Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Στα Γιάννινα με 18 παίκτες ο Πανθρακικός

Αριστερά ο Κωνσταντίνος Ζδράβος - Ρίζος που προέρχεται από την Κ-20 του ΠΑΣ σε αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό


Για τα Γιάννινα ταξιδεύει ο Πανθρακικός με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην αποστολή είναι δύο πρώην παίκτες του ΠΑΣ Τζάνης, Σδράβος-Ρίζος (ήταν στην ομάδα Κ-20) όπως και ο Τσουμάνης που έχει καταγωγή από τα Γιάννινα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης

Επιστρέφει στο ΠΑΣ ο Νόε Ακόστα. Το στιγμιότυπο είναι από το ματς του α' γύρου στην Κομοτηνή.


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα αντιμετωπίσουν αύριο Κυριακή (18/1) τον Πανθρακικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Τριπλές αναμετρήσεις ο ΠΑΣ την Κυριακή στην Άρτα

Τρεις είναι οι ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ οι οποίες την Κυριακή   18/1/2015 θα μεταβούν την Άρτα, προκειμένου να αγωνισθούν με τις αντίστοιχες ομάδες του σωματείου Play Αρτας το οποίο μετέχει στις διοργανώσεις τις ΕΠΣΗΠ.


Συγκεκριμένα θα μεταβούν οι προπαιδική ομάδα Α (προπονητής Μιχάλης Μπόλος) και η ομάδα Juniors A (προπονητής Χρήστος Βαζάτης) οι οποίες θα δώσουν τους επίσημους αγώνες.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ κόβει Δευτέρα την πίτα

Τη Δευτέρα 19/1 ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα


Τις μέρες αυτές όλα τα σωματεία κόβουν την πατροπαράδοτη Πρωτοχρονιάτικη πίτα και οι εκδηλώσεις αυτές έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα γιατί δημιουργούν και οικογενειακό κλίμα. Από τον κανόνα αυτό δεν ξέφυγε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ που τη Δευτέρα θα κόψει την πίτα στις εγκαταστάσεις στο Σταυράκι.

Δεν παίζει και με Πανθρακικό ο Χαρίσης

Δεν παίζει και στο ματς με Πανθρακικό ο Χάρης Χαρίσης


Εκτός αποστολής θα είναι και στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανθρακικό ο Χάρης Χαρίσης αφού και σήμερα Παρασκευή  έκανε ατομική προπόνηση. Ίσως να τον υπολογίζουν για το ματς στα Χανιά την Τετάρτη για το κύπελλο ή με την Ξάνθη το άλλο Σάββατο (παραμονές εκλογών) στα Πηγάδια.

"Μου λείπει η Ελλάδα, αλλά καλύτερα είναι στην Ιταλία"

Δεν θέλω να γυρίσω πίσω δηλώνει ο Μάριος Οικονόμου που είναι στη Μπολόνια

Εξαιρετική είναι η παρουσία του Μάριου Οικονόμου στην Μπολόνια και το πρωτάθλημα της Serie B. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε για την εμπειρία του στην Ιταλία κι εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό. 

Από τον ΠΑΣ στην Κόντσικα και από εκεί στην Κυπαρισσία

Στο τοπικό πρωτάθλημα Μεσσηνίας θα αγωνίζεται ο Γιαννιώτης άσσος Γιάννης Καμποσιώρης


Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας συνεχίζει την μετεγγραφική του ενίσχυση και μετά τους Νίκο Κόλλια (Εράνης), Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο (ΠΑΟ Βάρδας) και τον 16χρονο Αθανασόπουλο του Ηρακλή Κυπαρισσίας, ο πρόεδρος Γιώργος Φωτεινός με την επιτροπή μετεγγραφών οριστικοποίησε την συμφωνία και με τον  ο 20χρονο διεθνή με την Νέων Γιάννη Καμποσιώρη του Α.Ο. Κόντσικα!

"Ψάχνονται" στον ΟΦΗ, τι θα κάνουν με την τιμωρία

Ψάχνονται στον ΟΦΗ για να βρουν νομικη φόρμουλα

ΠΗΓΗ: prismasport.gr (Γ. Κορτσιδάκης)

Στον ΟΦΗ η απόφαση της Σούπερ Λίγκ, για την αφαίρεση 6 βαθμών από τον ΟΦΗ, έφερε σοκ στον κόσμο της ομάδας. Μια μέρα μετά την επιβίωση του ΟΦΗ στην «καυτή» συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ και την καταβολή των 150 χιλιάδων ευρώ στο ...και πέντε για τους Ρόβα-Ταυλαρίδη-Γεωργίου, για προσφυγές που είχαν κάνει σε βάρος του ΟΦΗ, ήρθε η απόφαση της FIFA στην ΕΠΟ, για αφαίρεση 6 βαθμών λόγω οφειλής προς τον Αλεξάντερ Πέσιτς ύψους 70 χιλ. ευρώ.

Ένας πήγε, ένας έφυγε στον Πανθρακικό

Λύθηκε η συνεργασία του Πανθρακικού με τον Πέρεζ


Στον Πανθρακικό λίγο πριν από το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο 19χρονος Γιώργος Γκουτσίδης, ενώ λύθηκε το συμβόλαιο με τον Πέρεζ που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, καθώς είχε μείνει ελεύθερος από τη Βέροια. Είχε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Ο Νίκος Γκάλης στα τιμώμενα πρόσωπα από Παπούλια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τον θρυλικό Νίκο Γκάλη


Μια άκρως τιμητική διάκριση έλαβε χτες ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, που βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο άνθρωπος, λοιπόν, που έδωσε την τεράστια ώθηση στο ελληνικό μπάσκετ για να καταγράψει τις ατελείωτες επιτυχίες από το 1987 και ύστερα έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον τίτλο του «Ταξιάρχη του Τάγματος Τιμής».

Πάντα επίκαιρα τα λόγια του Γκατούζο για τον ΠΑΣ!

Γκατζούζο: "Ο ΠΑΣ δεν παίζει φανταιζί ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορείς να τον κερδίσεις εύκολα..."

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Οι δύο βαθμοί στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, δεν είναι άσχημη σοδειά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική των αντιπάλων ομάδων αλλά και άλλες παραμέτρους όπως κούραση και απουσίες βασικών παικτών.

Έπιασε δουλειά στην Καλλονή ο Βαγγέλης Βλάχος

Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ο νέος τεχνικός της Καλλονής, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.


Ο 53χρονος τεχνικός βρέθηκε στη Λέσβο για τις τελικές συζητήσεις και συμφώνησε σε όλα με τον Νίκο Μιχαλάκη, προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι των νησιωτών.  Τελευταία φορά που εργάστηκε ως προπονητής ήταν το 2012, αναλαμβάνοντας την ΑΕΚ σε μια δύσκολη περίοδο, ενώ είχαν προηγηθεί οι Ξάνθη, Καβάλα, Παναχαϊκή, Απόλλων Καλαμαριάς, Καλλιθέα, Φωστήρας, Ιωνικός, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης.

Κοροβέσης στο ΦΩΣ: Θέλω πλέι οφ και τελικό κυπέλλου!

Το σημερινό (Παρασκευή 16-1-2015) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΦΩΣ με τη συνέντευξη Κοροβέση στον Γιάννη Τίληρο


Σε μια ενδιαφέρουσα μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο «ΦΩΣ» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Τίληρο ο Νίκος Κοροβέσης τόνισε ότι με βάση τα δεδομένα του α’ γύρου ο ΠΑΣ μπορεί να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ. Παράλληλα ο ίδιος εξωτερίκευσε και μια επιθυμία του, ίσως και όνειρο, να παίξει με τον ΠΑΣ σε ένα τελικό κυπέλλου Ελλάδος. Συγκεκριμένα σε ερώτηση με ποια θέση στο πρωτάθλημα θα είναι ικανοποιημένος τόνισε: «Έχουμε συζητήσει με τον προπονητή και θεωρούμε ότι μπορούμε να μπούμε στην πεντάδα για τα πλέι οφ. Αυτός είναι ο στόχος μας από εδώ και πέρα».

Στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού βρέθηκε τώρα ο ΟΦΗ

Η σούπερ λίγκα αφαίρεσε 6 βαθμούς από τον ΟΦΗ που ταλανίζεται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα


Στην αφαίρεση 6 βαθμών από τον ΟΦΗ προέβη σήμερα η σούπερ λίγκα σε εκτέλεση σχετικής απόφασης της ΦΙΦΑ για οφειλές χρημάτων στον ποδοσφαιριστή Πέσιτς. Έτσι ο ΟΦΗ από τους 20 βαθμούς που είχε και ήταν στην 13η θέση, βρέθηκε να είναι στην 16η θέση μέσα στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της σούπερ λίγκα

Χάνει τη χρονιά ο Αντώνης Λαδάκης στην Κομοτηνή

Ρήξη χιαστού έπαθε ο Αντώνης Λαδάκης και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς στον Πανθρακικό


Μία ημέρα μετά την δύσκολη νίκη επί της Κέρκυρας, που έδωσε τουλάχιστον βαθμολογική ανάσα και λίγο μετά την διαρροή από την FIFA για τιμωρία του ΟΦΗ που φέρνει τον Πανθρακικό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά μετά από πολλές αγωνιστικές, μια είδηση ήρθε να προκαλέσει σοκ και προβληματισμό σε άπαντες στην ομάδα της Κομοτηνής.

