Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Αλήθειες και μύθοι για τα μεταγραφικά του ΠΑΣ

Πρόωρη μεταγραφολογία ξεκίνησε στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χτες έγινε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ και στη συνέχεια δόθηκε ρεπό από τον Πετράκη μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα. Τη μέρα εκείνη είναι προγραμματισμένη προπόνηση για τις 16:30 όπου θα αρχίσει η προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο που θα γίνει στο Περιστέρι την Κυριακή του Θωμά. Ο Κρητικός τεχνικός μετά την προπόνηση ευχήθηκε κάθε παίκτη χωριστά καλή Ανάσταση, με νουθεσίες να προσέξουν αυτές τις μέρες τη διατροφή αλλά και τη ζωή τους. 

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Προπόνηση και μετά διακοπές για Πάσχα

Σε άδεια λόγω Πάσχα βρίσκονται οι παίκτες του ΠΑΣ


Μία τελευταία προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΠΑΣ, οι οποίοι από σήμερα βρίσκονται σε άδεια ενόψει του Πάσχα. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε αναερόβια άσκηση χωρίς μπάλα, με μοναδική απουσία αυτή του Ηρακλή Γαρουφαλιά που είναι τραυματίας.  

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Προληπτικά προπονήθηκε μόνος του ο Ντάσιος

Ατομικό πρόγραμμα έκανε σήμερα ο Γιώργος Ντάσιος


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ. Αύριο Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει η τελευταία προπόνηση στις 10 το πρωί και το ραντεβού θα ανανεωθεί για τη Δευτέρα του Πάσχα. Για τη σημερινή δραστηριότητα το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Σε αγωνιστικά παιχνίδια και αγωνιστικό δίτερμα επικεντρώθηκε σήμερα το τεχνικό επιτελείο.

Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδος στους νέους Κ-15

Οι παίκτες της ομάδας νέων Κ-15 του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του τίτλου


Τα… γυαλιά στους «μεγάλους» έβαλαν οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκαν πρωταθλητές στη Σούπερ Λίγκα Κ15. Στο μεγάλο τελικό, που διεξήχθη το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης (8/4) στα Περιβόλια Χανίων, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0 και έβαψε την κούπα «ασπρόμαυρη».

Ο Κιβρακίδης δεν θα παίξει στο ματς με ΠΑΣ

Τιμωρημένος αλλά και τραυματίας είναι ο Κυριάκος Κιβρακίδης του Ατρόμητου


Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Νιόπλια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος εκτός του Κιβρακίδη, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο.

Συνεχίζει τις επιτυχίες η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ

Η ομάδα νέων Κ-17 όπως παρατάχτηκε στη Βέροια

Νικηφόρα πέρασε από τη Βέροια η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα σε εξ’ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα σούπερ λίγκα. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του ΠΑΣ είναι στη 2η θέση με 50 βαθμούς έναντι 63 του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ.

Η ζώνη των νησιών πρωταθλήτρια στους νέους

Οι νησιώτες πρώτευσαν στην κατηγορία νέων του πανελληνίου πρωταθλήματος


Χάρη στο γκολ του Γανωτάκη στο 54΄, η ζώνη των νησιών νίκησε 1-0 τη βόρεια ζώνη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες” και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Νέων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Ο σκόρερ του τελικού είχε δοκάρι στο 25΄.

Ισοπαλία 2-2 η Κ-20 του ΠΑΣ στην Τρίπολη με Αστέρα

Πρωτάθλημα νέων Κ-20 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ 2-2 (ΦΩΤΟ arcadia-sports.gr)

Στον εξ’ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων Κ-20  ο ΠΑΣ απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα. Περισσότερα από το arcadia-sports.gr 
Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη, έλεγχε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Γαρυφαλλόπουλου στο 29΄ με πλασέ , μετά από μπαλιά του Γκρόσιου.

Στους Παίδες πρωταθλήτρια η βόρεια ζώνη

Σήμερα οι τελικοί του πανελληνίου πρωταθλήματος στα Γιάννινα


Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο τελικός αγώνας της κατηγορίας Παίδων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με τη βόρεια ζώνη να νικά 4-3 τη νότια ζώνη (κ.δ. 1-1) και να κατακτά τον τίτλο της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση έγινε στο στάδιο "Ζωσιμάδες" των Ιωαννίνων.

