Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η βράβευση Κοροβέση και οι δηλώσεις που έγιναν

Ο Νίκος Κοροβέσης παραλαμβάνει το βραβείο MVP της 18ης αγωνιστικής από το Γιώργο Γεωργουλόπουλο (ΦΩΤΟ: ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ)

Το βραβείο του MVP της 18ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Νίκο Κοροβέση  από τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, συνεργάτη του προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Πετράκη και υπεύθυνου του αγωνιστικού σχεδιασμού των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Λογικά με Παναιτωλικό θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ

Μετά από 15 μέρες θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο ΠΑΣ Γιάννινα


Αν η αναστολή των αγώνων είναι μόνο γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο που ήταν να γίνουν οι αγώνες της 26ης αγωνιστικής, τότε το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει το άλλο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου με τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής και η 26η αγωνιστική θα γίνει σε εμβόλιμη ημερομηνία.  

Μόνο για τη σούπερ λίγκα είναι η διακοπή

Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά οι αγώνες


Ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, πως η συγκεκριμένη απόφαση ισχύει μόνο για την Σούπερ Λίγκα, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν κανονικά αγώνες στην Football League αλλά και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Χωρίς αγώνες την Κυριακή ανακοίνωσε ο Κοντονής

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων της Κυριακής


Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε επισήμως την αναβολή των αγώνων αυτού του Σαββατοκύριακου στηριζόμενος στις εκθέσεις της ελληνικής αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, καθώς σύμφωνα με τον νόμο δεν δικαιούται να αναβάλει αγώνες παρά μόνο με βάση εισηγητικές εκθέσεις των δύο φορέων και μόνο για μία εβδομάδα.

Πάμε για επ' αόριστο αναστολή των πρωταθλημάτων

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνάντηση του Σταύρο Κοντονή με θεσμικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου


Σε επ' αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων μέχρι να λειτουργήσουν τα συστήματα ασφαλείας που προβλέπονται στον υφιστάμενο αθλητικό νόμο (ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο, τουρνικέ, κάμερες ασφαλείας) προχωράει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε στους εκπροσώπους Super League, Football League και ΕΠΟ ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τρεις επιστροφές και μια απουσία στον ΠΑΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πλατανιά


Στον ΠΑΣ έκλεισε και η παρένθεση της Καλλονής με την πίκρα ότι δεν πήρε αυτό που του άξιζε. Τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στο ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Θα απουσιάσει μόνο ο Μπέριος που αποβλήθηκε ενώ επιστρέφουν οι Ντάσιος, Ναδάλες (αποθεραπεύτηκαν), Μιχαήλ (εξέτισε την ποινή).