Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Αναστασίου

Ο Κώστας Αναστασίου κόβει τη βασιλόπιτα στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ τον Ιανουάριο 1980. Στο μέσον της φωτογραφίας διακρίνεται ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος του ΠΑΣ τη διετία 77-79 και αντιπρόεδρος στη διοίκηση Αναστασίου (ΦΩΤΟ allnews-epirus.blogspot.gr) 

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στο αυριανό παιχνίδι ΠΑΣ – Λεβαδειακός στη μνήμη του παλιού προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα Κώστα Αναστασίου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ευχάριστη έκπληξη, με τον Κριστιάν η αποστολή του "Άγιαξ"

Και ο Κριστιάν Τσάβεζ στην αποστολή του ΠΑΣ


Μέχρι και τη  τελευταία στιγμή θα περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι ο Τσάβεζ για να χρησιμοποιηθεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μπορεί να μη προπονήθηκε τις τελευταίες δύο μέρες λόγω του προβλήματος στο γόνατο, αλλά τελικά είναι στην 18άδα που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ΠΑΕ.

Παρά τα προβλήματα υπάρχει αισιοδοξία για νίκη

Φάση από τον περσινό αγώνα ΠΑΣ - Λεβαδειακός 0-4 με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Σαπαλίδη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Η αναμέτρηση με την ομάδα της Λειβαδιάς θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι novasports 3.

Χωρίς Τσάβεζ, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Κοζορώνη ο ΠΑΣ

Ο Γιάκος πιθανόν να πάρει τη θέση του Τσάβεζ στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό


Με σημαντικές απουσίες θα παραταχτεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός από τους τιμωρημένους Κοζορώνη, Μιχαήλ, τον τραυματία Σκόνδρα, θα απουσιάσει κατά πάσα πιθανότητα και ο Κριστιάν Τσάβεζ αφού συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, με συνέπεια να μη προπονηθεί ούτε σήμερα.

Καταιγίδα η Κ-20 του ΠΑΣ συνέτριψε 6-0 τον Λεβαδειακό

Στιγμιότυπο από τον αγώνα νέων Κ-20 ΠΑΣ - Λεβαδειακός 6-0


Εντυπωσιακή η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ, συνέτριψε με σκορ 6-0 την αντίστοιχη του Λεβαδειακού σήμερα στο ΠΕΑΚΙ. Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Αγγέλη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους και ουσιαστικά εξασφάλισαν μια πολύ άνετη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Τα γκολ για την ομάδα του ΠΑΣ πέτυχαν οι Σιχλιμοίρης (37'), Ραβάνης (43'), Τσιέπας (48'), Κόκας Δ. (77'), Ζιώγας (84', 90').

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Χτες μέσα, σήμερα πάλι έξω ο Κριστιάν Τσάβεζ

Ο Κριστιάν Τσάβεζ αριστερά σε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο με τον Σταμάτη Σαπαλίδη


Χωρίς Τσάβεζ και Σκόνδρα έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ. Χτες Πέμπτη δόθηκε από την ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου ότι ο Αργεντινός μέσος μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων, σήμερα δίνεται απόντας. Λογικά αύριο το πρωί που θα γίνει η τελευταία προπόνηση θα ξέρει και ο Πετράκης αν τον έχει στη διάθεσή του.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Οι ποινές από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗΠ

Ανακοίνωση ΕΠΣΗΠ για τις "καμπάνες" που έριξε η πειθαρχική επιτροπή


Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου στην συνεδρίασή της την 2/12/2015 ανακοινώνει τις κάτωθι αποφάσεις της:

Ο Ανδρέας Παππάς ρέφερι στο ματς της Κυριακής

Ο Ανδρέας Παππάς ορίστηκε διαιτητής για το ματς ΠΑΣ - Λεβαδειακός


Ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Λεβαδειακός (Κυριακή 6/12 ώρα 17:15). Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Δημήτριος Γκρούτσης (Κορινθίας).

