Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Εντάξει ο Γιάκος, ίωση ο Μανιάς, τράβηγμα ο Τσουκαλάς

Στιγμιότυπο από την προπόνηση που έγινε Τετάρτη μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ


Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά προπονήθηκε ο Ευριπίδης Γιάκος που επέστρεψε στην ενεργό δράση. Αντίθετα απουσίασε ο Μιχάλης Μανιάς λόγω ίωσης, ενώ προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Σταύρος Τσουκαλάς που αισθάνθηκε τράβηγμα στο δικέφαλο, χωρίς να φαίνεται κάτι ανησυχητικό σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση,
Επόμενη προπόνηση σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Με την επαγγελματική ομάδα προπονήθηκαν και 4 παίκτες από την ομάδα νέων όπως οι Παππάς, Ζιώγας, Ν. Ψαρράς, Ι. Ψαρράς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Με ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις με στοιχεία ταχυδύναμης επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά το ρεπό της Τρίτης.


Το δεύτερο μισό του προγράμματος ήταν αφιερωμένο σε αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής. Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν μόνο ο Μανιάς λόγω ίωσης. Ο Τσουκαλάς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 12:00».