Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μοντέζ: Να στηρίξουμε τον τερματοφύλακα που έχουμε

Ο Χουάν Μοντέζ που βράβευσε πέρσι τον Σταύρο Τσουκαλά έκανε παρέμβαση από τη μακρινή Αργεντινή

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΣ; Στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κώστας Περιστερίδης και στον πάγκο ο 19ρονος Νίκος Κολιοφούκας. Ήταν οι αμέσως επόμενοι στην  ιεραρχία του ρόστερ μετά τον Μάρκο Βελλίδη.
Είναι βέβαιο ότι ο Πετράκης, όπως κάνει και για όλους τους παίκτες, θα δείξει εμπιστοσύνη στον Περιστερίδη και θα του δώσει τις ευκαιρίες.

Απομένει αυτός να τις αξιοποιήσει και να καθιερωθεί στον ΠΑΣ αλλά και στο χώρο της σούπερ λίγκα. Όμως με δύο τερματοφύλακες δεν μπορεί να βγει το πρωτάθλημα. Θα αποκτηθεί ένας ακόμα, χωρίς να σημαίνει ότι αυτός που θα έρθει θα πάρει άμεσα τη θέση κάτω από τα δοκάρια. 


Στον ΠΑΣ κρατούν στο θέμα αυτό κλειστά τα χαρτιά και δεν εξωτερικεύουν τις σκέψεις τους. Και είναι λογικό να μη μπουν σ’ αυτή τη λογική της μεταγραφολογίας για τερματοφύλακα τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη οι αγώνες και πρέπει όλοι να δείξουν εμπιστοσύνη στον Περιστερίδη αλλά και στον Κολιοφούκα. 

Παρέμβαση για το θέμα αυτό έκανε από τη μακρινή Αργεντινή ο μεγάλος άσσος της χρυσής εποχής Χουάν Μοντέζ που σχολίασε: «Αυτός είναι τερματοφύλακας στην ομάδα και αυτός πρέπει να στηριχτεί. Πρέπει όλοι να τον υποστηρίξουμε και να καταλάβει το παιδί ότι όλοι πιστεύουμε σ’ αυτόν». Λίγα λόγια αλλά με μεγάλη σημασία από τον τεράστιο Μοντέζ, έναν από τους παίκτες θρύλους του ιστορικού «Άγια της Ηπείρου». Μπορεί η ομάδα να χρειάζεται και ένα τρίτο τερματοφύλακα για να είναι κομπλέ, όπως ήταν τρεις γκολκίπερ μέχρι τώρα με τον Βελλίδη, αλλά με τι ψυχολογία θα παίξει στο Περιστέρι ο Περιστερίδης αν δεν νιώσει ότι του έχουν εμπιστοσύνη;