Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο Θέμης είναι ο 22ος Έλληνας παίκτης που γίνεται διεθνής

Στα χνάρια του Λάκη Παπαϊωάννου και άλλων διεθνών παικτών βαδίζει ο Θέμης Τζημόπουλος

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Ο Θέμης Τζημόπουλος είναι ο 27ος Έλληνας παίκτης και φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ και θα χριστεί διεθνής ποδοσφαιριστής. Με τη διαφορά ότι δεν θα φορέσει τη φανέλα της Ελλάδος (εθνική ανδρών), όπως οι 26 διεθνείς παίκτες που πέρασαν από τα Γιάννινα αλλά την φανέλα της Νέας Ζηλανδίας. Όπως γράψαμε και προχτές μετά το ματς με τον ΟΦΗ στις 23 Μαρτίου θα αναχωρήσει απευθείας για τη Νότια Κορέα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Νέας Ζηλανδίας.

Ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο περνά τώρα ο ΠΑΣ

Ήρεμα περνούν το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα ήρεμο σχετικά Σαββατοκύριακο είναι μπροστά για τους παίκτες του ΠΑΣ, καθώς θα πάρουν τους 3 βαθμούς από τη Νίκη Βόλου χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσουν. Επόμενο ματς είναι με τον Παναιτωλικό την άλλη Κυριακή στα Γιάννινα που έχει και ιδιαίτερη σημασία, κάτι σαν ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας, αφού εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον κυριαρχούν και οι λόγοι γοήτρου.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

"Κάθε επαγγελματίας θέλει να παίξει διεθνή παιχνίδια"

Δηλώσεις ως διεθνής με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας έκανε ο Θέμης Τζημόπουλος


Ο Θέμης Τζημόπουλος κλήθηκε και επίσημα σήμερα στην Εθνική ομάδα Νέας Ζηλανδίας και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα nzfootball.co.nz ανέφερε ότι είναι τιμή του που θα φορέσει τα χρώματα της Νέας Ζηλανδίας, αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η κλήση του στην ομάδα και στο πνεύμα νικητή που θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να αυξήσει.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Την έβγαλαν με...ποδοτέννις στον ΠΑΣ

Λόγω του καιρού έπαιξαν ποδοτέννις σήμερα στον ΠΑΣ


Μπορεί ο ΠΑΣ να μη έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, αφού θα πάρει στα χαρτιά του 3 βαθμούς με τη Νίκη Βόλου, αλλά οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδει τα περί Αλβανών επενδυτών

Ο ΠΑΣ διαψεύδει τα σενάρια για Αλβανούς επιχειρηματίες



Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της έθεσε τέλος σε σενάρια που υπήρχαν από μέρες στην πόλη, ότι Αλβανοί επιχειρηματίες θα αναλάβουν τον ΠΑΣ. Άλλοι έπαιρναν και…. όρκο ότι πουλήθηκε η ομάδα και άλλα τέτοια. Ωστόσο η ανακοίνωση της ΠΑΕ άλλα αναφέρει και διαψεύδει κάθε τέτοια περίπτωση.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρωτάθλημα χωρίς φιλάθλους στα γήπεδα

Ξεκινά το πρωτάθλημα με τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής που θα γίνει χωρίς φιλάθλους

Κανονικά θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Super League, το τριήμερο 7-8-9 Μαρτίου με την 27η αγωνιστική. Όπως ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή άρθηκε το… λουκέτο στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία με έναν σημαντικό… όρο, ήτοι την διεξαγωγή όλων των αγώνων «κεκλεισμένων των θυρών», έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης, ως το πρώτο μέτρο για την αντιμετώπιση της βίας.

Μετά το ματς με ΟΦΗ φεύγει για Κορέα ο Τζημόπουλος

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ που θα γίνει 23 Μαρτίου θα ενσωματωθεί με την εθνική της Νέας Ζηλανδίας ο Θέμης Τζημόπουλος


Όλα δείχνουν ότι θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα την Κυριακή, με τον ΠΑΣ να έχει ένα ακόμα ρεπό καθώς θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς αφού βάσει προγράμματος επόμενος αντίπαλος είναι η Νίκη Βόλου που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις την άλλη Κυριακή 15 Μαρτίου που θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Θερμά συλλυπητήρια στον Χρήστο Παπαγεωργίου

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παπαγεωργίου, πατέρας του γιατρού Χρήστου Παπαγεωργίου


Τον πατέρα του έχασε ο γνωστός ορθοπεδικός γιατρός Χρήστος Παπαγεωργίου , υπεύθυνος για αρκετά χρόνια των υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε πάνδημη στην Άρτα.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Τέλος στις μετακινήσεις φιλάθλων ζητά η σούπερ λίγκα

Για φέτος τέλος οι μετακινήσεις οργανωμένων φιλάθλων


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Ομόφωνα αποφασίστηκε να ζητηθεί η επανέναρξη του Πρωταθλήματος Super League το τριήμερο 7,8 και 9 Μαρτίου 2015 με τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής ημέρας, καθώς και να ζητηθεί από την ΕΠΟ και τη NOVA σε περίπτωση συνέχισης του Πρωταθλήματος η διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας να πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαρτίου 2015.

Ο Μποροβήλος ανακοίνωσε τις αποφάσεις της λίγκας

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου μετά τη συνεδρίαση στη σούπερ λίγκα

Αφού στάθηκε στο ότι όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα ανέφερε μεταξύ άλλων πως αποφασίστηκε να υπάρχει διακοπή σε κάθε ματς με την πρώτη φωτοβολίδα. Ο πρόεδρος της Λίγκας μιλώντας μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ ανέφερε: «Σήμερα υπήρξε μία πάρα πολύ καλή συνεδρίαση. Ένα πολύ καλό πνεύμα στο συμβούλιο. Σημασία έχει πως υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας ο Τζημόπουλος;

Πάει στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας ο Θέμης Τζημόπουλος;


Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος διαπρέπει με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν αποκλείεται να του χαρίσουν και το εισιτήριο για να γίνει διεθνής. Όχι όμως με την Εθνική Ελλάδας, αλλά με το ομοσπονδιακό «συγκρότημα» της Νέας Ζηλανδίας.