Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η Εθνική Ενόπλων κέρδισε 2-1 την Μικτή ΕΠΣΗΠ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Μικτή ΕΠΣΗΠ - Εθνική Ενόπλων 1-2


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» η Εθνική Ενόπλων κέρδισε 2-1 την Μικτή της ΕΠΣΗΠ. Ο φιλικός αυτός αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά ήταν συνδεδεμένος και με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. 

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας Ταξίαρχος Σπύρος Γκίζας, ο αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού Περικλής Βασιλάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης και άλλοι. 


Στις εξέδρες ήταν και οι Ηπειρώτισσες Ολυμπιονίκες Αθανασία Τσουμελέκα και Κατερίνα Θάνου που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις. 

Ο Νάσιος του Α. Ο. Βελισαρίου αγωνίστηκε με την ΕΠΣΗΠ και για ένα διάστημα στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκε με την Εθνική Ενόπλων καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του. Επίσης με την Εθνική Ενόπλων αγωνίστηκε και ο Σπύρος Μουρεχίδης της Πίνδου Κόνιτσας. 

Την Εθνική Ενόπλων κοουτσάρισαν οι Βασίλης Βούζας, Αλβέρτος Παπαδάκης. Μεταξύ των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ο γκολκίπερ Σωτήρης Λυμπερόπουλος που παλιότερα αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ, ο Σκούρτης της Ξάνθης και ο Κυριακίδης του Ηρακλή.

Οι παίκτες της Εθνικής Ενόπλων πανηγυρίζουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Ασλανίδη (νο 11)


Στο 3’ ο Νάσιος με πέναλτι έκανε το 1-0 για την ΕΠΣΗΠ. Ισοφάρισε με σουτ στο 40’ ο Ασλανίδης και στο 60’ με πέναλτι ο Φωστέρης έκανε το 2-1 για την Εθνική Ενόπλων.
του συνδέσμου Ηπείρου. 

ΕΠΣΗΠ: Οικονόμου (41’ Δραγάτης), Γόγολος (41’ Γούλας), Φίλιος, Τσουμάνης (56’ Βασίλης Μουρεχίδης), Τσουλιάης, Νάσιος (41’ Μπιστιόλης), Τσόκρης (41’ Παππάς), Μπλέτσας, Σκούφης (41’ Βράχνος), Χριστακόπουλος, Παράσχης (41’ Λάζος).



ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Μοσχονάς (46’ Λυμπερόπουλος – 75’ Βασιλάκης), Θάνος (70’ Νάσιος), Τσαγγάρης, Μητροφάνης, Σκούρας, Κυριακίδης (52’ Δημάκης), Φωστέρης, Παπακωνσταντίνου (46’ Γεωργουδάκης), Μπιτσάνης (63’ Μουρεχίδης Σπ.), Σκούρτης (52’ Λιόσης), Ασλανίδης (75’ Καψής).

Στιγμιότυπο από τον αγώνα. Ο Γόγολος της ΕΠΣΗΠ εκτελεί πλάγιο άουτ και παρακολουθούν οι Τσουμάνης (νο 4) και Νάσιος (νο 6)











Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων











Ο διαιτητής Πέτρος Τασιούλας και οι βοηθοί του Διαμάντης, Νίκου. Πιο μπροστά είναι ο Βασίλης Σκούρτης της Ξάνθης που υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του.