Ποιά είναι η "μαγκιά" του Πετράκη και των παικτών

Όλοι ξέρουν πως παίζει ο ΠΑΣ αλλά κανείς δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Αυτό είναι πραγματικά μαγκιά!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μεθυσμένη πολιτεία μοιάζουν τα Γιάννινα τις τελευταίες μέρες, μετά την καλή εμφάνιση του ΠΑΣ και την εντυπωσιακή νίκη με σκορ 3-1 επί του Ολυμπιακού. Όχι μόνο αυτό, αλλά και γιατί η ομάδα είναι μόνη της στην 5η θέση με πολλές πιθανότητες να παίξει στα πλέι οφ.

Όλα τα βραβεία της σούπερ λίγκα ήρθαν στα Γιάννινα!

Έσχισε στο διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ ο Μιχάλης Μανιάς

Θριάμβευσαν και στους διαγωνισμούς της σούπερ λίγκα οι άσσοι του ΠΑΣ Μπράβα Ίλιτς και Μιχάλης Μανιάς για την απόδοση και τα γκολ που σημείωσαν στο ματς με Ολυμπιακό. 

Μένει στην Κέρκυρα ο Στέφανος Σιόντης

Μένει Κέρκυρα και στη νέα σαιζόν ο Γιαννιώτης αμυντικός Στέφανος Σιόντης


Σε συμφωνία με τον Στέφανο Σιόντη για την επέκταση της συνεργασίας τους, ήρθαν οι άνθρωποι της Κέρκυρας. Ο 27χρονος αμυντικός, θα συνεχίσει στους Φαίακες για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Ιονίου. 

Συλλυπητήρια του ΠΑΣ για τον θάνατο του Σωτήρη Στάμου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Τα θερμά συλλυπητήρια του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη και της διοίκησης του ΠΑΣ εκφράζει η ΠΑΕ για τον θάνατο του προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Σωτήρη Στάμου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο Σωτήρης Στάμος ήταν ένας απο τους σημαντικότερους ανθρώπους στο χώρο του αθλητισμού.

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δεν παίζει με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ ο Ακόστα

Ο Νόε Ακόστα σε μια παλιότερη βράβευσή του από τον υπεύθυνο αγωνιστικού της ΠΑΕ Γιώργο Ιωάννου


Συνεχίστηκε και σήμερα Μεγάλη Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΣ με μοναδικό απόντα τον τραυματία Γαρουφαλιά. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τη μεγάλη Πέμπτη και στη συνέχει θα ξαναρχίσουν τη Δευτέρα του Πάσχα, με χρονικό ορίζοντα το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή του Θωμά.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αλέφαντος: Ο Πετράκης έστησε καταπληκτικά τον ΠΑΣ

Ο Νίκος Αλέφαντος στην ανάλυση του αγώνα ΠΑΣ - Ολυμπιακός τόνισε ότι το ματς το κέρδισε η έξυπνη τακτική του Πετράκη


Τα «έψαλε» στον Περέιρα ο Νίκος Αλέφαντος στην σημερινή εκπομπή του Γιάννη Καρατζαφέρη στο ART και παράλληλα εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το στήσιμο του ΠΑΣ που έκανε ο Γιάννης Πετράκης.

Εμείς ψηφίζουμε Μπράνα Ίλιτς και Μιχάλη Μανιά!

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ίλιτς και Μανιά!

Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ολυμπιακού, ήταν επόμενο ότι θα υπήρχαν παίκτες του ΠΑΣ στο διαγωνισμό MVP και Best goal που κάνει η σούπερ λίγκα. Για τον διαγωνισμό MVP επελέγη ο Μπράνα Ίλιτς και Best goal ο Μιχάλης Μανιάς.

Ξημέρωσε μια νέα μέρα, καλό είναι να χαμηλώσουν οι τόνοι

Ξημέρωσε μια νέα μέρα καιρός είναι να χαμηλώσουν οι τόνοι στον ΠΑΣ


Τα πανηγύρια τελείωσαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το θρίαμβο με 3-1 επί του Ολυμπιακού και καλό είναι όλοι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αν είναι προσγειωμένοι, γιατί και οι επιτυχίες θέλουν καλή διαχείριση. Επόμενο ματς είναι την Κυριακή του Θωμά με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τσάβεζ: Νιώθω καλά στα Γιάννινα, γιατί να φύγω;

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κριστιάν Τσάβεζ στο sdna.gr


Ο Κριστιάν Τσάβες, εκ των πρωταγωνιστών φέτος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιλά στο SDNA για τη χθεσινή επικράτηση επί του Ολυμπιακού και για τα ευρωπαϊκά όνειρα που κάνει μαζί με τους συμπαίκτες του. Τι λέει για το πρωτάθλημα, την καριέρα του και τον ...Σιμεόνε;

Δεν θα παίξει στη Λεωφόρο με ΠΑΣ ο Σίλντενφελντ

Με Κέρκυρα και ΠΑΣ θα εκτίσει την ποινή ο Σίλντενφελντ


Νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο Κροάτης στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και έπρεπε να απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού.

