Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστίες της Ανατολής για την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο γκολκίπερ της Ανατολής Κώστας Γιαννούσης (στο στιγμιότυπο με τον Περιφεριακό σύμβουλο Κώστα Σιαράβα) ήταν το κεντρικό πρόσωπο του τελικού 2015-2016 για το κύπελλο ΕΠΣΗΠ. 

Ο Α. Ο. Ανατολής στέφθηκε κυπελλούχος 2015-2016 της ΕΠΣΗΠ κερδίζοντας στα πέναλτι με σκορ 3-2 την ομάδα νέων του ΠΑΣ. Για την επιτυχία αυτή από τη διοίκηση της Ανατολής ανακοινώθηκαν τα εξής:


«Το Δ.Σ του Α.Ο.ΑΝΑΤΟΛΗΣ συγχαίρει τον τερματοφύλακα της ομάδας Κωνσταντίνο Γιαννούση ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του κυπέλλου (κρατώντας απαραβίαστη την εστία του στην κανονική ροή του αγώνα και αποκρούοντας 3 πέναλτι στη "ρωσική ρουλέτα ") 
Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας!
Επίσης αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που ο ποδοσφαιριστής Στέφανος Χαμπίπης βραβεύτηκε ως 1ος σκόρερ του θεσμού που κ αυτός με τη σειρά του συνέβαλλε τα μέγιστα στη πορεία και στην κατάκτηση του κυπέλλου! 
Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Τικμανιδη, στους ποδοσφαιριστές και στον φροντιστή της ομάδας Ανδρέα Ευάγγελου που ο καθένας ξεχωριστά έβαλε το λιθαράκι του στην επίτευξη αυτού του στόχου για την ομάδα μας!
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές και τα παιδιά της ακαδημίας και τον φίλαθλο κόσμο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για την συμπαράσταση τους στον τελικό! 
Συνεχίζουμε με δύναμη, πίστη και όνειρα με ακόμη υψηλότερους στόχους».