Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Γ. Χριστοβασίλη

Η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Χριστοβασίλη για την αδειοδότηση της ομάδας


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη. Ανέφερε ότι για 4 λόγους δεν πήρε η ομάδα αδειοδότηση. Γιατί εκ παραδρομής 2-3 παίκτες δεν υπέγραψαν τις εξοφλητικές αποδείξεις για τις 31 Δεκεμβρίου, γιατί υπήρξε στην δευτεροβάθμιο ένα υπόλοιπο ποσό από τόκους των προσφυγών που είχαν εξοφληθεί ποσού 135.000 ευρώ το οποίο πληρώθηκε και στη δευτεροβάθμιο προσκομίστηκαν οι αποδείξεις, γιατί δεν έγινε η ρύθμιση της εφορίας μέχρι 31 Μαρτίου για γιατί θεώρησαν ότι υπάρχουν βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 6 εκατομμυρίων ευρώ κρίνοντας ότι δεν είναι βιώσιμη η ΠΑΕ, ενώ με τη ρύθμιση τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ της εφορίας είναι μακροπρόθεσμες και όχι βραχυπρόθεσμες όπως τις έκριναν.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Η προπόνηση του ΠΑΣ και ο Γιώργος Χριστοβασίλης

Πρωτομαγιά στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ (ΦΩΤΟ sport24.gr)



Πρωτομαγιά στο γήπεδο έκαναν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ καθώς στις 11 το πρωί έγινε κανονικά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Ο Γιάννης Πετράκης ασχολήθηκε με την τακτική του αγώνα με τον Εργοτέλη που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Η "μαύρη σελίδα" και η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ

Πως θα είναι η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ μετά το "ξενέρωμα" του κόσμου και τη μη αδειοδότηση;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν μπορούν να συνέλθουν ακόμα στα Γιάννινα από το σοκ της μη αδειοδότησης που σημαίνει έξοδος από τα πλέι οφ και τέλος στα όνειρα της Ευρώπης. Τέτοια μεγάλη πίκρα και απογοήτευση δεν ένιωσε ο κόσμος ούτε στα πέτρινα χρόνια, όταν έφτασε μέχρι και τη Γ’ Εθνική με πολλές ταπεινώσεις και διασυρμούς.

Ο Κ. Μπανιάς μιλά για την ιστορία του Αρτινού ποδοσφαίρου

Ο Κώστας Μπανιάς (δεξιά στη φωτογραφία) ξεναγεί τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο στην έκθεση που έγινε στην Άρτα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την Μεγάλη Εβδομάδα στην αίθουσα «Σκουφάς» της Άρτας λειτούργησε έκθεση φωτογραφιών αθλητικών ενθυμημάτων, όπου από εκαντοντάδες φωτογραφίες του αθλητικογράφου Κώστα Μπανιά «παρέλασε» η ιστορία του Αρτινού ποδοσφαίρου.

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ ζητούν ενημέρωση για τα οικονομικά

Ανακοίνωση των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της αδειοδότησης



Στο λογαριασμό που έχουν στο facebook οι βετεράνοι του ΠΑΣ ζητούν από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη να πράξει τα αυτονόητα και να ενημερώσει τον κόσμο για την πραγματική εικόνα των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σεβόμενοι την ιστορία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς και την φανέλα την οποία τιμήσαμε, θα θέλαμε μετά την εκ νέου μη αδειοδότηση της ομάδας μας να δηλώσουμε πως ήρθε η ώρα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να πράξει τα αυτονόητα.

Ο Α. Ο. Βελισσαρίου ενημερώνει για τα μπαράζ

Σημερινό δελτίο Τύπου από τον Α. Ο. Βελισσαρίου


10 ημέρες πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου και η ομάδα συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της στο Πανηπειρωτικό, με το κλίμα να είναι εξαιρετικά καλό μετά τις τελευταίες αναταράξεις και ανακατατάξεις.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΕΠΟ σε Χριστοβασίλη: Δώσε την άδεια να ανοίξει ο φάκελος

Απάντηση της ΕΠΟ σε δηλώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη


Έτοιμη να δεχτεί να τις προκλήσεις του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, φέρεται πως είναι η ΕΠΟ.  Με ανακοίνωσή της την Πέμπτη, η Ομοσπονδία τονίζει πως δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει στην δημοσιοποίηση του φακέλου της ομάδας, που απορρίφτηκε από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων. Μάλιστα, για να συμβεί αυτό καλεί τους Γιαννιώτες να καταθέσουν εγγράφως το αίτημά τους ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. 

Στο νοσοκομείο ο μεγάλος Γιώργος Δεληκάρης

Ο μύθος του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Δεληκάρης


Δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους που έχουν φορέσει την ένδοξη «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ο λόγος για τον Γιώργο Δεληκάρη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σχολή προπονητών το Νοέμβριο 2015 στα Γιάννινα

Σχολή προπονητών τον ερχόμενο Νοέμβριο στα Γιάννινα


Σχολή προπονητών UEFA C θα λειτουργήσει με την εποπτεία της ΕΠΟ τον ερχόμενο Νοέμβριο στα Γιάννινα και η ΕΠΣΗΠ καλεί τους προπονητές να δηλώσουν συμμετοχή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΠΣ Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα τη σχολή προπονητών UEFA C, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στα Ιωάννινα.