Γ. Ντάσιος: Δεν περίμενα τόσο εύκολη νίκη

Τι είπε για το ματς με Ολυμπιακό ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος


Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φτάσει σε άλλη σημαντική επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό εξήγησε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ντάσιος, στον ΣΠΟΡ FM 94,6.  Πιο σοβαρά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν βλέπουν οι μικρές ομάδες τους σημαντικούς αγώνες, όπως με τον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Ντάσιος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ 94,6. 

Στο στάδιο "Ζωσιμάδες" θα παίξει το Βελισσάριο

Στο στάδιο "Ζωσιμάδες" ο Α. Ο. Βελισσαρίου θα δώσει τους αγώνες κατάταξης για άνοδο στη Γ' Εθνική

Στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» θα δώσει τους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Α. Ο. Βελισσαρίου. Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφ΄ρονται τα εξής: «Οριστικά το γήπεδο των Ζωσιμάδων θα είναι η έδρα της ομάδας για τους αγώνες των πλέι οφ ανόδου στη Football League 2.

Ο ΠΑΣ τίμησε τους Τρομπούκη και Παπιγκιώτη

Στο μέσον οι τιμηθέντες ανώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας Ανδρέας Παπιγκιώτης, Κώστας Τρομπούκης. Αριστερά ο αντιδήμαρχος Δ. Κατηρτζίδης και δεξιά ο πρόεδρος Γ. Χριστοβασίλης (ΦΩΤΟ vimanews.gr)

Τους μέχρι πρότινος Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου Κώστα Τρομπούκη και Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Ανδρέα Παπιγκιώτη, οι οποίοι αποστρατεύτηκαν στις πρόσφατες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, τίμησε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να εκφράσει με αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες της για την πολυετή συνεργασία.

Ίλιτς: Πιστέψαμε στη νίκη και την πήραμε

Πιστέψαμε στη νίκη και την πήραμε δήλωσε ο Μπράνα Ίλιτς


Ο Μπράνα Ίλιτς τόνισε ότι πίστευε στη νίκη επί του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι και τόνισε ότι ο ΠΑΣ έκανε σχεδόν τέλειο ματς, με όλους τους παίκτες να συμβάλουν στην άμυνα. «Πίστευα πριν το παιχνίδι στη νίκη και το έλεγα σε όλους ότι θα κερδίσουμε. Πάντα πιστεύω στο γκολ. Κάποιες φορές έρχεται κάποτε όχι. Σήμερα παίξαμε σχεδόν τέλεια και έτσι ήρθε και το δικό μου γκολ και τα γκολ της ομάδας» δήλωσε αρχικά ο μεσοεπιθετικός των Ηπειρωτών στην κάμερα της Nova.

Ο Ναυτικός Όμιλος αποχαιρετά τον ιστορικό πρόεδρό του

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων για τον θάνατο του Σωτήρη Στάμου


Μεγάλη είναι η απώλεια για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και το άθλημα της κωπηλασίας γενικότερα από το θάνατο του προέδρου του ΝΟΙ Σωτήρη Στάμου. Του ανθρώπου που επί δεκαετίες ολόκληρες αφιέρωσε μέρος της ζωής του για τον Όμιλο, τον αθλητισμό, την κωπηλασία, τα νιάτα, αναδεικνύοντας τον ΝΟΙ σε κορυφαίο σύλλογο της χώρας που έβγαλε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές.

Μου ξανάρχονται ένα ένα, χρόνια δοξασμένα......

Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν έζησαν οι φίλαθλοι το βράδυ της Κυριακής στο στάδιο Ζωσιμάδες. Στο στιγμιότυπο με το νούμερο 8 είναι ο Μοντέζ στο 3-0 επί του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο 1976 πάλι με βροχή!


