Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Έχασε 1-0 ο ΠΑΣ για το πρωτάθλημα νέων Κ-20

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 ΠΑΣ - Αστέρας Τρίπολης 0-1


Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 ο ΠΑΣ έχασε στο ΠΕΑΚΙ 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς κρίθηκε στο 77’ όταν σε χέρι του Τριάντου καταλογίστηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γκόσιας, απέκρουσε προσωρινά ο Παπαϊωάννου και ο επερχόμενος Συρεγγέλης με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ. Επίσης ο σκόρερ στο 10’ είχε και δοκάρι.

Βασικά από το πως θα είναι ο ΠΑΣ θα κριθεί το παιχνίδι

Το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα κριθεί πρωτίστως από την απόδοση που θα έχει ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ενδιαφέρον και σημαντικό παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα αύριο Κυριακή στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Παιχνίδι για την 8η αγωνιστική που θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVA 4.

Χωρίς Λίλα τελικά ο ΠΑΣ κόντρα στην Τρίπολη

Χωρίς Λίλα θα παραταχθεί ο ΠΑΣ στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης


Εκτός αποστολής έμεινε ο Άντι Λίλα, θεωρώντας προφανώς ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος αφού ήταν τραυματίας από τις 14 Οκτωβρίου και προχτές μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Γιάννης Πετράκης μετά την πρωινή προπόνηση επέλεξε 18 παίκτες που θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει την Κυριακή 25/8 και ώρα 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Με 19 παίκτες ο Αστέρας στα Γιάννινα

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τα Γιάννινα


Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει, ο Γολγοθάς των αγωνιστικών άρχισε για τα καλά και ο Αστέρας μία ημέρα μετά την επιστροφή του από την Κύπρο ταξιδεύει για τα Ιωάννινα όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ για τον εκτός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/10, 17:15). 

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η λίστα με τους "ξενιτεμένους" Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές

Ο Κωνσταντίνος Ζδράβος που παίζει στον Πανθρακικό


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πόσοι είναι οι Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και σε άλλες ομάδες Α’ Β’ και Γ’ Εθνικής της χώρας έξω από τα όρια του νομού Ιωαννίνων; Από μια πρώτη έρευνα που κάναμε προκύπτει ότι 37 στον αριθμό είναι οι «ξενιτεμένοι» παίκτες από τα Γιάννινα, που άλλοι αγωνίστηκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα και άλλοι όχι.

Ένα μήνα χωρίς τρίποντο είναι ο "Άγιαξ"

Καιρός να επιστρέψει στις επιτυχίες ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"


Το  μόνο που μένει στους παίκτες του ΠΑΣ αυτές τις μέρες είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και κυρίως να κάνουν αυτά που τους λέει ο προπονητής για να ξαναβρούν και πάλι τον πραγματικό τους εαυτό επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Γιατί έχουν να κερδίσουν ακριβώς εδώ και ένα μήνα.

Η πρώτη ποινή από κίτρινες κάρτες στον ΠΑΣ

Ο πρώτος παίκτης που τιμωρείται φέτος από κίτρινες κάρτες είναι ο Θοδωρής Μπέριος


Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει την Κυριακή. Παράλληλα η ΠΑΕ δήλωσε ο Θόδωρος Μπέριος να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών στο ματς με τον Πανθρακικό στην 9η αγωνιστική.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Λευκό απουσιολόγιο, άπαντες παρόντες στον ΠΑΣ

Παρά τη δυνατή βροχή έγινε κανονικά η προπόνηση της Πέμπτης στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης


Παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε σήμερα κατά διαστήματα  στα Γιάννινα, κανονικά έγινε η προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψαν κανονικά στο πρόγραμμα οι Λίλα, Βελλίδης (που είχαν πρόβλημα τραυματισμού) και ο Γιάκος που αγωνίστηκε χτες στην Πρέβεζα με την εθνική ελπίδων. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Απόντες Βελλίδης, Γιάκος, ατομικό έκανε ο Λίλα

Με την εθνική ενόπλων αγωνίστηκε σήμερα ο Ευριπίδης Γιάκος


Απόντες από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι Γιάκος και Βελλίδης, ενώ ο Λίλα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, μήπως και προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα. Ο Γιάκος αγωνίστηκε με την εθνική ενόπλων στην Πρέβεζα και ο Βελλίδης έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, χωρίς να εμπνέει ανησυχίες για τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής.

Τρέχουν για να καλύψουν λάθη και αδυναμίες

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με πίκρα αποχώρησαν από τη Λεωφόρο οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΣ, έχοντας την αίσθηση ότι το σκορ της ήττας  με 3-1 από τον Παναθηναϊκό τους αδικεί. Γιατί η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης αλλά επανέλαβαν και οι ποδοσφαιριστές.

Μετά το ματς με Παναιτωλικό φεύγει ο Στρούνα

Ξανά στην εθνική Σλοβενίας ο αμυντικός του ΠΑΣ Αντράζ Στρούνα


Ο Αντράζ Στρούνα μετά το ματς της 10ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (9-11-2015) θα αναχωρήσει για την πατρίδα του γιατί η εθνική Σλοβενίας θα δώσει διπλό μπαράζ με την εθνική Ουκρανίας για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2016.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια λέει η ΠΑΕ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης


Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα υπενθυμίζει στους φιλάθλους τα εξής: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι την προσεχή Κυριακή ότι, λόγω της αλλαγής στο νομικό πλαίσιο που αφορά την έκδοση εισιτηρίων (νέος αθλητικός νόμος) η διαδικασία έχει πλέον γίνει πιο αυστηρή και πιο χρονοβόρα.

