσμεύεται με νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσάβεζ συμπεριφέρεται έτσι στον ΠΑΣ και γι αυτό δεν το αφήσουμε να περάσει έτσι».