Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ισχύει ή όχι το νέο συμβόλαιο του Κριστιάν Τσάβεζ;

Τελικά θα ισχύσει ή όχι από το καλοκαίρι το νέο συμβόλαιο του Τσάβεζ;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί κάποιος να μας λύσει μια απορία νομικοαθλητικού περιεχομένου; Ο Τσάβεζ το περασμένο καλοκαίρι, όπως γράφτηκε κατά κόρον χωρίς να διαψευστεί, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ αλλά δεν κατατέθηκε στην ΕΠΟ γιατί δεν είχε δικαίωμα ο ΠΑΣ άλλης μεταγραφής λόγω μη αδειοδότησης. Συμφωνήθηκε το συμβόλαιο να κατατεθεί το καλοκαίρι του 2016.
Αν ο ΠΑΣ το καλοκαίρι καταθέσει αυτό το συμβόλαιο θα έχει ισχύ ή όχι; Δηλαδή ο Αργεντινός μέσος με την προσφυγή θα μείνει ελεύθερος μόνο για 6 μήνες και τον Ιούλιο θα πρέπει να ξαναγυρίσει στα Γιάννινα; Ο Χριστοβασίλης σε δηλώσεις στο gazzetta είπε ότι το νέο συμβόλαιο θα ισχύσει, σε αντίθεση με το δικηγόρο του παίκτη που είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς για να κατατεθεί το συμβόλαιο θέλει πάλι υπογραφή στην αίτηση από τον ποδοσφαιριστή.


Ο Κριστιάν Τσάβεζ είναι στην Αργεντινή από τα Χριστούγεννα κατά πως λένε οι πληροφορίες. Τελικά πρέπει να έκλεισε και η πόρτα του ΠΑΟΚ, γιατί μ’ αυτά που συμβαίνουν στον Δικέφαλο δεν μπορούν να παρουσιάσουν τον Τσάβεζ σαν τον παίκτη που θα τους κάνει άμεσα τη διαφορά. Ο Αργεντινός έχει δύο μήνες περίπου αγωνιστικής απραξίας και θα είναι δύσκολο με τη μεταγραφή αυτή να ηρεμήσει η Τούμπα. Αν ο Αργεντινός κερδίσει και την έφεση, πολύ πιθανό να παίξει στην Αργεντινή και όχι στην Ελλάδα. Σε άλλο σημείο κι άλλο ρεπορτάζ για τον Τσάβεζ που αφορά ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.