Ποιές ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση στο κύπελλο

Τι έγινε σήμερα στα γήπεδα των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Στους αγώνες της φάσης των «16» του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ που έγιναν σήμερα δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.
-Στο γήπεδο «Αγία Σοφία» στη Νεοκαισάρεια η Α. Ε. Μικρασιατών κέρδισε 2-0 την πρωτοπόρο Δόξα Κρανούλας και την άφησε εκτός κυπέλλου. Τα γκολ πέτυχαν Ανανιάδης και Ράγιας.

Με άρωμα ΠΑΣ η εθνική ενόπλων στην Πρέβεζα

Ένα αναμνηστικό στιγμιότυπο πριν από το παιχνίδι, Τα τρία γκολ της εθνικής ενόπλων σημείωσε ο Ευριπίδης Γιάκος


Πραγματοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση της Μικτής ΕΠΣ Π/Λ με αντίπαλο την Εθνική ομάδα ενόπλων δυνάμεων στο δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”. Η αναμέτρηση ήταν μέρος των εκδηλώσεων για τα 103 χρόνια από την απελευθέρωση της Πρέβεζας και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, και με την συμπαράσταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Περιφέρειας Ηπείρου -Π.Ε Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας και φυσικά την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Στυλιαράς ρέφερι στο ματς ΠΑΣ - Αστέρας

Ο Δημήτρης Στυλιαράς ρέφερι στο ματς της Κυριακής ΠΑΣ - Αστέρας Τρίπολης



Ο Δημήτριος Στυλιαράς από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Αστέρας Τρίπολης. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαίας), Αντώνιος Διπλάρης (Καρδίτσας).

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Χριστοβασίλης: Δεν δίνουμε Ιανουάριο τον Βελλίδη

Τι λέει ο Γιώργος Χριστοβασίλης για την περίπτωση του Μάρκου Βελλίδη


Η αναζήτηση τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την διοίκηση, μετά τις προβληματικές εμφανίσεις του Ρόμπιν Όλσεν. Στον Δικέφαλο είχαν αποφασίσει να δώσουν πίστωση χρόνου στον Σουηδό πορτιέρο μέχρι να προσαρμοστεί.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με Αστέρα

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης


Με καθυστέρηση επέστρεψε στα Γιάννινα αεροπορικώς ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού λόγω ομίχλης υπήρξαν καθυστερήσεις στις πτήσεις και από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο γήπεδο για προπόνηση. Ουσιαστικά από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Πετράκης: Παρά την ήττα κάναμε σημαντική προσπάθεια

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Παναθηναϊκό


Ο ΠΑΣ Γιάννινα διεκδίκησε το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το φινάλε στη Λεωφόρο, αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στη βάση του δίχως κέρδος.

Κοινό μέτωπο κατά της βίας και του ρατσισμού

Κατά της βίας και του ρατσισμού πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι


Η Super League και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), στο πλαίσιο της κοινής τους πρωτοβουλίας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του Ρατσισμού και της Βίας αφιερώνουν  την 8η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, στον αγώνα κατά της Βίας.


Γ. Αναστασίου: Κρατάμε τη νίκη και τα καλά στοιχεία

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου


Ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δυναμική της Λεωφόρου.

Κοζορώνης: "Αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο"

Οι δηλώσεις Κοζορώνη και Μιχαήλ στη NOVA


Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης υποστήριξε ότι ο ΠΑΣ μπορούσε να φύγει από το «Απόστολος Νικολαΐδης» με ένα θετικό αποτέλεσμα. «Αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο», τόνισε στην κάμερα του novasports ο παίκτης της ομάδας της Ηπείρου.

Ένα... "μισό - μηδέν" θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, όχι το 3-1!

Ούτε αυτή τη φορά ο ΠΑΣ δεν απέδρασε με θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας


Δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά ο ΠΑΣ να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Που πάει να γίνει… λεωφόρος των στεναγμών για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» καθώς με τη σημερινή ήττα με 3-1 η προϊστορία καταγράφει 18 νίκες των πράσινων, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη του ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ πάει για το μεγάλο "μπαμ" στη Λεωφόρο

Σήμερα Δευτέρα στις 17:15 το ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΣ στη Λεωφόρο


Όλα τα φώτα είναι στραμμένα σήμερα Δευτέρα στη Λεωφόρο όπου στις 17:15 θα αναμετρηθούν ο ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό. Τον αγώνα θα μεταδώσει το κανάλι NOVA 2. Ο «Άγιαξ» κατέβηκε στην Αθήνα για να σπάσει τη δυσμενή παράδοση και να πάει θετικό αποτέλεσμα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλβανός διεθνής μέσος Άντι Λίλα λόγω τραυματισμού. 

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού και ο Μπεργκ

Και ο Μπεργκ στην αποστολή του Παναθηναϊκού χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί


Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε τελικά την έκπληξη αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Γεωργουλόπουλος: Μελετήσαμε καλά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος μιλά στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα για το παιχνίδι στη Λεωφόρο


Δηλώσεις στη NOVA για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έκανε ο Γιώργος Γεωργουλόπολος (βοηθός του Γιάννη Πετράκη) που μεταξύ άλλων τόνισε:

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Παναθηναϊκό

Με 18 παίκτες και χωρίς τον Άντι Λίλα ταξιδεύει για την Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Δευτέρας (ώρα 17:15 NOVA 2) και με την τελευταία πτήση η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λίλα, Κολιοφούκας και για αγωνιστικούς λόγους οι Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς, Ιωάννου, Μασούρας.