Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο Ντάσιος και οι παίκτες βαρόμετρο στην ομάδα

Ήρεμα περνά και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήρεμα αναμένεται να περάσει και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν φαίνεται κάτι άλλο στους ορίζοντες όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Το καλωσόρισμα του Δημάρχου Μετσόβου στους βετεράνους του Γηραιού

Δεξιά ο Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας με τον αρχηγό αποστολής του Ηρακλή και παλιό μεγάλο άσσο Κώστα Αϊδινίου

Πριν ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι των βετεράνων του ΠΑΣ Μετσόβου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος Κώστας Τζαφέας καλωσόρισε την αποστολή του Γηραιού και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στο όμορφο Μέτσοβο. Μάλιστα απευθυνόμενος στον αρχηγό αποστολής Κώστα Αϊδινίου ανέφερε και τα εξής: «Ως Δήμαρχος θέλω να καλωσορίσω την ομάδα του Ηρακλή και τους παλαίμαχους, είναι χαρά που η ομάδα του Ηρακλή ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ. 

Ωραίες στιγμές στο φιλικό των βετεράνων Μετσόβου με Ηρακλή

Οι δύο ομάδες με το Δήμαρχο Κώστα Τζαφέα και δίπλα του τον Κώστα Αϊδινίου σε μια αναμνηστική φωτογραφία

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τα νιάτα τους θυμήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Μετσόβου οι παλαίμαχοι παίκτες του ΠΑΣ Μετσόβου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Τζαφέα και αρκετών φιλάθλων. Οι βετεράνοι του Γηραιού κέρδισαν 3-1 με χατ τρυκ του Φάνη Τουτζιάρη αλλά και οι παίκτες του Μετσόβου στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν ένα καταπληκτικό γκολ με τον Γιαμένη. 

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Κολιοφούκας

Ο Νίκος Κολιοφούκας 2ος απο αριστερά με Γιαννιώτη, Σωτηρίου και Βελλίδη. 


Όπως αναμενόταν στην επαγγελματική ομάδα εντάχτηκε και ο νεαρός γκολκίπερ Νίκος Κολιοφούκας από την ομάδα νέων Κ-20. Στο τελευταίο εξάμηνο ήταν δανεικός στο Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας. Το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε κανονικά προετοιμασία με την επαγγελματική ομάδα στο Καρπενήσι.

Μη ξεχνούμε και τις μαύρες μέρες του 2003

Στα μπλόκα που στήθηκαν στους δρόμους τέτοιες μέρες του 2003 οι τοπικές αρχές και ο ΠΑΣ διαμαρτύρονταν για την αδικία σε βάρος της ομάδας (ΦΩΤΟ από το λεύκωμα των BLUE VAYEROS)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πως περνούν τα χρόνια…. Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τη μέρα που ο ΠΑΣ υποβιβάστηκε από την Α’ Εθνική λόγω εκπρόθεσμης εξόφλησης χρεών σε παλιούς παίκτες.

Τόπο στα νιάτα και έξυπνες μεταγραφές στον "Άγιαξ"

Μία από τις πολυτιμότατες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων ήταν και η απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Για ένα ακόμα χρόνο θα φορά τη φανέλα του ΠΑΣ ο 22χρονος μέσος Μιχάλης Αυγενικού με την προοπτική να πάρει τις ευκαιρίες και να δείξει το ταλέντο του. Είχε αποκτηθεί τον Ιούλιο 2012 από τον Διαγόρα. Στα τρία αυτά χρόνια στον ΠΑΣ δεν είχε τις ανάλογες συμμετοχές και ήταν απ’ αυτούς που δεν μπόρεσαν να αρπάξουν κάποια ευκαιρία όπως έγινε με άλλους συνομηλίκους του.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ο Αυγενικού μένει για ένα ακόμα χρόνο

Παραμένει στον ΠΑΣ μέχρι 30-6-2016 ο 22χρονος μέσος Μιχάλης Αυγενικού



Για ένα ακόμα χρόνο παραμένει στον ΠΑΣ ο νεαρός μέσος Μιχάλης Αυγενικού. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι 30-6-2016. Είναι 22 ετών οπότε δεν πιάνει θέση άνω των 24 ετών από τους περιορισμούς που έχει η ΠΑΕ λόγω μη αδειοδότησης. Αποκτήθηκε το 2012 από τον Διαγόρα.

Οι Ελπίδες και ο ΠΑΣ οργανώνουν καμπ στα Γιάννινα

Οι "Ελπίδες" Ιωαννίνων οργανώνουν καμπ ποδοσφαίρου στα Γιάννινα


Σε συνεργασία με τις «Ελπίδες» Ιωαννίνων ο ΠΑΣ συμμετέχει στην οργάνωση καμπ ποδοσφαίρου στα Γιάννινα, στο διάστημα από 15 μέχρι 17 Ιουνίου στα Γιάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ο Λίλα δεν δίνει ελπίδες για επιστροφή του στα Γιάννινα

Βίλα και Λίλα με τον πρόεδρο Χριστοβασίλη όταν ήρθαν για πρώτη φορά στα Γιάννινα


Ο Άντι Λίλα με συνέντευξη του στον αλβανικό Τύπο τόνισε πως έχει υπογράψει με την Πάρμα συμβόλαιο με τον 2018, ενώ αναφέρθηκε σε προτάσεις από ιταλικούς συλλόγους.  Ο διεθνής Αλβανός άσος μίλησε στην ιστοσελίδα «sportekspres» για την απόφαση του να μεταπηδήσει στην Πάρμα σημειώνοντας πως στους πέντε μήνες που βρίσκεται στον ιταλικό σύλλογο δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα δεν έκανε καμία αναφορά στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Θάνου

Θερμά συλλυπητήρια από τον ΠΑΣ, την ΕΠΣΗΠ και σωματεία στην οικογένεια Χρ. Θάνου


Τα θερμά συλλυπητήρια του ΠΑΣ για το θάνατο της Κωνσταντίας Θάνου εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Υπόθεση Ντάσιου: Τι λέει ο παίκτης, τι λένε και από τον ΠΑΣ

Ο Γιώργος Ντάσιος με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας το καλοκαίρι του 2012


Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Ντάσιος σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα joinsports.gr καθώς μεταξύ άλλων τονίζει ότι δεν του έγινε καν πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα.

Παλιοί γνώριμοι και ιστορικές ομάδες επέστρεψαν στη Γ' Εθνική

Η Α. Ε. Φαρκαδόνας ανέβηκε για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική


Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 31 Μαΐου οι αγώνες των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στην κατηγορία αυτή, που ουσιαστικά είναι όπως η παλιά Δ’ Εθνική και δεν έχει καμία σχέση με την παλιά επαγγελματική Γ’ Εθνική, επέστρεψαν και παλιές ομάδες που είχαν παίξει σε Γ’ και Β’ Εθνική. Αναλυτικά οι ομάδες που ανέβηκαν στη Γ’ Εθνική.

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό κωπηλασίας

Η τετράκωπος με τους Γιαννιώτες Τζιάλλα και Τσίλη πήρε το αργυρό μετάλλιο


Νέα μεγάλη διάκριση για τα Γιαννιώτικα κουπιά, που κατάφεραν στο Ευρωπαϊκό του Πόζναν στην Πολωνία να πάρουν με την 4κωπο το ασημένιο μετάλλιο. Οι Τζιάλλας, Τσίλης, Αγγελόπουλος και Χρήστου έκαναν εντυπωσιακή προσπάθεια στο δεύτερο μισό της κούρσας τους και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Ήρεμα κυλά το τριήμερο Αγίου Πνεύματος στον ΠΑΣ

Δεν παραλείπει ο Μάρκος Βελλίδης να τονίζει το πόσο καλά περνά στα Γιάννινα. Στο στιγμιότυπο με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο πέρσι στο Καρπενήσι


Ήσυχα και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο περνά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς εδώ και μέρες υπάρχει στασιμότητα στα μεταγραφικά. Τα οποία βέβαια είναι και περιορισμένα γιατί υπάρχει ο περιορισμός μεταγραφών άνω των 24 ετών, λόγω μη αδειοδότησης. Κάθε μέρα που περνά άπρακτη απομακρύνει και περισσότερο τις πιθανότητες να ανανεώσει την συνεργασία και να μείνει για πάντα στον ΠΑΣ ο επί σειρά ετών αρχηγός Γιώργος Ντάσιος. 

Ενδιαφέρον για την Αναγέννηση υπάρχει στην Άρτα

Πολλές συζητήσεις στην Άρτα για την επόμενη μέρα στην ιστορική Αναγέννηση


Πολλές συζητήσεις γίνονται στην Άρτα είτε για συγχώνευση της Α. Ε. Καραϊσκάκης με την Αναγέννηση, είτε η Αναγέννηση να μπει σε μια άλλη βάση, να ξεφύγει από τη σημερινή μιζέρια για να ανοίξει πάλι τα φτερά της. Το πώς θα γίνει αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η ουσία είναι ότι άρχισε κάτι να κινείται καθώς ο επιχειρηματίας Νίκος Μανιφάβας έστειλε τα τοπικά ΜΜΕ την παρακάτω ανακοίνωση που εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για την διοίκηση της Αναγέννησης.

Και του χρόνου πρωταθλητισμός λένε στο Βελισσάριο

Στη Φαρκαδόνα τελείωσαν τα φετινά όνειρα ανόδου για τον Α. Ε. Βελισσαρίου


Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στη Βορειοδυτική Ελλάδα τα παιχνίδια δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον καθώς από την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισαν την άνοδο Φαρκαδόνα Τρικάλων και Αχέρων Καναλλακίου. Πάντως στο Βελισσάριο δεν το βάζουν κάτω και όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου και του χρόνου η ομάδα θα διεκδικήσει την επάνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο κόσμος του ΠΑΣ δεν θέλει να φύγει ο αρχηγός

Στην υπόθεση Ντάσιου συν τοις άλλοις υπάρχει και η ηθική

«Ησυχία, τάξις και ασφάλεια» όπως έγραφαν τα παλιά αστυνομικά δελτία σε περιόδους μη ύπαρξης γεγονότων, επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων που έγιναν με τους Βελλίδη, Ακόστα, Ναδάλες, Μιχαήλ, του Πετράκη και των συνεργατών του Γεωργουλόπουλου, Αλεξίου, Τσελιόπουλου, εδώ και κάποιες μέρες δεν υπάρχει καμία άλλη εξέλιξη στην ομάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη γλώσσα των αριθμών

Και με τη γλώσσα των αριθμών πετυχημένη η πορεία του ΠΑΣ

Άκρως πετυχημένη ήταν η φετινή χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί να μη πήρε αδειοδότηση, γεγονός που πίκρανε σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο του και όλους τους Ηπειρώτες, αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι τα πήγε περίφημα. Τερμάτισε στην 6η θέση, έκανε καλές εμφανίσεις και στα παιχνίδια με τις ομάδες που τερμάτισαν στις πέντε πρώτες θέσεις έχασε μόνο στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.