Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος η Τσιάβου

Στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών πέρασε η Αμαλία Τσιάβου του Ν.Ο.Ι. 


Ακόμα μία πρόκριση σε μεγάλο τελικό και άλλη μια σε Β τελικό πανηγύρισαν τα ελληνικά κουπιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 της Βουλγαρίας.

Το λέει η καρδιά του, νέα μεταγραφή ο Κοντογουλίδης

31-1-2007: Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης μέσα στο Καραϊσκάκη νικά τον Νικοπολίδη, εξευτελίζοντας τον Ολυμπιακό αλλά και την αισχρή διαιτησία που έπαιζε με ερυθρόλευκη φανέλα!!

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης μπορεί στις 13 Ιουλίου να έκλεισε τα 34 χρόνια και  να πάτησε στα 35, αλλά το λέει ακόμα η καρδιά του. Στη νέα σαιζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Αγίους Αναργύρους Αττικής στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Πέρσι ήταν σε Αχαρναϊκό και Ιωνικό.

Για 6 εβδομάδες εκτός δράσης ο Χάρης Χαρίσης

Σε 6 εβδομάδες επιστρέφει στην ενεργό δράση ο 20χρονος Γιαννιώτης διεθνής μέσος του ΠΑΠΚ Χάρης Χαρίσης


Ο Γιαννιώτης μέσος Χάρης Χαρίσης από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που είχε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει βασικός στον ΠΑΟΚ, παραμονές του ματς με τη Λοκομοτίβ στην Τούμπα, έπαθε θλάση β’ βαθμού και θα μείνει έξω για 6 εβδομάδες.

Στα χνάρια Χαρίση, Κοροβέση ο Τσίρμπας στο μπάσκετ

Από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ μεταγράφηκε ο Θοδωρής Τσίρμπας - Αναγνώστου


Μεταγραφές δεν είχαμε μόνο στο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ (Χαρίσης, Κοροβέσης), αλλά στο μπάσκετ καθώς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ αναφέρεται ότι μεταγράφηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ ο 14χρονος Θοδωρής Τσίρμπας – Αναγνώστου.

Ο ΠΑΣ διαψεύδει μεταγραφικά σενάρια

Σήμερα Σάββατο υπήρξε  δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΣ και για τον Βασίλη Ρόβα


Ο ΠΑΣ με σημερινό δελτίο Τύπου διαψεύδει δημοσιεύματα μερίδας του Αθηναϊκού Τύπου που ανέφεραν ότι ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή τον οποίο δεν κατονομάζει. Ενδεχομένως να υπονοεί τον Βασίλη Ρόβα αφού σήμερα "έπαιξε" το όνομά του σε σενάρια περί επιστροφής του στον ΠΑΣ, σύμφωνα με δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδας.

Ανακοινώνει τον Μυρθιανό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Δημήτρης Μυρθιανός περνά τις εξετάσεις και ανακοινώνεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Δύο μέρες στο Καρπενήσι έμεινε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, όπου παρακολούθησε το φιλικό με Ηρακλή, αλλά ενημερώθηκε από κοντά για την μέχρι τώρα προετοιμασία και άλλα θέματα της ομάδας. Παράλληλα στο Καρπενήσι τέθηκαν επί τάπητος και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Τετάρτη (29/7)στην Κέρκυρα το επόμενο φιλικό

Τσουκαλάς και Μπέριος σε πρώτο πλάνο πριν από το ματς με τον Γηραιό. Την Τετάρτη ο Άγιαξ πάει Κέρκυρα


Με την επιστροφή του ΠΑΣ από το Καρπενήσι ανοίγει νέος κύκλος φιλικών αγώνων, αρχής γενομένης την ερχόμενη Τετάρτη (29/7) όπου ο ΠΑΣ θα μεταβεί στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Επιστρέφουν σύντομα οι διεθνείς Βελλίδης και Στρούνα

Ο διεθνής γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης παρακολουθεί το φιλικό με τον Ηρακλή στο Καρπενήσι


Στο τελικό στάδιο αποθεραπείας είναι οι διεθνείς του ΠΑΣ Γιάννινα Μάρκος Βελλίδης και Αντράζ Στρούνα και για το λόγο αυτό δεν έλαβαν μέρος στα φιλικά παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ηρακλή. Πιθανόν να μη παίξουν και την Τετάρτη στην Κέρκυρα.

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Κοζορώνης στο ανεπίσημο ντεμπούτο

Ο Βαλάντης Κοζορώνης με τη φανέλα του ΠΑΣ στο φιλικό με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης



Ο Βαλάντης Κοζορώνης ήταν η τελευταία μεταγραφή που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει και συνέχεια. Στο ματς με τον Ηρακλή έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΣ, αλλά στάθηκε άτυχος γιατί σε κάποια φάση έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα και έβαλε το πόδι σε ελαστικό επίδεσμο για κάποιες μέρες.

Επιστρέφει στα Γιάννινα σήμερα ο "Άγιαξ"

Μετά από 15 μέρες προετοιμασίας στο Καρπενήσι επιστρέφει σήμερα Σάββατο ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου AVARIS ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. Το μεσημέρι η αποστολή θα επιστρέψει στα Γιάννινα μετά από 15 μέρες σκληρής δουλειάς στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Με τον Ηρακλή βγήκε όλη η κούραση του ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ χαιρετούν τους φιλάθλους στο Καρπενήσι πριν ξεκινήσει το φιλικό με τον Ηρακλή


Όπως τονίσαμε πολλές φορές, ειδικά τα πρώτα φιλικά είναι για τους προπονητές και δεν προσφέρονται ιδιαίτερα για κριτική. Είναι λογικό οι ομάδες να είναι κουρασμένες και να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Από τον κανόνα αυτό δεν ξέφυγε και ο ΠΑΣ καθώς στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή που έγινε στο Καρπενήσι του βγήκε όλη η κούραση της προετοιμασίας και δεν είχε τις δυνάμεις αλλά και τη φρεσκάδα που είχε στο πρώτο νικηφόρο ματς (4-1) επί του Παναιτωλικού.

Τι θέλει να δει ο Πετράκης στο φιλικό με Ηρακλή

Σήμερα στις 18:30 στο Καρπενήσι το φιλικό του ΠΑΣ με τον Ηρακλή


Το δεύτερο και τελευταίο αγωνιστικό τεστ δίνει σήμερα στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Καρπενησίου ο ΠΑΣ, καθώς στις 18:30 θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Θα είναι ένα ακόμα δυνατό τεστ για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, αφού είχε προηγηθεί το φιλικό με τον Παναιτωλικό το περασμένο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος συγχαίρει τον πρωταθλητή Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων


Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων (αθλητές, προπονητές, διοίκηση) για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδας 2015.
Τα γιαννιώτικα κουπιά για μια ακόμη φορά μας κάνουν περήφανους και μας δείχνουν το δρόμο της σκληρής δουλειάς και της συνέπειας.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ανακοίνωσε τα ονόματα των προπονητών

Μιχάλης Μπόλος και Τάκης Στούκας (στο στιγμιότυπο με τον Ζτένκο Μουφ) θα είναι και στη νέα σαιζόν προπονητές στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Mετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το οποίο έκανε δεκτές της εισηγήσεις του υπεύθυνου υποδομών, αλλά και του γενικού αρχηγού των αθλητικών τμημάτων του σωματείου, όπως ορίζει το νέο καταστατικό του σωματείου, το οποίο τροποποιήθηκε και εγκρίθηκε στις 6/5/2015, για το τμήμα ποδοσφαίρου και για την περίοδο 2015-2016 ανακοινώνονται οι προπονητές των τμημάτων ως εξής:

Στην Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Βαλμάς του ΠΑΣ

Στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας μετακομίζει από τον ΠΑΣ ο Κώστας Βαλμάς


Πολύ κοντά σε ακόμη μία πολύ σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕ Καραϊσκάκης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SportsNow.gr.
Η Αρτινή ομάδα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον 20χρονο (1 Απριλίου 1995)ακραίο αμυντικό (δεξί και αριστερό μπακ) Κώστα Βαλμά, ο οποίος τη σεζόν που μόλις τελείωσε ήταν βασικός στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε ο Μαρκαριάν από την Εθνική ομάδα

Την έξοδό του από την Εθνική ομάδα ανήγγειλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν


Μόλις πέντε μήνες διήρκεσε η συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος από την Τρίτη (21/7) αποτελεί παρελθόν.
Παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2015, ο πρώην πια ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Η προετοιμασία και οι αποχωρήσεις από το Καρπενήσι

Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα ΠΑΣ - Παναιτωλικός 4-1 (ΦΩΤΟ evrytanikasport.blogspot.gr)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν θα συνεχίσει άλλο να προπονείται ο Κατσέτης καθώς ο ΠΑΣ δεν θα προβεί στην απόκτησή του. Έτσι αποχώρησε και από το Καρπενήσι, παρότι έδειξε καλά στοιχεία, αλλά οι μεταγραφικές αναζητήσεις του «Άγιαξ» είναι σε άλλα επίπεδα.

ΠΣΑΤ: Δάσκαλος για δεκάδες δημοσιογράφους ο Ν. Καρελλάς

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για τον θάνατο του Νίκου Καρελλά


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του παλαίμαχου αθλητικού συντάκτη Νίκου Καρελλά, ο οποίος μετά από πολύχρονη ασθένεια, σε ηλικία 78 ετών, «έφυγε» από κοντά μας.

Η ΕΣΗΕΑ για το θάνατο του Νίκου Καρελλά

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το θάνατο του Νίκου Καρελλά


Φτωχότερη έγινε η δημοσιογραφική οικογένεια, καθώς σε ηλικία 78 ετών έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Καρελλάς επί σειρά ετών διευθυντής συντάξεως της ιστορικής εφημερίδας «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ». Για την φωτεινή προσωπικότητα του Νίκου Καρελλά έχουν εκφραστεί σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, που είτε δούλεψαν δίπλα του, είτε γνώριζαν τη διαδρομή του.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο Κοζορώνης του Εργοτέλη για 3 χρόνια στον ΠΑΣ

Στο Καρπενήσι ο Δημήτρης Νιαρχάκος υποδέχεται τον Βαλάντη Κοζορώνη


Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαλάντη Κοζορώνη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Πετράκη, καθώς τον είχε ποδοσφαιριστή στον Εργοτέλη. Από την Κρητική ομάδα έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Την περασμένη σαιζόν με τη φανέλα του Εργοτέλη στη σούπερ λίγκα είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι μέσος και γεννήθηκε στις 3-8-1992.