Ξεκίνησαν προπονήσεις Τσάβεζ και Στρούνα

Εντάξει είναι ο Κριστιάν Τσάβεζ που μαζί με τον Αντράζ Στρούνα, μπήκαν στο πρόγραμμα προπονήσεων



Στο πρόγραμμα προπονήσεων μπήκαν από σήμερα οι Τσάβεζ, Στρούνα και έτσι μειώθηκαν τα προβλήματα στον ΠΑΣ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Απόστολος Σκόνδρας. Τιμωρημένος είναι ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:  

Συνεργασία του ΠΑΣ με την εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τη συνεργασία με την εταιρία εμφιαλώσεως ΒΙΚΟΣ Α. Ε.


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία «ΒΙΚΟΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Συλλυπητήρια των βετεράνων του ΠΑΣ για τον Κ. Αναστασίου

Αριστερά ο Κώστας Αναστασίου σε χειραψία με τον Εδουάρδο Κοντογιωργάκη υπό το βλέμμα του Μήτσου Τσάντα (ΦΩΤΟ allnews-epirus.blogspot.gr) 


Τα θερμά συλλυπητήρια εκφράζουν οι βετεράνοι του ΠΑΣ για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Κώστα Αναστασίου. Ο εκλιπών ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ το 1979 με την ίδρυση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ο πρώτος μεγαλομέτοχος της εταιρίας. Από την προεδρία του ΠΑΣ αποχώρησε το καλοκαίρι του 1981.

Αγωνία για Τσάβεζ, προσοχή στο "ζημιάρη" Λεβαδειακό

Στιγμιότυπο από την περσινή (3-12-2014) αναμέτρηση του ΠΑΣ με Λεβαδειακό


Με μια προπόνηση που θα γίνει στις 11 η ώρα το πρωί θα συνεχιστεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής (17:15) με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα. Σήμερα από το ιατρικό τημ θα γίνει νέα επανεκτίμηση της κατάστασης των Σκόνδρα, Στρούνα, Τσάβεζ οι οποίοι χτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Έστω και δύσκολα κέρδισε στο 89' ο ΠΑΣ 2-1

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ του Γιάκου στο Μενίδι


Έστω και δύσκολα ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό έχοντας πολλές ελπίδες πρόκρισης για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς του αρκεί και μια ισοπαλία στις 15 Δεκεμβρίου μέσα στην  Καρδίτσα επί της Αναγέννησης για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των "16".

Οπωσδήποτε νίκη θέλει σήμερα ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει με τη βασική ενδεκάδα ο Αντράζ Στρούνα (φωτο)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στη μάχη του κυπέλλου ρίχνεται σήμερα ο ΠΑΣ, καθώς στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Αχαρνών στο Μενίδι θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό. Το ματς είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι OTE Sport 1 HD. Είναι η 2η αγωνιστική του κυπέλλου στη φάση των «32», που διεξάγεται σε 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση των «16». 

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Διπλό στο Μενίδι για να γλυκάνει τον κόσμο

Όχι άλλες τέτοιες εμφανίσεις σαν αυτή με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (φωτο)


Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΣ για την άσχημη εμφάνιση και την ήττα με σκορ 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Που όπως είπε ο Γιάννης Πετράκης, στο πρώτο 20λεπτο όπου οι κυανέρυθροι πέτυχαν τα γκολ της νίκης, ο ΠΑΣ ήταν σαν να μη υπήρχε στο γήπεδο και αυτό το άσχημο ξεκίνημα πλήρωσε ακριβά στη συνέχεια.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ο Α. Ο. Ι. έχασε στην Ξάνθη με σκορ 27-22

Για το πρωτάθλημα χαντ μπολ ο ΑΟΙ έχασε στην Ξάνθη 27-22


Την ήττα με 27-22 γνώρισαν το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη, οι παίκτες του ΑΟΙ, καθώς η αναποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα, κόστισε μια καλύτερη εμφάνιση και ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Α2 κατηγορίας, απέναντι στην τοπική Ασπίδα.

Νέος γυμναστής στην Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Σφήκας

Νέος γυμναστής στο τεχνικό τημ της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Συμπληρώθηκε το τεχνικό τημ της Α. Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα, αφού μετά την πρόσληψη του Γιώργου Γιάννου στην τεχνική ηγεσία, προστέθηκε και ο γυμναστής Δημήτρης Σφήκας που παίρνει τη θέση του Βασίλη Καλτσή.