Πάλι ο Σπάθας ρέφερι σε αγώνα του ΠΑΣ

Πάλι τον Σπάθα όρισαν ρέφερι σε αγώνα του ΠΑΣ


Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Δημήτριος Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και παρατηρητής ο Δημήτριος Μπέγκος (Αργολίδας).

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τέλος και ο Ματζουράκης από την Καλλονή

Τέλος από την Καλλονή και ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης


Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (15/1) η Καλλονή, που αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ματζουράκη. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, με την οποία η ομάδα της Μυτιλήνης συμπλήρωσε εννιά παιχνίδια δίχως τρίποντο.

Ο Γιώργος Πετράκης στα χνάρια του πατέρα του

Ο Γιώργος Πετράκης, γιός του Γιάννη Πετράκη ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρόδοτου.


Ο Γιώργος Πετράκης, γιός του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη, άνοιξε περισσότερο τα φτερά της προπονητικής του καριέρας καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηροδότου που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με Πανθρακικό

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα ΠΑΣ - Πανθρακικός


Στην διάθεση του κοινού βρίσκονται από την Πέμπτη τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό στους Ζωσιμάδες. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ. 

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Γι' αυτό τον ΠΑΣ μόνο πολλά μπράβο μπορείς να πεις

Μπράβο για μια ακόμα φορά στον θρυλικό "Άγιαξ της Ηπείρου"

Για άλλη μια φορά ο θρυλικός ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε πόσο δυνατό μέταλλο και δύναμη διαθέτει σαν ομάδα, παίρνοντας ισοπαλία 2-2 στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα. Στο ίδιο γήπεδο που πριν από μερικές μέρες (το περασμένο Σάββατο» διασύρθηκε ο ΠΑΟΚ, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στάθηκε όρθιος και έδειξε ότι όπου κι αν παίζει το λέει η καρδιά του.

Πετράκης: Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου 

Δίκαιο χαρακτήρισε το 2-2 στην Τρίπολη Απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια, αλλά κυρίως για τον βαθμό που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών χαρακτήρισε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, αφού φάσεις για γκολ είχαν και οι δύο ομάδες.

Στ. Βεργέτης: Δείξαμε μια απειθαρχία στο παιχνίδι

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάϊκος Βεργέτης


Στην κακή διαχείριση της ομάδας μετά το 2-0 στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε και στους στόχους των Αρκάδων, αλλά και στην χρησιμοποίηση του Θεοδωρόπουλου κάτω από τα δοκάρια.

Πέρασαν με επιτυχία την αξιολόγηση για την εθνική ομάδα

Πέρασαν τα τεστ αξιολόγησης αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στον πρώτο φετινό Αγώνα Αξιολόγησης τον οποίο διεξήγαγε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας στον Σχινιά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Απέδειξαν έτσι για μία ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο και την καλή δουλειά που γίνεται από τον Όμιλο!

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τέλος από τον Εθνικό ο γκολκίπερ Χρ. Παίδαρος

Τέλος από τον Εθνικό Φιλιππιάδας ο ταλαντούχος γκολκίπερ Χριστόφορος Παίδαρος που συζητά με ομάδες Β'΄και Γ' Εθνικής


Κοινή συναινέσει με τον Εθνικό Φιλιππιάδας έλυσε τη συνεργασία ο 22χρονος Γιαννιώτης γκολκίπερ Χριστόφορος Παίδαρος και αναζητά πλέον αλλού τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει κάποιες προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας και εντός των ημερών αναμένεται να επιλέξει τη νέα ομάδα του. 

Ο Νίκος Λάππας ανέλαβε την Αναγέννηση Άρτας

Ο Νίκος Λάππας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας


Ο παλιός άσσος του ΠΑΣ Νίκος Λάππας ανέλαβε και επίσημα σήμερα την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Άρτας, στη θέση του Ηλία Μαγκάκη με τον οποίο πριν από μέρες είχε σταματήσει η συνεργασία. Με μια λιτή ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Ηλίας Καρίνος αναφέρονται τα εξής:

Αποχώρησαν από το πρωτάθλημα Βοτονόσι και Λαψίστα

Άλλες δύο ομάδες αποχώρησαν από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ


Άλλα δύο σωματεία αποσύρθηκαν από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ μη δυνάμενα να τα βγάλουν πέρα μέχρι τέλος. Μετά τον Ατρόμητο και το Σιστρούνι, σχετική επιστολή έστειλαν στην ΕΠΣΗΠ η Λαψίστα και το Βοτονόσι ότι αποχωρούν από τα πρωταθλήματα.

Τελευταία ευκαιρία έδωσαν στον ΟΦΗ για να επιβιώσει

Προθεσμία μέχρι αύριο το μεσημέρι (Τετάρτη 14/1) έδωσε η σούπερ λίγκα στον ΟΦΗ να αποσύρει την προσφυγή

Προθεσμία μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης δόθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή κατά της Σούπερ Λιγκ, αλλά και να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές που πρέπει. Στη «μαραθώνια» συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, αποφασίστηκε να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στην ομάδα του Ηρακλείου.

Με ποιούς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ ο Στάϊκος Βεργέτης

Ποιους παίκτες επέλεξε ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του Β’ γύρου κόντρα στα Γιάννενα. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θέλει να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα για να έχει αξία ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ. 

Χωρίς Χαρίση, Γαρουφαλιά, Ακόστα ο ΠΑΣ

Και ο Νόε Ακόστα έμεινε εκτός αποστολής στον ΠΑΣ Γιάννινα


Χωρίς τους τραυματίες Χαρίση, Γαρουφαλιά και τον Ακόστα που λάμπει από ευτυχία καθώς η γυναίκα του έφερε  στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έμεινε δίπλα τους, αναχώρησε για την Τρίπολη η αποστολή του ΠΑΣ αφού αύριο Τετάρτη (14/1) υπάρχει το ματς με τον τοπικό Αστέρα. Αντίθετα επιστρέφει ο Μπέριος.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς Κουρμπέλη και Κιτόκο ο Αστέρας

Δεν παίζει την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΣ ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης


Όπως ο ΠΑΣ έτσι και ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται για τη μεταξύ τους αναμέτρηση που θα γίνει την Τετάρτη στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Αναλυτικά η σημερινή δραστηριότητα από το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Αστέρας.

Ο Φώτης Κωστούλας τα έβαλε πάλι με τους οργανωμένους

Αριστερά ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας με τον ομόλογό του του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη στο γήπεδο του Αγρινίου


Ο Φώτης Κωστούλας έχει αποδείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συγκρουστεί με τους οργανωμένους οπαδούς και μόλις πριν λίγο καιρό είχε κλείσει την εξέδρα, στην οποία συνήθιζαν να κάθονται για να παρακολουθήσουν το ματς.
Μετά την κίνηση αυτή οι οργανωμένοι βρέθηκαν σε άλλες θύρες του γηπέδου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ προξένησαν χαοτικές καταστάσεις εις βάρος άλλων φιλάθλων.

Ψηλά το κεφάλι Ηρακλή, μπόρα είναι, θα περάσει!

Ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς που τραυματίστηκε στο Αγρίνιο


Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη στο Αγρίνιο ο νεαρός άσσος του ΠΑΣ Ηρακλής Γαρουφαλιάς, όπως έδειξε σήμερα Δευτέρα η μαγνητική που έκανε στα Γιάννινα.

Μετά από καιρό ρέφερι ο Στυλιαράς

Ρέφερι ο Στυλιαράς μετά από 2 χρόνια σε αγώνα του ΠΑΣ


Ο διαιτητής Δημήτρης Στυλιαράς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Τετάρτης 14/1 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου). Τέταρτος διαιτητής ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος Φθιώτιδας.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τετάρτη στην Τρίπολη ο ΠΑΣ, αρχίζει ο β' γύρος

Ιατρικές εξετάσεις θα κάνει ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός που υπέστη στο Αγρίνιο


Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου θα ανοίξει η αυλαία του β’ γύρου με τον ΠΑΣ να δίνει δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα. Η αποστολή επέστρεψε από το Αγρίνιο, τη Δευτέρα θα γίνει αποθεραπεία και την Τρίτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη. Αύριο Δευτέρα θα κάνει εξετάσεις ο Γαρουφαλιάς για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός από το χτύπημα του Άλβες. Ερωτηματικό υπάρχει για το Χαρίση αν μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή αφού είναι τραυματίας.

Π. