Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Δέλλας: Ήμασταν επιπόλαιοι και αφελείς

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρόμητου Περιστερίου Τραϊανού Δέλλα


Φανερά πικραμένος ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για μας, καθώς ήρθε μια ήττα που δεν την περίμενα βάσει των στοιχείων που είχα όλη την εβδομάδα από τις προπονήσεις και των τελευταίων εμφανίσεων.
Με δύο λέξεις μπορώ να χαρακτηρίσω την εμφάνισή μας. Ήμασταν επιπόλαιοι μπροστά και αφελείς πίσω. Το γκολ που δεχθήκαμε μας στοίχισε πολύ, καθώς ήρθε σε ένα σημείο που το ματς έγερνε προς τη μεριά μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα, καθώς έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολα. Η στεναχώρια είναι μεγάλη και μεγαλύτερη για τον κόσμο. Σίγουρα έγιναν λάθη, αλλά ο χρόνος στενεύει και είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό για όλους μέσα στην ομάδα και ειδικότερα για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Είμαι, όμως, σίγουρος ότι θα βρούμε λύσεις».

Σχετικά με τα όσα μπορεί να ακουστούν για το μέλλον του στην ομάδα, είπε: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Από τον πρόεδρο, εμένα. Όλος ο αντίκτυπος έρχεται σε μένα. Εγώ πρέπει να βρω λύσεις. Όταν ένας προπονητής θέλει να εντάξει νέα πρόσωπα στην ομάδα, πρέπει κάποια στιγμή να τα βάλει να παίξουν Και από τα νέα πρόσωπα περιμένουμε να μας βοηθήσουν ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Περιμένουμε και τον Σουμπίνιο να ενταχθεί και να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια».