Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Μανιάς: Θα προσπαθήσουμε για πρόκριση στο κύπελλο

Ο Μιχάλης Μανιάς παραλαμβάνει το βραβείο MVP από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά


Ο Μιχάλης Μανιάς ανακηρύχτηκε MVP του αγώνα και δέχτηκε το βραβείο από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά. Πριν την απονομή ο κ. Βρακάς τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Μιχάλης Μανιάς είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει και συνεχώς γίνεται καλύτερος. Του αξίζει αυτή η βράβευση». Ακόμα ανέφερε: «Ο κόσμος του ΠΑΣ πάντα ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας. Συνεπώς την Πέμπτη στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα».

Πετράκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο

Ο Γιάννης Πετράκης με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε και τα εξής: «Ήταν πολύ σημαντικό για μας παιχνίδι. Ήταν μετά τις γιορτές που πάντα υπάρχει αγωνία για το πώς θα εμφανιστούμε απέναντι σε μια αήττητη εκτός έδρας ομάδα κατά τον α’ γύρο και καλά οργανωμένη. Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες κατά διαστήματα παίξαμε καλά είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα τέρματα.

Γεωργιάδης: Δεν είχαμε την ανάλογη αυτοσυγκέντρωση

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπο τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι σε καλή ομάδα, δύσκολη έδρα και δύσκολο αγωνιστικό χώρο και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές στο σημείο που είναι μπροστά από τους πάγκους των ομάδων. Στο α ημίχρονο ο ΠΑΣ στη μοναδική καλή στιγμή πέτυχε ένα καλό γκολ με το Μανιά. Εμείς είχαμε τον έλεγχο και είχαμε ευκαιρίες για γκολ, ειδικά μια καλή ευκαιρία με το Μαγέφσκι.

Καλό ποδαρικό και σπουδαία νίκη για τον "Άγιαξ"

Ο Μιχάλης Μανιάς άνοιξε το δρόμο για τα δίχτυα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Πρεμιέρα του β' γύρου σήμερα με τον αγώνα του ΠΑΣ με τη Βέροια στο στάδιο "Ζωσιμάδες". Με το ματς αυτό άνοιξε και η αγωνιστική αυλαία του 2016.

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Με ποιούς θα πολεμήσει στα Γιάννινα η "Βασίλισσα"

Η αποστολή της Βέροιας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Με πρωτοχρονιάτικη πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης  με τον ΠΑΣ Γιάννινα (02/01/2016, 17:15, Novasports 1).

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο και αποστολή του ΠΑΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό (2/1) αγώνα με τη Βέροια στο στάδιο "Ζωσιμάδες".


Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ καθώς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι όπου ο ιστορικός «Άγιαξ της Ηπείρου» θα διεκδικήσει τη νίκη στο ματς με τη Βέροια (17:15 NOVA1). Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσάβεζ, Ιωάννου.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Οι Πρωτοχρονιάτικες ευχές της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας (Video)

Ευχές από τους παίκτες της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια χειμώνα» στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και πιστεύει ότι φέτος θα πιάσουν τόπο οι προσπάθειες και θα ανεβεί στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Οι "μικροί ήρωες" του 2015 στο ερασιτεχνικό των Ιωαννίνων

Ο Α. Ο. Βελισσαρίου όπως παρατάχθηκε στο καθοριστικό παιχνίδι με την Α. Ε. Φαρκαδόνας στο γήπεδο Οιχαλίας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα ξαναρχίσουν το άλλο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου, ανοίγοντας την πρώτη σελίδα της αθλητικής δραστηριότητας για το 2016. Αν ρίξουμε μια ματιά τη χρονιά που φεύγει (2015) θα δούμε ότι δύο ομάδες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τα καλά και τα άσχημα ματς του ΠΑΣ στον α' γύρο

Τα καλά και τα άσχημα ματς του ΠΑΣ στον α' γύρο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πριν από μία περίπου εβδομάδα δημοσιεύσαμε το πρώτο μέρος από την ανάλυση της πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα κατά τον α’ γύρο. Σήμερα θα δώσουμε συνέχεια στην έρευνα αυτή, παρουσιάζοντας εν συντομία και τα 15 παιχνίδια, για να θυμηθούμε τις καλές και τις άσχημες στιγμές του «Άγιαξ της Ηπείρου» στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Χωρίς θεατές η ρεβάνς κυπέλλου στη Λεωφόρο

Χωρίς φιλάθλους θα γίνει ο αγώνας Παναθηναϊκός - ΠΑΣ για το κύπελλο στις 14 Ιανουαρίου 2016


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση του Παναθηναϊκού, μέσω της οποίας οι "πράσινοι" ζητούσαν να ακυρωθεί η ποινή του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στη Λεωφόρο, που δεν διεξήχθη.

Οι ευχές προέδρου, παικτών, προπονητή για το 2016

Οι ευχές για το 2016 από την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα


Τις ευχές για το 2016 εξέφρασαν σε βίντεο οι παίκτες του ΠΑΣ Μπέριος, Φερφελής, Ηλιάδης, Ίλιτς, Ακόστα, Στρούνα, Γιάκος (σύμφωνα με τη σειρά που εμφανίζονται) και ο προπονητής, Γιάννης Πετράκης. Όλοι ευχήθηκαν μια καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία, ειρήνη και επιτυχίες.

Χωρίς Τσάβεζ η τελευταία προπόνηση του 2015

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια



Με μοναδικό απόντα τον Κριστιάν Τσάβεζ έγινε η τελευταία προπόνηση του 2015 στο ΠΕΑΚΙ. Αύριο Πρωτοχρονιά στις 12 το μεσημέρι θα γίνει πάλι προπόνηση και στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Βέροια.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Γενική είσοδος 15 ευρώ στο ματς κυπέλλου με Παναθηναϊκό

Από αύριο Πέμπτη (31/12) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με Παναθηναϊκό


Με γενική είσοδο 15 ευρώ, από αύριο Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

"Σκληρό καρύδι" η Βέροια, θέλει πολύ προσοχή

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του α' γύρου Βάροια - ΠΑΣ 1-1 με πρωταγωνιστές Αμπντούν και Στρούνα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Βέροια που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» (ώρα 17:15 μετάδοση NOVA 1).

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια από την Αργεντινή

Σενάρια χωρίς να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γίνονται για Τσάβεζ από την Αργεντινή


Κοντά στον επαναπατρισμό του είναι ο Κριστιάν Τσάβες, τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν στην Αργεντινή. Ο 28χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι κοντά στην επιστροφή του στην Ατλέτικο Τουκουμάν, τη φανέλα της οποίας φόρεσε και τη σεζόν 2010-2011.

Κανονικά στην προπόνηση Ίλιτς και Ναδάλες

Με τοπίο στην ομίχλη έμοιαζε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Ναδάλες και Ίλιτς έλαβαν μέρος κανονικά στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ, αλλά κατά πόσο μπορεί να τους υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα στο ματς του Σαββάτου με τη Βέροια ο Πετράκης θα εξαρτηθεί και από την αυριανή προπόνηση.

Ο Βάτσιος ρέφερι στον αγώνα με Βέροια

Ο Βάτσιος ρέφερι στο ματς του ΠΑΣ με τη Βέροια


Ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Βέροια το Σάββατο 2 Ιανουαρίου και ώρα 17:15. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεώργιος Γεωργιάδης (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πόσο έτοιμος είναι ο ΠΑΣ για το ματς με τη Βέροια;

Στιγμιότυπο από παλιότερη συνάντηση του ΠΑΣ με τη Βέροια

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εξακολουθεί να παραμένει το ερωτηματικό κατά πόσο ο Μπράνα Ίλιτς θα είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια, αφού και χτες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο με τον Κριστιάν Τσάβεζ, ο οποίος θα είναι έτοιμος αρχές Φεβρουαρίου.

Γιάκος: Να βελτιωθούμε στην αμυντική λειτουργία

Σημαντικές επισημάνσεις για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ κάνει ο Ευριπίδης Γιάκος

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Ευριπίδης Γιάκος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα match σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια ανέφερε: «Η ομάδα για μια ακόμα φορά δεν πήρε αδειοδότηση, έχει λίγους παίκτες στη διάθεσή της, κάποια παιδιά προέρχονται από τη Β’ και Γ’ Εθνική.

Τι "παίζει" με Κοροβέση και Χουχούμη

Ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει ο Κοροβέσης, αλλά υπάρχουν αρκετές δυσκολίες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν ο Διαμαντής Χουχούμης του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους παίκτες που υπάρχουν στη λίστα των υποψηφίων παικτών για μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνεχίζονται οι απουσίες, κλείνει ο Μαυροπάνος

Με άδεια απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση ο Αντράζ Στρούνα


Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Βέροια. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι  Ναδάλες, Ίλιτς που εξακολουθεί να είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους για το ματς με τη «Βασίλισσα». Πρόγραμμα αποκατάστασης έκανε ο Τσάβεζ που θα είναι έτοιμος αρχές Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Απόντες Τσάβεζ, Ίλιτς, ατομικό ο Ναδάλες

Η σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα του ΠΑΣ Γιάννινα


Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα Δευτέρα (28/12) μετά την πενθήμερη άδεια, για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα που προέβλεπε ασκήσεις γενικής δύναμης με στοιχεία ιδιοδεκτικότητας.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με Βέροια

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ για τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με Βέροια


Ξεκινά από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στη Βέροια. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: