Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Έκλεψε την παράσταση ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΣ - Παναιτωλικός 4-1 στο Καρπενήσι


Έκλεψε την παράσταση ο ΠΑΣ στο πρώτο φιλικό που έγινε σήμερα στο Καρπενήσι, καθώς συνέτριψε με σκορ 4-1 τον Παναιτωλικό. Όπως γράψαμε και άλλη φορά, μπορεί τα πρώτα φιλικά να ενδιαφέρουν περισσότερο τους προπονητές και να μη παίζει ρόλο το αποτέλεσμα, γιατί μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα υπάρχει δρόμος και οι ομάδες θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα μέχρι να βρουν την τελική τους φόρμα, αλλά δεν μπορεί να περάσει και απαρατήρητη η καλή εμφάνιση του ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον δυνατό Παναιτωλικό που έγινε το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. 

Τα πρώτα φιλικά είναι μόνο για τους προπονητές!

Στιγμιότυπο από το περσινό πρώτο φιλικό στο Καρπενήσι μεταξύ ΠΑΣ και Λεβαδειακού

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων ανοίγει σήμερα για τον ΠΑΣ, καθώς στις 18:30 στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Καρπενησίου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Με Παναιτωλικό αρχίζουν αύριο τα φιλικά παιχνίδια

Με Παναιτωλικό αρχίζει το Σάββατο (18/7) ο κύκλος των φιλικών αγώνων για τον ΠΑΣ Γιάννινα


Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την προσπάθεια των παικτών και το αποτέλεσμα που βγαίνει απο αυτή τη δουλειά.

Δεν δίνουν σημασία στο πρόγραμμα των αγώνων

Δύσκολο φαίνεται στην αρχή το πρόγραμμα αλλά σε θεωρητικό πάντα επίπεδο



Από μια πρώτη ανάγνωση το πρόγραμμα του ΠΑΣ μέχρι την 8η αγωνιστική φαίνεται ιδιαίτερα βαρύ. Στην πρώτη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την «Ομάδα Β’» που πιθανόν θα είναι η Βέροια και στη συνέχεια μέχρι την 8η αγωνιστική θα παίξει με όλες τις ομάδες που πέρσι ήταν στην πρώτη πεντάδα, συν Ηρακλή και ΑΕΚ που επέστρεψαν με φιλοδοξίες στη σούπερ λίγκα. Συγκεκριμένα στο διάστημα αυτό θα παίξει εκτός έδρας με «Ομάδα Β’», ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και στα Γιάννινα με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης. 

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η ΠΑΕ ευχαριστεί όσους έφυγαν από τις ομάδες νέων

Αποχώρησε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας νέων Κ-15 Αναστάσιος Λάγκας


Εκτός από τις γνωστές αποχωρήσεις των Γ. Τάτση, Γ. Οικονόμου, Λ. Ντούσκου, επιβεβαιώθηκε και η αποχώρηση του Τάσου Λάγκα από γενικός αρχηγός στην ομάδα νέων Κ-15. Η ΠΑΕ με χτεσινή ανακοίνωση ευχαριστεί όλους αυτούς για την προσφορά τους.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Πως περνά ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι

Οι βάσεις του νέου ΠΑΣ μπαίνουν στο Καρπενήσι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κάτω από καλές συνθήκες ξεκίνησε στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χτες έγιναν διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, με μεγάλη προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας για να μπουν δυνατές βάσεις ώστε η ομάδα να έχει δυνάμεις και να αντέξει στο μαραθώνιο του νέου πρωταθλήματος. Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι καλές με δροσιά πρωί και απόγευμα, χωρίς τον καύσωνα του καλοκαιριού.

Ο Μυρθιανός πιθανόν η 4η μεταγραφή του ΠΑΣ

Κοντά στην απόκτηση του Μυρθιανού είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα


Από τις πολλές δοκιμές παικτών που έκανε ο Γιάννης Πετράκης τον τελευταίο καιρό, τελικά επέλεξε μόνο τον 20χρονο Δημήτρη Μυρθιανό, τον οποίο πήρε στο Καρπενήσι για προετοιμασία. Ο νεαρός αμυντικός είναι πολύ πιθανόν να υπογράψει στον ΠΑΣ και να ανοίξει στα Γιάννινα τα φτερά της επαγγελματικής καριέρας του, αφού στον Παναθηναϊκό ήταν μεν επαγγελματίας τη σαιζόν που έφυγε, αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγα. 

Τέλος ο Αρμπέν Μουσκάι από τον ΠΑΣ

Τέλος ο Αρμπέν Μουσκάι από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Όπως αναμενόταν από μέρες, ο ΠΑΣ Γιάννινα επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας με το νεαρό ποδοσφαιριστή Αρμπέν Μουσκάι. Την περασμένη σαιζόν είχε δοθεί δανεικός στην Παρτιζάν Τιράνων.

Νέα πρόσωπα και αλλαγές στις ομάδες νέων

Ο Λάζαρος Σέμος νέος προπονητής στην ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων προπονητών και το οργανόγραμμα στις ομάδες νέων του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην Κ-17 την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Λάζαρος Σέμος καθώς ο Χρήστος Αγγέλης πήρε τη θέση του Γιάννη Τάτση στην Κ-20. Τη θέση του Γιώργου Οικονόμου στην Κ-15 πήρε ο Αναστάσιος Ανθυμιάδης.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο Μαργώνης στον Κένταυρο Μουσιωτίτσας

Νέα μεταγραφή απο τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας




Μια νέα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας για την ενισχυση του ρόστερ ενόψει της νεας σαιζόν.

"Ήταν φίλος, δάσκαλος και πατέρας των αθλητών"

Ο πρόεδρος του Σπάρτακου Τάσος Λάγκας γράφει στη μνήμη του Γιώργου Οικονόμου


Για τη συμπλήρωση των 3 χρόνων από τον θάνατο του προπονητή άρσης βαρών του Σπάρτακου Γιώργου Οικονόμου, ο πρόεδρος του συλλόγου των Ολυμπιονικών Αναστάσιος Λάγκας σε ανάρτησή του στο facebook γράφει και τα εξής: «Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χωρίς τον Γιώργο Οικονόμου. Τρία χρόνια χωρίς τον άνθρωπο που έφερε τον Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟ Ιωαννίνων στην κορυφή της άρσης βαρών, όχι μόνο της ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας.

Τρία χρόνια χωρίς τον Γιώργο Οικονόμου

Τρία χρόνια χωρίς τον Γιώργο Οικονόμου, που έδωσε πολλά στον Γιαννιώτικο αθλητισμό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Οικονόμου, επί σειρά ετών προπονητή άρσης βαρών του Σπάρτακου Ιωαννίνων. «Έφυγε» το βράδυ της 12ης Ιουλίου 2012. Ωστόσο άφησε πίσω του ένα μεγάλο έργο και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό πάντα τον θυμούνται. Ήταν η ψυχή της άρσης βαρών στα Γιάννινα.

Και νέα πρόσωπα στον ιστορικό Α.Ο. Βελισσαρίου

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Α. Ο. Βελισσαρίου 


Ο Α. Ο. Βελισσαρίου ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου όπου παραμένει πρόεδρος ο Θόδωρος Παπακώστας, ενώ υπάρχουν και νέα πρόσωπα όπως οι Θωμάς Γκλίναβος και Βαγγέλης Λέττας.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Δ. Φερφελής: Ήρθα για μπάλα και όχι για ντόλτσε βίτα

Αριστερά ο Δημήτρης Φερφελής με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο «πύργος» του ΠΑΣ Γιάννινα λέγεται Δημήτρης Φερφελής. Είναι 22 ετών, με ύψος 1,93μ. σέντερ φορ, Ελληνόπουλο που γεννήθηκε στη Γερμανία από Έλληνα πατέρα και Τσέχα μητέρα. Ήταν η πρώτη μεταγραφή που ανακοίνωσε φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Φερφελής αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών της Βέρντερ Βρέμης, καθώς γεννήθηκε στη Γερμανία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κόμπλετζ και στη Τσβόλε της Ολλανδίας. 

ΕΡΕΥΝΑ: Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ήπειρο

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης έχει πιθανότητες να παίξει στη Β' Εθνική

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στη νέα σαιζόν 2015-2016 η Ήπειρος θα εκπροσωπηθεί στις τρεις μεγάλες κατηγορίες με 4 ομάδες. Με τον ΠΑΣ στη σούπερ λίγκα, την Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, τον Αχέροντα Καναλλακίου και τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας στη Γ’ Εθνική. Ενδέχεται, η Α.Ε. Καραϊσκάκης να αγωνιστεί και στη Β’ Εθνική, αν προκύψουν κενές θέσεις και εφαρμοστεί ο ΚΑΠ να καλυφθούν από τους πίνακες της Γ’ Εθνικής.

Ξεκινά η σκληρή δουλειά του "Άγιαξ" στην Ευρυτανία

Στιγμιότυπο από την άφιξη του ΠΑΣ στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ evrytaniasport.blogspot.gr)


Στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου AVARIS ο ΠΑΣ θα κάνει την πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι ξεκινώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας.