Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Φουντώνει η μεταγραφολογία, αλλά δεν βιάζονται στον ΠΑΣ

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης κάνει τις μεταγραφικές επαφές στον ΠΑΣ


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Ήρεμα αναμένεται να περάσει και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι το προτελευταίο για τα μπάνια των ανθρώπων του, αφού στις 28 Ιουνίου είχε προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σαιζόν. Στους αδειούχους προστέθηκε και ο διεθνής γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης που τελείωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και ξεκουράζεται σε κάποια παραλία.

Η Γιαννιώτισσα Σοφία Κλείτσα στον Αθηναϊκό

Η Γιαννιώτισσα γκαρντ Σοφία Κλείτσα μεταγράφηκε από τον Παναθηναϊκό στον Αθηναικό (ΦΩΤΟ sport24.gr)


Σύμφωνα με το womenbasket.gr μετά τη Χριστίνα Λίτσι ο Αθηναϊκός προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση καθώς απέκτησε τη Σοφία Κλείτσα (19 χρ. 1,75 μ.) η οποία με δική της πρωτοβουλία έμεινε ελεύθερη από τον Παναθηναϊκό.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Στη Μουσιωτίτσα έκλεισε ο Θοδωρής Παλιάγκας

Στη Μουσιωτίτσα συνεχίζει την καριέρα του ο Θοδωρής Παλιάγκας


Την απόκτηση του Θόδωρου Παλιάγκα ανακοίνωσε ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας. Πρόκειται για έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή, που τα δίνει όλα στο γήπεδο που αγωνίστηκε και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρσι ξεκίνησε με τον Α.Ο. Βελισσαρίου αλλά τον Ιανουάριο αποχώρησε. Η ανακοίνωση του Κένταυρου: «Το Δ.Σ της ομάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Παλιάγκα για το ποδοσφαιρικό έτος 2015 - 2016.

Άρωμα Ηπείρου με Τσανακτσή το 1957 και Βελλίδη το 2015!

Ο Μάρκος Βελλίδης κέρδισε τις καρδιές των φιλάθλων του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Στο ματς της εθνικής με την Πολωνία μπορεί να μη είχε τηλεοπτική εικόνα, αλλά οι Γιαννιώτες καμάρωσαν για τον Μάρκο Βελλίδη, που μπορεί να μπήκε σαν αλλαγή στις καθυστερήσεις στη θέση του Καπίνο, αλλά έκανε με το που μπήκε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το 0-0.

Πρωτιές του Ποσειδώνα στην κολύμβηση

Πρωτιές είχαν αθλητές και αθλήτριες του Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε αγώνες κολύμβησης


Για μία ακόμη χρονιά η προαγωνιστική ομάδα του Ποσειδώνα Ιωαννίνων που απαρτίζεται από τους μικρούς αθλητές ηλικίας 9-12 ετών αναδείχθηκε πρώτη σε επιτυχίες και μετάλλια στο θερινό πρωτάθλημα της Περιφέρειας Ηπείρου- Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων που διεξήχθη το Σάββατο 14 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας με συμμετοχή 200 περίπου αθλητών από τις προαναφερθείσες περιοχές.

Με τρεις παρουσίες στο Παγκόσμιο ο Πρωτέας Ιωαννίνων

Τρεις αθλητές και αθλήτριες του Πρωτέα Ιωαννίνων εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα


Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, πραγματοποιήθηκε η Πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Ανδρών - Γυναικών για το 2015. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός υψηλός καθώς οι πρώτοι των κατηγοριών θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Πόλη Πλόβντιφ ( Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας  από 24 έως 29 Αυγούστου 2015 .

Με επιτυχία το καμπ των Ελπίδων Ιωαννίνων

Στη φωτο ο Κώστας Νάτσης στη βράβευση της Προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ Νατάσας Μπέγκα


Έληξε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο FOOTBALL CAMP 2015 που διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην πόλη μας οι ΕΛΠΙΔΕΣ Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο ΠΑΣ έκλεισε και ανακοινώνει τον Περιστερίδη

Κοντά στον ΠΑΣ ο πανύψηλος γκολκίπερ Κώστας Περιστερίδης


Την απόκτηση του γκολκίπερ Κώστα Περιστερίδη που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Πλατανιά αναμένεται να ανακοινώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Γκολκίπερ κάτω των 24 ετών στις άμεσες προτεραιότητες

Νεαρό γκολκίπερ που θα ενισχύσει το ρόστερ με τους Βελλίδη, Κολιοφούκα ψάχνουν στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα κάτω των 24 ετών είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, για να κλείσει το ρόστερ στις θέσεις αυτές. Κάτω από τα γκολπόστ υπάρχουν ο διεθνής Μάρκος Βελλίδης και ο νεαρός Νίκος Κολιοφούκας που την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Φώτης Γεωργίου;

Στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας ο Φώτης Γεωργίου σε μια κοινή συνέντευξη με τον Θέμη Τζημόπουλο στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο το 2012

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει η ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου ότι επίκειται λύση συμβολαίου με τον Φώτη Γεωργίου, καθώς δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σαιζόν και άρχισαν τα σενάρια περί επιστροφής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και φυσικά οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης προσφέρονται για να φτάνουν πιο γρήγορα οι φήμες από τη μια άκρη στην άλλη. Αυτό δεν είναι τυχαίο. 

Πετράκης και Αλεξίου ομιλητές σε σεμινάριο στα Χανιά

Ο Γιάννης Πετράκης όπως στο Ηράκλειο (φωτο) έτσι και στα Χανιά θα μιλήσει σε σεμινάριο προπονητών


Σ’ ένα ακόμα σεμινάριο προπονητών θα διδάξουν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης και ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου. Αυτή τη φορά θα είναι κεντρικοί ομιλητές σε σεμινάριο προπονητικής που οργανώνει η ΕΠΣ Χανίων την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου. Παρόμοιο σεμινάριο έγινε και στο Ηράκλειο με τους προπονητές της περιοχής και με ομιλητές πάλι τους Πετράκη Αλεξίου όπως το ίδιο είχε γίνει την άνοιξη και στα Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Μετσόβου ευχαριστεί ναυτιλιακή εταιρία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΑΣ Μετσόβου στη ναυτιλιακή εταιρία ANEK LINES


Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΣ Μετσόβου ευχαριστεί τη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES  και τον αντιπρόσωπό της στην Ηγουμενίτσα Σταύρο Μπακολιά. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο ΠΑΣ Μέτσοβο ευχαριστεί την EUROLINE και προσωπικά τον κ. Σταύρο Μπακολιά κεντρικό αντιπρόσωπο της ANEK LINES σε Ηγουμενίτσα, Πάτρα, Καλαμάτα, για την συμβολή του και την χορηγία αθλητικού υλικού στην ομάδα μας.

Αποστολή μαμούθ με 103 άτομα του ΠΑΣ στο Βελιγράδι

Οι Μουφ και Μιλόγεβιτς θα τιμηθούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Βελιγράδι


Αντίστροφα άρχισε να μετράει ο χρόνος για τους παίκτες του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οι οποίοι την ερχόμενη Τετάρτη αναχωρούν για το Βελιγράδι, όπου επί πέντε ημέρες θα πάρουν μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Ο Βελλίδης κράτησε το 0-0 της εθνικής μέσα στην Πολωνία!

