Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

"Έφυγε" ο Χρήστος Πετρινιώτης, παίκτης του ΠΑΣ τη σαιζόν 82-83

Ο Χρήστος Πετρινιώτης (φωτο) αγωνίστηκε στον ΠΑΣ τη σαιζόν 1982-1983


Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ του Σαββάτου (6/2) μετά από ασθένεια που τον βασάνιζε τον τελευταίο καιρό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Χρήστος Πετρινιώτης. Στον ΠΑΣ αγωνίστηκε τη σαιζόν 1982-1983 και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1958 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Φωστήρα, για να ακολουθήσουν Παναθηναϊκός, Απόλλων, ΠΑΣ Γιάννινα, Προοδευτική, Παναιτωλικός, Κόρινθος και Παναχαϊκή.
Μάλιστα, σε επίπεδο Α’ Εθνικής μέτρησε 67 συμμετοχές με 12 γκολ.
Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική και μεταξύ άλλων κάθισε στον πάγκο του Παναιγιάλειου, της Κορίνθου και της Θύελλας Πατρών.
Η κηδεία του Χρήστου Πετρινιώτη γίνεται τη Δευτέρα (8/2) στο Μπολάτι Κορινθίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

Για το θάνατο του Χρήστου Πετρινιώτη ανακοίνωση εξέδωσε την Κυριακή (7/2) ο Φωστήρας. Αναλυτικά: «Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟ Φωστήρα εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χρήστου Πετρινιώτη. Ευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Καλό ταξίδι Χρήστο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α. Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α. Ο. Λουτρακίου ανέφερε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του Α.Ο Λουτράκι εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του φίλου μας και παλαιού προπονητή της ομάδας  Χρήστου Πετρινιώτη.
Ο Χρήστος Πετρινιώτης γεννήθηκε στις 12/4/1960 και υπηρέτησε το άθλημα του ποδοσφαίρου για περισσότερο από 35 χρόνια. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής σε Φωστήρα, Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Αθηνών, ΠΑΣ Γιάννινα, Προοδευτική ,Παναιτωλικό, Κόρινθο, Παναχαική.
Υπήρξε προπονητής της ομάδας μας την περίοδο 2010-2011 στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Εργάστηκε επίσης ως προπονητής σε εθνικές κατηγορίες στον Παναιγιάλειο,στη Θύελλα Πατρών και στον Π.Α.Σ Κόρινθος καθώς και σε πολλές ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα.
Ευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Καλό ταξίδι Χρήστο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».
ΠΗΓΗ: a-sports.gr