Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Τι γίνεται με Λίλα, μεταγραφικά και προετοιμασία

Δεξιά στη φωτογραφία ο Άντι Λίλα με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο σε συνέντευξη για το "ΦΩΣ" το καλοκαίρι 2011 στην προετοιμασία του ΠΑΣ στο Ελατοχώρι Πιερίας


Η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις σε καθημερινή σχεδόν βάση. Σήμερα Παρασκευή έγινε μόνο προπόνηση το πρωί. Το απόγευμα και αύριο που γιορτάζει η Παναγία οι παίκτες έχουν ρεπό. Κυριακή πρωί θα γίνει χαλάρωμα στο ΠΕΑΚΙ και το απόγευμα (18:30) στους "Ζωσιμάδες" το φιλικό με τους Φαίακες.

Κυριακή με Κέρκυρα πρόβες πρωταθλήματος για "Άγιαξ"

Την Κυριακή 16/8 και ώρα 18:30 το φιλικό με Κέρκυρα στα Γιάννινα



Πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα, θα είναι για τον ΠΑΣ το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα που θα γίνει την Κυριακή στις 18:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ακριβώς μια εβδομάδα πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα του ματς της πρεμιέρας μέσα στη Βέροια, ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τους Φαίακες σε ένα προγραμματισμένο από καιρό φιλικό παιχνίδι όπου ο Γιάννης Πετράκης θα κάνει τις τελικές δοκιμές για το πρωτάθλημα.

Από Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για να εισιτήρια διαρκείας


Κλειστό θα είναι το γραφείο έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας τη Δευτέρα 17/8 και θα είναι ανοιχτό από την Τρίτη 18 του μηνός. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής: «Λόγω έναρξης συνεργασίας με την εταιρία "VIVA" και αντικατάστασης του παλιού συστήματος, το γραφείο έκδοσης εισιτηρίων θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 17/8. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την Τρίτη 18/8.

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης καλεί παίκτες για δοκιμή

Ομάδα νέων θα συγκροτήσει η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι στη νέα σαιζόν θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική


Η  ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την διεξαγωγή  δοκιμαστικών στο γήπεδο των Αγίων  Αναργύρων  στις  18-8-15  ημέρα τρίτη και ώρα  17,00 για νέους γεννηθέντες από
το  1996 - ΄97 - ΄98 - ΄99 - 2000 , που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα  Νέων της  ΑΕΚαραϊσκάκης Άρτας και τα τμήματα υποδομών του σωματείου.
Η απόφαση του σωματείου μας δεν έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση που βιώνει ο τόπος.  Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανέκαθεν στήριζε τον Αρτινό ποδοσφαιριστή,

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρον για Λίλα

Πολλά τα σενάρια για τον Λίλα, να δούμε τελικά που θα καταλήξει

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν παίκτη για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή και εξετάζει διάφορες εναλλακτικές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από αυτές είναι και ο Άντι Λίλα, με δημοσίευμα από την Αλβανία να αναφέρει ότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα έχει στα χέρια του πρόταση των «πρασίνων» και του Αμβούργου.

Σε....δαιμονισμένη φόρμα βρίσκεται ο Κριστιάν Τσάβεζ

Έπεφταν κορμιά στο σημερινό δίτερμα του ΠΑΣ με τον Τσάβεζ να κάνει στο γήπεδο ζωγραφιές



Με δύο προπονήσεις που έγιναν σήμερα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ. Η απογευματινή προπόνηση έγινε με φθινοπωρινές συνθήκες καθώς το απόγευμα ξέσπασε μπόρα, αλλά ευτυχώς δεν διήρκησε για πολύ.

Τα σχέδια του Πετράκη ενόψει της πρεμιέρας στη Βέροια

Πολλή δουλειά και λίγα λόγια ζητά από τους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης. Στο στιγμιότυπο με τον Μπράνα Ίλιτς


Χαμηλούς τόνους κρατούν στον ΠΑΣ παρά την καλή εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Ο Γιάννης Πετράκης είπε στους παίκτες ότι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, αλλά να μη παρασύρονται από τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων και να είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους, γιατί σε λιγότερο από 10 μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα και θα πρέπει να δουλέψουν μέχρι τότε σκληρά.

Οριστικά ο ΠΑΣ δεν προχωρά στην απόκτηση Μυρθιανού

Δεν θα προχωρήσει τελικά ο ΠΑΣ στην απόκτηση του Δημήτρη Μυρθιανού


Την Τετάρτη (12/8) δεν έγινε γνωστό μόνο ποιοι θα είναι οι αρχηγοί του ΠΑΣ Γιάννινα για την επόμενη σεζόν, αλλά και ποιο θα είναι το ρόστερ για την επόμενη σεζόν πλην κάποιας μεταγραφής που θα γίνει.
Ανάμεσα στη λίστα με τα ονόματα και τους αριθμούς που θα έχουν οι φανέλες των παικτών δεν ήταν αυτό του Δημήτρη Μυρθιανού.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Κυριακές παίζει ο ΠΑΣ με Βέροια και ΠΑΟΚ

Η σούπερ λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα 1ης και 2ης αγωνιστικής


Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των δυο πρώτων αγωνιστικών της Super League, που ξεκινάει στις 22 Αυγούστου με τρία ματς. Η πρώτη σέντρα γίνεται στο Καλλονή - Ηρακλής, ακολουθεί το Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης, ενώ την ίδια ημέρα παίζει και η ΑΕΚ με τον Πλατανιά στην επιστροφή της "Ένωσης" στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από δυο χρόνια.