Ο Μάρκος Βελλίδης έκανε ντεμπούτο με την εθνική ομάδα


Την πρώτη συμμετοχή με την εθνική ομάδα στο φιλικό με την Πολωνία έκανε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, καθώς προς το τέλος πήρε τη θέση του Καπίνο. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά με το που μπήκε κράτησε το 0-0 κάνοντας μια καταπληκτική απόκρουση σε σουτ από πολύ κοντά παίκτη της εθνικής Πολωνίας. Ίσως να ήταν και η απόκρουση του αγώνα. Έστω και για λίγα λεπτά στο φιλικό της Τρίτης με την Πολωνία, ο Μάρκος Βελλίδης άνοιξε μια χρυσή σελίδα, ως διεθνής πλέον με την εθνική ομάδα.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Στον Πλατανιά υπέγραψε ο Σωτηρίου του ΠΑΣ

Παράγοντας του Πλατανιά καλωσορίζει τον μέχρι πρότινος γκολκίπερ του ΠΑΣ


Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος, αφού πέρασε σήμερα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας, Μανώλη Μαθιουλάκη. 

Με επιτυχία το παιδικό πρωτάθλημα ΔΩΔΩΝΗ - ΕΠΣΗΠ

Οι μπόμπιρες δεν χόρταιναν να παίζουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ


Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της ΕΠΣΗΠ η τελική διοργάνωση των παιδικών πρωταθλημάτων με τη συμπαράσταση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Πρώτος σε ψήφους στην ΕΠΣ Άρτας ο Θανάσης Τρομπούκης

Επικρατέστερος πρόεδρος στην Ε.Π.Σ. Άρτας είναι ο Θανάσης Τρομπούκης


Ο Θανάσης Τρομπούκης ήταν ο μεγάλος νικητής στις εκλογές της ΕΠΣ Άρτας που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας. Ήρθε πρώτος σε ψήφους και αναμένεται στην κατανομή των αξιωμάτων που θα ακολουθήσει να είναι πάλι πρόεδρος στην ΕΠΣ Άρτας, όπως ήταν και στα προηγούμενα 4 χρόνια, καθώς η πλειοψηφία των υπολοίπων μελών φέρεται να είναι άνθρωποι της δικής του εμπιστοσύνης.

Ο Ατρόμητος αποδέσμευσε Τσενάμο και Δημούτσο

Τέλος από Ατρόμητο ο Τσενάμο γιατί δεν ήταν στα πλάνα για τη νέα σαιζόν


Σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας τους βρίσκονται και επίσημα από σήμερα οι Ελίνι Δημούτσος και Λουίττζι Τσενάμο, καθώς η διοίκηση του Ατρομήτου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ξεκινά σε λίγο το έκτο BASKETBALL CAMP του ΠΑΣ

Με ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος το 6ο καμπ στο μπάσκετ του σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα


Το  6ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP είναι πραγματικότητα και ανοίγει τις πύλες του την Δευτέρα 29 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας (ΕΑΝΚΙ).

Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει για γενική συνέλευση και μεταγραφές

Δύο σημαντικές ανακοινώσεις από την ΕΠΣΗΠ προς τα σωματεία


Στις 1 Ιουλίου θα γίνει η γενική συνέλευση της ΕΠΣΗΠ όπου θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Σε άλλη ανακοίνωση δίνονται οδηγίες στα σωματεία να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Παντού πρώτοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ

Η ομάδα του Ν.Ο.Ιωαννίνων σε μια αναμνηστική φωτογραφία για τη συμμετοχή στους αγώνες


Το δικό του ιδιαίτερο στίγμα άφησε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων σε έναν ακόμα αγώνα… εκτός νερού, τις σκυταλοδρομίες Βικος Street Relays, στον οποίο συμμετείχε με 46 αθλητές όλων των κατηγοριών!

Συλλυπητήρια του ΠΑΣ στον Χρήστο Τσελιόπουλο

Θερμά συλλυπητήρια στο Χρήστο Τσελιόπουλο για το θάνατο της μητέρας του


Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Χρήστου Τσελιόπουλου, προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μ. Γρηγορίου

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου καλωσορίζει το νέο προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου


Τα ηνία του Ατρομήτου αναλαμβάνει και επίσημα ο Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον ταλαντούχο προπονητή. Εποχή Γρηγορίου και επίσημα στον Ατρόμητο, καθώς η διοίκηση του «αστεριού» ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον ταλαντούχο προπονητή για ένα χρόνο.