Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Άπαντες παρόντες πλην του τραυματία Στρούνα

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει στον ΠΑΣ ο Αντράζ Στρούνα



Όσοι αγωνίστηκαν στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν το μεσημέρι πρόγραμμα αποθεραπείας στο ΠΕΑΚΙ ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Τα βλέμματα είναι στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Πέμπτη (14/1) και ώρα 19:00 (OTE sport 3) χωρίς θεατές στη Λεωφόρο.
Απουσίαζε μόνο ο Στρούνα που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πιθανόν να μη πάει στην Αθήνα για να καλύψει την Κυριακή με την ΑΕΚ το κενό του Καρανίκα που θα εκτίσει την ποινή με τις κίτρινες κάρτες. Την πρώτη προπόνηση έκανε ο Νικολιάς, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Τσάβεζ που μέχρι να βγει η απόφαση της προσφυγής είναι κανονικά παίκτης της ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν σήμερα όσοι αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε γυμναστήριο και ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην ειδική αντοχή. Μοναδικός απών ο Στρούνα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο και έκανε θεραπεία. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο Τρίτη στις 12:00».