Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Νιώθουμε όλοι περήφανοι

Ο Γιάννης Πετράκης απονέμει το βραβείο στον Χάρη Χαρίση


Είναι εξόχως τιμητικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα το γεγονός της βράβευσης των Πετράκη, Βελλίδη και Χαρίση. Δηλαδή η τοπική ομάδα να έχει τον καλύτερο προπονητή, τον καλύτερο τερματοφύλακα και τον καλύτερο νέο παίκτη. Από όποια πλευρά και αν θα δει κάποιος το γεγονός αυτό, νιώθει περήφανος και για τα πρόσωπα και για την ομάδα.
Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος όλοι οι επαγγελματίες παίκτες μέλη του ΠΣΑΠ.

Παραθέτουμε και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα αυτό.

 Άλλος ένας άνθρωπος της ομάδας, ο προπονητής μας κ. Γιάννης Πετράκης, έκανε όλους μας υπερήφανους, καθώς βραβεύθηκε πριν λίγη ώρα στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΠ, ως ο καλύτερος προπονητής για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Μαζί με τον προπονητή μας βραβεύτηκαν και δύο παιδιά της περσινής ομάδας, ο Μάρκος Βελλίδης ως καλύτερος τερματοφύλακας και ο Χάρης Χαρίσης ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2014-15.

Ο κ. Πετράκης δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του: «Κατ' αρχήν θέλω να πω  πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ τιμώμενος. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σ'αυτή τη διαδικασία. Για μένα είναι πολύ τιμητικό. Όπως επίσης  θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με βοήθησαν να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Όταν υπάρχει μια ατομική διάκριση μέσα από μια ομαδική δουλειά, πάντα  υπάρχει μια σειρά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μέσα από την ομαδική δουλειά βοηθούν στο να προκύψει η ατομική διάκριση. Θεωρώ πολύ σημαντικό, όλοι να ξέρουμε αυτή τη σειρά. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή την πολύ σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δεν φαίνονται αλλά χωρίς αυτούς δε μπορούμε να κάνουμε δουλειά, και τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν από τη μεριά τη δική τους την ομάδα μας να φτάσει σ'αυτή τη διάκριση, και μέσα απ'αυτή τη διάκριση να φτάσει αυτή η μεγάλη τιμή για μένα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, γιατί το να αντιλαμβανόμαστε αυτή τη σειρά μας κάνει πιο ισορροπημένους σαν ανθρώπους, ότι οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές, εμείς έχουμε υποχρέωση, κάθε μέρα, να τους κάνουμε καλύτερους, να τους βοηθάμε και να τους αναβαθμίζουμε. Γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία υπηρετούμε πραγματικά το ποδόσφαιρο.»

Ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος είπε με τη σειρά του: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΣΑΠ, ένα πολύ πιο μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα στην οποία ήμουνα μέχρι πριν λίγες μέρες,  στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οικογένειά του κ. Χριστοβασίλη που με αγκαλιάσανε, που μου έδωσαν το δικαίωμα να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα, ήταν μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές που βρίσκομαι σήμερα εδώ και βραβεύομαι.  Δεν είναι ατομικό αλλά ομαδικό βραβείο, είναι τεράστια τιμή για μένα, θα αναφερθώ στους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δε θα είχα καταφέρει τίποτα, στον προπονητή τερματοφυλάκων που έχουμε φάει πολλή λάσπη για να βρίσκομαι εγώ εδώ πέρα, διότι οι καλές στιγμές είναι πολύ λίγες στο ποδόσφαιρο, και στον άνθρωπο που όταν έρχονται οι δύσκολες στιγμές είναι ο πρώτος που με παίρνει τηλέφωνο, στον Δημήτρη Νιαρχάκο».

Τέλος ο Χάρης Χαρίσης, παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τον πρώην προπονητή του κ. Πετράκη δήλωσε: «Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμρνη ομάδα μου τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον προηγούμενο προπονητή μου κ. Γιάννη Πετράκη που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή αλλά και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχα καταφέρει τίποτε.  Αφιερώνω το βραβείο αυτό στην οικογένειά μου που είναι πάντα μαζί μου».

Η οικογένεια του ΠΑΣ γιορτάζει τρεις μεγάλες διακρίσεις, αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται και που κρατάει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο τόσα χρόνια.