Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Υπάρχει λίστα με ονόματα υποψηφίων παικτών

Στη μεταγραφική σκακιέρα του ΠΑΣ οι Γιώργος Χριστοβασίλης και Γιάννης Πετράκης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το μεγάλο στοίχημα των ημερών για τον ΠΑΣ είναι κατά πόσο θα μπορέσει να βρει κάποιους παίκτες για να τον ενισχύσουν άμεσα. Όπως τονίσαμε στη χτεσινή ανάλυση του α’ γύρου, ο ΠΑΣ χρειάζεται 2-3 παίκτες για να τον βοηθήσουν για τη συνέχεια.

Μ. Οικονόμου: Και φέτος η ομάδα έχει καλό μέταλλο

Δεξιά ο Μάριος Οικονόμου με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστο Τσάγκα στις εγκαταστάσεις του σωματείου στο Σταυράκι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στα Γιάννινα είναι ο Μάριος Οικονόμου για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του. Όπως είναι γνωστό το 2013 μεταγράφηκε από τον ΠΑΣ στην Κάλλιαρι που τον παραχώρησε στη Μπολόνια.

Τι έδειξε ο πρώτος γύρος για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα της σαιζόν 2015-2016 όπως φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της σούπερ λίγκα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με το ματς κόντρα στην Ξάνθη έκλεισε η αγωνιστική αυλαία του α’ γύρου και του 2015. Την ανασκόπηση του χρόνου που έφυγε θα την κάνουμε την άλλη εβδομάδα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσιεύματα για οφειλές του ΠΑΣ στον Ζαϊρί

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για οφειλές της ΠΑΕ στο Ζαϊρί


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Onsports.gr σε μπελάδες βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πήρε ειδοποίηση από την FIFA για παλιές οφειλές του στον Ζαούαντ Ζαϊρί. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, "η παγκόσμια ομοσπονδία επιδίκασε το ποσό των 180.000 ευρώ στον Μαροκινό καθώς από τη θητεία στον ΠΑΣ τη σεζόν 2011-2012 υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Σε άδεια οι παίκτες μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα

Μετά την προπόνηση οι παίκτες έφυγαν για τα Χριστούγεννα με πενθήμερη άδεια που τους έδωσε ο Πετράκης


Τελευταία προπόνηση έγινε σήμερα στον ΠΑΣ και στη συνέχεια οι παίκτες έχουν ρεπό μέχρι τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η προπόνηση της ομάδας, η τελευταία πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Στην παιδιατρική κλινική οι παίκτες του ΠΑΣ

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣ με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων


Χριστούγεννα έρχονται και μπράβο στον ΠΑΣ για την πρωτοβουλία του, να επισκεφτεί την παιδιατρική κλινική αντιπροσωπεία της ομάδας και να μοιράσει δώρα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Χαζομπαμπάς" από σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς

"Χαζομπαμάς" έγινε από σήμερα ο μέσος του ΠΑΣ Σταύρος Τσουκαλάς


Μεγαλύτερη έγινε η οικογένεια του ΠΑΣ καθώς η σύζυγος του Σταύρου Τσουκαλά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Και φυσικά ο μέσος του ΠΑΣ ως «χαζομπαμπάς» θα είναι τρελαμένος από το ευτυχές γεγονός. Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Από σήμερα η οικογένεια του ΠΑΣ έχει ένα ακόμη μέλος, καθώς η Μαργαρίτα, σύζυγος του Σταύρου Τσουκαλά, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Σας ευχόμαστε όλοι να σας ζήσει και να είστε πάντα καλά».

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Τζημόπουλος και Καρανίκας δεν παίζουν με ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα με ΠΑΟΚ εκτός από τον Καρανίκα δεν θα παίξει και ο Τζημόπουλος (φωτο)


Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Θέμης Τζημόπουλος και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για αυτό το παιχνίδι είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή και ο Νίκος Καρανίκας που συμπλήρωσε τις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Πλατανιά.

Τσουκαλάς: Να ξεκινήσουμε με νίκη το 2016

Ο Σταύρος Τσουκαλάς παρέλαβε το βραβείο MVP από τον ένθερμο φίλο του ΠΑΣ Δημήτρη Γεράκο


Από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα ανακηρύχτηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς και το βραβείο επέδωσε ο ένας πιστός φίλος της ομάδας και παλιός παίκτης της Προοδευτικής Περάματος Δημήτρης Γεράκος.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Γ. Πετράκης: Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει εγώ και ο πρόεδρος

Ο Γιάννης Πετράκης μιλά για το ματς του ΠΑΣ με την Ξάνθη. Δίπλα του ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μπάμπης Καρβέλης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Θέλαμε να κλείσουμε το 2015 με νικηφόρο αποτέλεσμα. Η προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες μου ήταν πολύ μεγάλη. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι καλά οργανωμένη αμυντικά και η οποία ως τώρα στο πρωτάθλημα είχε 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα εκτός έδρας.

Λουτσέσκου: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου



Ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο αξίζαμε ξεκάθαρα τους 3 βαθμούς. Προσπαθήσαμε από την αρχή να το ελέγξουμε, να κάνουμε ανάπτυξη παιχνιδιού, να κάνουμε φάσεις και να κρατήσουμε τον ΠΑΣ μακριά από την περιοχή μας.

Ισοπαλία με Ξάνθη και ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας

Η εκτέλεση του πέναλτι από τον Σταύρο Τσουκαλά με το οποίο ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ


Με ισοπαλία 1-1 με τη Skoda Ξάνθη έκλεισε την αγωνιστική αυλαία του 2015 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αποτέλεσμα που πρέπει να ικανοποιεί τον «Άγιαξ της Ηπείρου» καθώς η Ξάνθη ήταν καλύτερη σαν ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ όπως στο 34’ που είχε δοκάρι με κεφαλιά του Καρυπίδη και στο 36’ που σε μπαλιά του Νιέτο ο Ράνο δεν μπόρεσε να πλασάρει από κοντά.