Πρώτη φορά φέτος ρέφερι ο Δασκαλόπουλος

Διαιτητής στον αγώνα ΠΑΣ - Εργοτέλης ο Γιώργος Δασκαλόπουλος


Τον αγώνα ΠΑΣ – Εργοτέλης που θα γίνει την Κυριακή στις 19:00 θα διευθύνει ο Γιώργος Δασκαλόπουλος του συνδέσμου Κορινθίας με βοηθούς τους Δημήτριο Ζυγούρη (Αιτωλοακαρνανίας), Νεκτάριο Παστρωμά (Δυτικής Αττικής).

Ένα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη του Ανδρέα Καραμανωλάκη

Αξέχαστος θα είναι για πάντα ο Ανδρέας Καραμανωλάκης, ο αγαπητός σε όλους κυρ Ανδρέας όπως τον ξέραμε.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Συμπληρώθηκε μια βδομάδα από τότε που έφυγε κοντά μας ο Ανδρέας Καραμανωλάκης, μια ιστορική μορφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού αγωνίστηκε στην πρώτη τετραετία από την ίδρυσή του και ήταν από τους στυλοβάτες στα πρώτα δύσκολα χρόνια. Θα μας λείψουν οι συμβουλές, οι ιστορίες από τα παλιά, το χαμόγελο και η θετική ενέργεια που έβγαζε από μέσα του ο κυρ Ανδρέας.

Στη Βόνιτσα γιορτάζουν τα 60 χρόνια του Αμβρακικού

Μια ιστορική φωτογραφία για τον Αμβρακικό Βόνιτσας που το 1987 κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας νικώντας στα πέναλτι τον Εθνικό Φιλιππιάδας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου στη όμορφη Βόνιτσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας θα γιορταστούν τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Αμβρακικού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μεταξύ των βετεράνων και θα τιμηθούν παλιοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές που έχουν ταυτιστεί με την διαδρομή της ομάδας. Η μέρα θα κλείσει με μουσικοχορευτική εκδήλωση και τα έσοδα θα είναι για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου. 

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Οι παίκτες θα κάνουν μέχρι τέλος το καθήκον τους

Οι παίκτες, ο Πετράκης και το τεχνικό τημ γράφουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στον "Άγιαξ της Ηπείρου"


Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη και στα πρόσωπα των παικτών ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη στα Γιάννινα. Το ματς αυτό δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο ΠΑΣ κόπηκε από τα πλέι οφ και ο Εργοτέλης υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική.

Συνέντευξη Χριστοβασίλη για το θέμα της αδειοδότησης

Συνέντευξη Τύπου το Σάββατο από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη


Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ότι το Σάββατο 2 Μαίου και ώρα 14:00 ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα σναφερθεί διεξοδικά στο καυτό θέμα με την μη αδειοδότηση της ομάδας, που προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις στα Γιάννινα.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Στον πάγκο του Α. Ο. Βελισσαρίου ο Κοζανίτης

Λύθηκε ο γρίφος με το νέο προπονητή του ΠΑΣ


Με τον Αντώνη Κοζανίτη στην τεχνική ηγεσία θα πάει στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική ο Α. Ο. Βελισσαρίου. Αυτό ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την ομάδα των Σεισμοπλήκτων. Ο Αντώνης Κοζανίτης ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί και με τον Α Ο. Βελισσαρίου στη Γ’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Από τον Α. Ο. Βελισσαρίου ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο Αντώνης Κοζανίτης επανέρχεται στην ομάδα στη θέση του προπονητή για να την οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου. 

Οι πρώτες αντιδράσεις από τον Γιώργο Χριστοβασίλη

Δηλώσεις ότι κυνηγούν τον ΠΑΣ έκανε στο gazzetta.gr ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης


Με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, με αφορμή την μη αδειοδότηση της ομάδας του, επισημαίνει πως οι Γιαννιώτες κυνηγιούνται, ενώ ξεκαθαρίζει πως στα άμεσα σχέδια είναι να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις που έχει τώρα ο ΠΑΣ

Δυστυχώς πάνε στράφι οι προσπάθειες παικτών και τεχνικής ηγεσίας


Είναι τραγικό για τον ΠΑΣ που έμεινε και πάλι χωρίς αδειοδότηση, μαζί με τον Πανθρακικό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πήραν κανονικά. Συνεπώς δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε. Τελικά δεν ήταν μόνο η ενημερότητα που έλειπε από το φάκελο αλλά θα υπήρχαν και άλλα προβλήματα.