Μπράβο στον ΠΑΣ Γιάννινα για την έξυπνη τακτική που ακολούθησε και την καλή εμφάνιση που έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό. Πέτυχε μια σημαντική νίκη με σκορ 3-1 θυμίζοντας στους παλιούς φιλάθλους τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Που αυτή η ομάδα τις αναβίωσε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, γράφοντας τις δικές της σελίδες δόξας στην επική ιστορία της.

Μανιάς: Μου ήρθε στο μυαλό να σουτάρω και το έκανα (video)

Τι είπε ο Μιχάλης Μανιάς στην εκπομπή της NOVA

Ο Μιχάλης Μανιάς, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, τόνισε πως η ομάδα του έχει αποδείξει από την αρχή της σεζόν πως διαθέτει δύσκολη έδρα.

"Έφυγε" ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σωτήρης Στάμος

Ο Ν.Ο.Ι. και ο Γιαννιώτικος αθλητισμός πενθούν για το χαμό του Σωτήρη Στάμου


«Έφυγε» το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων σε ηλικία 87 ετών ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και επίτιμος πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Σωτήρης Στάμος. Έχει ταυτιστεί με την ιστορία και τη διαδρομή του Ναυτικού Ομίλου που επί πολλά χρόνια ήταν το δεύτερο σπίτι του.

Στο Μέτσοβο γευμάτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Δήμαρχο Μετσόβου Κώστα Τζαφέα και κατοίκους της περιοχής το μεσημέρι της Κυριακής (ΠΗΓΗ: epiruspost.gr)

Τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη υποδέχθηκε στο Μέτσοβο ο δήμαρχος της περιοχής Κώστας Τζαφέας. Ο κ. Τζαφέας, καλωσόρισε τον ίδιο και μερικούς συνεργάτες του και φρόντισε να απολαύσουν όλες τις τοπικές γεύσεις.

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τι δήλωσαν Μπέριος και Χαρίσης για τη μεγάλη νίκη

Δηλώσεις στη μικτή ζώνη από Μπέριο και Χαρίση


Στη μικτή ζώνη δηλώσεις από την πλευρά του ΠΑΣ έκαναν οι ποδοσφαιριστές Θοδωρής Μπέριος και Χάρης Χαρίσης που τόνισαν και τα εξής:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΕΡΙΟΣ: «Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και απομένουν άλλοι 4 τελικοί για να φτάσουμε στο στόχο για την 5η θέση.  Είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι εκτός από ένα δεκάλεπτο στο β΄ημίχρονο που δεχτήκαμε πίεση. Είχαμε γενικά αυτοσυγκέντρωση σαν ομάδα».

Ακόστα: Μπορούμε να κερδίσουμε την οποιαδήποτε ομάδα

Δίκαια ψηφίστηκε MVP του αγώνα ο Νόε Ακόστα. Αριστερά ο Ηλίας Μήτσιος που επέδωσε την πλακέτα και δεξιά ο μεταφραστής Λάκης Στεργίου


Ο Νόε Ακόστα ψηφίστηκε MVP του αγώνα από τους δημοσιογράφους, για την όλη προσπάθεια που κατέβαλε. Την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο οικονομολόγος Ηλίας Μήτσιος συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Πετράκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου

Ο αρχιτέκτονας της νίκης προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:  «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν και την καλή ποιότητα στο παιχνίδι τους. Πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα και νομίζω πρωταθλήτρια αυτής της σαιζόν. Συγχαρητήρια στον κόσμο που σε όλη τη διάρκεια βοήθησε την προσπάθεια. 

Περέιρα: Μας κέρδισε με τις αντεπιθέσεις ο ΠΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής:  «Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Ξεκινήσαμε έχοντας περισσότερη κατοχή μπάλας σε ένα αγωνιστικό χώρο μικρότερο απ’ αυτό που είχαμε συνηθίσει και παίξαμε με μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, παίζει πολύ καλά άμυνα. 

Τον λένε ΠΑΣ και είναι ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ο Νόε Ακόστα που σημείωσε το 3ο γκολ του ΠΑΣ


Μεγάλη μπάλα, μεγάλη νίκη και μεγάλη εμφάνιση για τον θρυλικό «Άγιαξ της Ηπείρου» που συνέτριψε με σκορ 3-1 τον Ολυμπιακό. Κάτω από δυνατή βροχή, ο ΠΑΣ χόρευε στο βρεγμένο τερέν του «Ζωσιμάδες» και δεν διέσυρε μόνο τον Ολυμπιακό αλλά εξέθεσε και την κακή διαιτησία του Αρετόπουλου.