Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Στα... σημεία και από τα 11 βήματα κρίθηκε το παιχνίδι

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ηρακλής - ΠΑΣ 1-0 (ΦΩΤΟ bluearena.gr)


Στα…σημεία έχασε ο ΠΑΣ στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή με σκορ 1-0 σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου οι ομάδες μοιράστηκαν ανά ημίχρονο τις εντυπώσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Ηρακλής που μπήκε καλύτερα από τον ΠΑΣ στο παιχνίδι πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στο 32’με εκτέλεση πέναλτι του Βέλλιου. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ είχε καλή παρουσία, πίεσε τον Ηρακλή αλλά δεν τελείωσε καλά τις φάσεις. Τόσο προς το τέλος του α’ ημιχρόνου όσο και στην επανάληψη οι Γιαννιώτες είχαν κάποιες καλές στιγμές να ισοφαρίσουν. Όπως και ο Ηρακλής στο πρώτο 25λεπτο που μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Γενικά ήταν ένα καλό και αμφίροπο παιχνίδι που κρίθηκε από τα 11 βήματα με το πέναλτι που παραχώρησε ο Περιστερίδης πάνω στον Μπουλούτ καθώς δεν είχε άλλη επιλογή να πέσει στην πορεία της μπάλας, αφού ο φορ του Γηραιού ήταν μόνος του.


ΤΟ ΓΚΟΛ

32': ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Ηρακλή, καθώς ο Μπουλούτ τσιμπάει την μπάλα και ο Περιστερίδης πέφτει πάνω του. Ο Βέλλιος σημαδεύει τη δεξιά γωνία του Περιστερίδη, ο οποίος πέφτει από την άλλη.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

5': Ευκαιρία για τον Ηρακλή! Ο Λεοζίνιο βγάζει ωραία μπαλιά, ο Τσιλιανίδης κάνει το πλασέ και ο Περιστερίδης αποκρούει.

13': Με τακουνάκι ο Βέλλιος ψάχνει τον Πασά, προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο Περιστερίδης με τα πόδια.

18': Ο Μπουκουβάλας βγάζει σέντρα από δεξιά, ο Κυριακίδης παίρνει την κεφλαιά και ο Περιστερίδης μπλοκάρει.

22': Ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο ένας μετά τον άλλον έκαναν λάθη οι παίκτες του Ηρακλή με τελευταίο τον Καρασαλίδη, ο Κοζορώνης μπαίνει στη φάση αλλά ο Περνίς αποκρούει το πλασέ του.

25': Κόρνερ για τον ΠΑΣ. Το εκτελεί ο Ίλιτς, εντελώς άστοχη η κεφαλιά του Κοζορώνη.

27': Ευκαιρία για τον Ηρακλή! Ο Μπουκουβάλας κάνει τη σέντρα, ο Βέλλιος πιάνει καρφωτή κεφαλιά και ο Περιστερίδης πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση.

41': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Ίλιτς εκτελεί φάουλ, ο Περνίς χάνει εντελώς τη φάση και στη γραμμή διώχνει ο Ιντζόγλου.

55': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή! Ο Μπουλούτ κάνει το γύρισμα, ο Βέλλιος σουτάρει στην κίνηση και στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

74': Μια καλή στιγμή για τον ΠΑΣ όταν ο Γιάκος εκτελεί φάουλ, ο Μιχαήλ με προβολή παρεμβαίνει και ο Περνίς αποκρούει.

77': Ο Ναδάλες βγάζει τη σέντρα, ο Μανιάς παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί.

86': Δεύτερη κίτρινη στον Νικολιά, που ανέκοψε με τράβηγμα αντίπαλό του. Την 1η κίτρινη πήρε στο 63’. Με δέκα οι φιλοξενούμενοι.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής ο Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) που έκανε κάποια λάθη, όπως και κατάχρηση στις κίτρινες κάρτες, αλλά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Στη φάση του πέναλτι υπάρχουν αμφισβητήσεις. Βοηθοί του ήταν οι Καρσιώτης (Κορινθίας), Μεσσήνης (Αχαΐας) και τέταρτος ο Κοτσάνης (Δράμας). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μπουλούτ -Περιστερίδης, Γαρουφαλιάς, Νικολιάς, Κοζορώνης,Καρανίκας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λεοζόνιο (64’ Πουρτουλίδης), Πασάς (20’ λ.τρ. Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (83’ Μπαρτολίνι), Βέλλιος.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Λίλα (65’ Γιάκος), Ακόστα, Ίλιτς (46’ Νικολιάς), Φερφελής (46’ Μανιάς)