Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Επιστρέφει ο Στρούνα, ερωτηματικό ο Τσουκαλάς, απών ο Νικολιάς

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Σταύρος Τσουκαλάς (φωτο)


Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν σήμερα όσοι παίκτες του ΠΑΣ αγωνίστηκαν χτες στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή. Οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή στα Γιάννινα. Για αύριο Τρίτη ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό.
Απών από την προπόνηση ο Σταύρος Τσουκαλάς που λόγω της θλάσης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της θλάσης στο δικέφαλο. Επιστρέφει ο Αντράζ Στρούνα που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο ματς ο Αλέξανδρος Νικολιάς που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ηρακλή με 2η κίτρινη κάρτα και θα τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την ομάδα. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε παιγνιώδεις ασκήσεις εστιασμένες στην ειδική αντοχή και στα τελειώματα φάσεων. Απών και σήμερα ο Τσουκαλάς λόγω του προβλήματος στον δικέφαλο. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη στις 12:00 καθώς ο κ. Πετράκης έδωσε ρεπό στους παίχτες του».