Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Παίκτης του ΠΑΣ και φοιτητής Φαρμακευτικής ο Νικολιάς

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς είναι σπουδαστής της Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και σπουδές

ΠΗΓΗ:ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Καλές εντυπώσεις άφησε ο Αλέξανδρος Νικολιάς στο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΣ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δείχνει καλός, γρήγορος και κοντρολαρισμένος παίκτης, είναι 21 ετών, έχει το μέλλον μπροστά του. Είναι δε ακόμα νωρίς. Όσο θα προσαρμόζεται με τα δεδομένα της ομάδας, τόσο θα γίνεται και καλύτερος.
Ήταν μια καλή μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου. Επέλεξε σωστά να έρθει στα Γιάννινα με μεταγραφή, γιατί ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια δίνει πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά και επενδύει πάνω σ’ αυτά. Οπότε εδώ μπορεί να βρει την ποδοσφαιρική Ιθάκη του.

Ο Νικολιάς αν συνεχίσει έτσι δεν θα διστάσει ο Πετράκης που επιβραβεύει τις προσπάθειες να τον δούμε και στη βασική ενδεκάδα. Να προσθέσουμε ότι ο Αλέξανδρος Νικολιάς είναι δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και μάλιστα συνδυάζει εξίσου πολύ καλά ποδόσφαιρο και σπουδές. 

Όπως μας είπε προχτές στο ΠΕΑΚΙ, προσπαθεί να διαβάζει στις ελεύθερες (εκτός ποδοσφαίρου) ώρες ώστε να είναι συνεπής και στις υποχρεώσεις του Πανεπιστημίου. Δείχνει δε αποφασισμένος, όποια εξέλιξη και αν έχει στο ποδόσφαιρο, να τελειώσει και τη φαρμακευτική, ώστε όταν αποχωρήσει από τα γήπεδα να ακολουθήσει το επάγγελμα του φαρμακοποιού. Υπογραμμίζουμε την περίπτωση Νικολιά, που συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές, για να παραδειγματίζονται και τα νέα παιδιά. Ότι με θέληση και προσπάθεια, όλα μπορούν να γίνουν.