Οι τρεις αρχηγοί και οι αριθμοί στις φανέλες

Οι τρεις αρχηγοί του ΠΑΣ για τη νέα σαιζόν, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Βελλίδης



Ανακοινώθηκαν τα νούμερα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16. Ταυτόχρονα υπεγράφη από τους ποδοσφαιριστές ο εσωτερικός κανονισμός και ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί της ομάδας.


Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ν. Καρανίκας: Στον ΠΑΣ ένιωσα τι σημαίνει οικογένεια

Σε πρώτο πλάνο ο Νίκος Καρανίκας (πίσω του ο Ναδάλες) που κάνει ενδιαφέρουσες επισημάνσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ



Στο pasgiannina.gr μίλησε ο Νίκος Καρανίκας για τις πρώτες εντυπώσεις του στην ομάδα.

Νίκο πρώτη προετοιμασία για σένα με τον ΠΑΣ. Τι αποκόμισες μέχρι τώρα;

Υποδοχή των παγκόσμιων πρωταθλητών στα Γιάννινα

Τους Γιαννιώτες αθλητές Κωστή Μάντζιο και Νίκο Βλάχο που πήραν το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο εφήβων υποδέχτηκε σύσσωμος ο Ν.Ο.Ι. στα Γιάννινα


Στην κορυφή του κόσμου ανέβασαν για μία ακόμη φορά τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία οι νεαροί πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Ρίο της Βραζιλίας και η υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε χθες το πρωί κατά την άφιξή τους στα Γιάννενα ήταν αντάξια των επιτυχιών τους.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Σε μπαράζ ΠΑΟ - Ολυμπιακός για μια θέση στον ήλιο

Η ΕΠΣΗΠ ανακοίνωσε το μπαράζ ανάμεσα στο Ασβεστοχώρι και τον Ολυμπιακό Βοτανικού


Ένα θέμα που βασάνιζε τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για το πώς θα καλυπτόταν μια θέση στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΗΠ και αν θα γινόταν μπαράζ, λύθηκε από την Ένωση που με απόφασή της οδηγεί τον ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου και τον Ολυμπιακό Βοτανικού σε αγώνα διαβάθμισης (μπαράζ). Ο νικητής θα ανεβεί στην Α’ κατηγορία.

20 ευρώ το κόστος διαιτησίας στα φιλικά

Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει τα σωματεία για το κόστος διαιτησίας


Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει τα σωματεία ότι το κόστος διαιτησίας στα φιλικά είναι 20 ευρώ το παιχνίδι για ρέφερι και βοηθούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τα Σωματεία της Ενώσεώς μας που θέλουν να χρησιμοποιήσουν Διαιτητές για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων ότι το κόστος εξοδολογίου  και για τους τρεις Διαιτητές ανέρχεται στα ΕΙΚΟΣΙ (20) Ευρώ. 

Ένα μετάλλιο και άλλες διακρίσεις στο Ρίο από αθλητές του ΝΟΙ

Μάντζιος και Παπασακελλαρίου που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων στο Ρίο της Βραζιλίας


Με το κεφάλι ψηλά επιστρέφουν από το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας οι νεαροί Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, πραγματοποιώντας εκπληκτικές κούρσες στα αγωνίσματά τους.

Λ. Πόντες: Βαριά η ήττα, αλλά δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα

Τι δήλωσε στα Γιάννινα ο προπονητής του Παναιτωλικού Λιονέλ Πόντες


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Λιονέλ Πόντες σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς χαρακτήρισε βαριά την ήττα της ομάδας του αλλά υπογράμμισε το 3-0 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Άριστη συνεργασία του ΠΑΣ με Α. Ε. Καραϊσκάκης

Σε πρώτο πλάνο οι κ.κ. Οδυσσέας Δράκος και Γιώργος Χριστοβασίλης καθώς παρακολουθούν τον αγώνα ΠΑΣ - Παναιτωλικός


Η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας είναι πολύ πιθανόν να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική ως δευτεραθλήτρια, αφού και μπαράζ να γίνουν έχει τις ικανότητες να πάρει το εισιτήριο ανόδου. Αρκεί βέβαια να εφαρμοστεί ο κανονισμός για την αναπλήρωση των ομάδων Β’ Εθνικής, καθώς ΟΦΗ και Νίκη Βόλου δήλωσαν συμμετοχή στη Γ' Εθνική.

Χειροκροτήθηκε ο ΠΑΣ στη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού

Οι δύο αρχηγοί Αλέξης Μιχαήλ, Γιώργος Κούσας με τον διαιτητή Κατσικογιάννη και τους βοηθούς του


Σπουδαία εμφάνιση και άνετη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε ο ΠΑΣ επί του Παναιτωλικό το φιλικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Με γκολ που σημείωσαν οι Τσάβεζ, Ίλιτς, Τσουκαλάς ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έκανε επίδειξη ισχύος, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και δίνοντας το μήνυμα ότι και στη νέα σαιζόν θα είναι ο σκληρός ΠΑΣ που όλοι ξέρουμε.

Μια ομάδα του ΠΑΣ έχασε 1-0 από τον Πανελευσινιακό

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πανελευσινιακό (ΦΩΤΟ: super-fm.gr)


Το απόγευμα του Σαββάτου μια ομάδα του ΠΑΣ έχοντας και παίκτες από τις ομάδες νέων έχασε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΠΕΑΚΙ από τον Πανελευσινιακό με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης για τους σταχυοφόρους πέτυχε στο 12’ ο Δουκάκης με σουτ μετά από φάουλ και πάσα που του έδωσε ο Αρσενίεβιτς. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο και ο Πανελευσινιακός (ανέβηκε φέτος στη Β’ Εθνική) στάθηκε καλύτερα και κέρδισε δίκαια.