Κρίμα, χωρίς αδειοδότηση έμεινε πάλι ο ΠΑΣ

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΕΠΟ


Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο να μη πάρει ο ΠΑΣ αδειοδότηση επαληθεύτηκε αφού απορρίφθηκε στη δευτεροβάθμιο επιτροπή η έφεσή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η ΕΠΣΗΠ ευχαριστεί Καχριμάνη και Σιαράβα

Τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη (φωτο) και τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Σιαράβα ευχαριστεί η ΕΠΣΗΠ

Με άσφαλτο στρώθηκε ο δρόμος που οδηγεί προς το γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» της ΕΠΣΗΠ και για το λόγο αυτό η διοίκηση της Ένωσης εκφράζει τις ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Σιαράβα.

Τρεις από τον ΠΑΣ στην προεπιλογή της εθνικής παίδων

Τρεις παίκτες από τον ΠΑΣ κλήθηκαν για προπονήσεις με την εθνική παίδων

Το τριήμερο 6 έως 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Κ15 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μιχάλης Ιορδανίδης κάλεσε συνολικά 58 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει και η τελική λίστα.

Μ. Μανιάς: Είμαι χαρούμενος που παίζω στα Γιάννινα

Στην επίσημη ιστοσελίδα της σούπερ λιγκ μίλησε μέσα από την ψυχή του ο Μιχάλης Μανιάς
 
 
«Η ομάδα μου τα πάει πολύ καλά και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ» τονίζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League ο Μιχάλης Μανιάς. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρεται στην απόφασή του να αγωνιστεί στην ομάδα των Ιωαννίνων λέγοντας πως: «οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πως με ήθελαν πολύ» και αναφέρει ότι: «από μικρός είχα ως ίνδαλμα τον Ρονάλντο». Αναλυτικά η συνέντευξη.

Τον Τάτση θέλει ο ΑΟΒ προπονητή στα μπαράζ

Τον Γιάννη Τάτση θέλουν για τα μπαράζ προπονητή στον Α. Ο. Βελισσαρίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο Α. Ο. Βελισσαρίου προέβη στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Νταλάκα. Προσωρινά χρέη προπονητή θα εκτελεί ο Αντώνογλου.

Για να δούμε τι θα βγάλει η σημερινή μέρα

Εκδικάστηκε η έφεση και αναμένεται η απόφαση για την αδειοδότηση


Η πιο κρίσιμη μέρα για τον ΠΑΣ είναι η σημερινή, καθώς στις 10.30 το πρωί στην ΕΠΟ συζητήθηκε η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ με σκοπό να ανατραπεί η απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της Ομοσπονδίας που «έκοψε» τον φάκελο του ΠΑΣ και δεν του χορήγησε αδειοδότηση για τη νέα σαιζόν.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γ. Γεωργιάδης: Μείναμε από δυνάμεις στην επανάληψη

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργο Γεωργιάδη


Στην έλλειψη δυνάμεων, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο κόουτς του Δικεφάλου Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο μέρος υπήρχε ενέργεια, φτιάξαμε πράγματα κυρίως από τα δεξιά. Τα Γιάννενα είναι πολύ καλά στην αντεπίθεση, το έκαναν αν και από δικά μας λάθη. Έφτασε η μπάλα στην περιοχή, για ένα 20λεπτο ήταν ίσως το καλύτερο μας όσο είμαι εγώ εδώ.

Το βραβείο MVP του αγώνα στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ

Κορυφαίος του αγώνα στην Τούμπα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ


Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας πήρε σε ένα ακόμα παιχνίδι του ΠΑΟΚ το βραβείο του πολυτιμότερου και μίλησε τόσο για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ όσο και για το δικό του θέμα…
Για τη δική του καλή εμφάνιση και σήμερα και το βραβείο του πολυτιμότερου: 

Γ. Πετράκης: Πιστεύω ότι θα πάρουμε και αδειοδότηση

Τι είπε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το βαθμό, ενώ μίλησε και για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας των Ιωαννίνων…
Αρχικά είπε:
«Είμαι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και για την καλή εικόνα που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για περισσότερα. Παίζαμε με μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Μας αφήνει ικανοποίηση το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Τυχερός ο ΠΑΟΚ, τσίμπησε βαθμό από τον ΠΑΣ!

Γενναίος σε ένα ακόμα παιχνίδι σε δύσκολη έδρα ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"


Από άλλη μια δύσκολη έδρα πέρασε αλώβητος ο ΠΑΣ καθώς το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Όπως στο Καραϊσκάκη με Ολυμπιακό, στην Τρίπολη με Αστέρα, στο Περιστέρι με Ατρόμητο, στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό, έτσι και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ο «Άγιαξ» στάθηκε καλά, έμεινε αήττητος και έδειξε πολύ δυνατή ομάδα διαθέτει. Τι κι αν έχει το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία, τι κι αν 3 χρόνια τώρα έχει περιορισμό μεταγραφών λόγω μη αδειοδότησης.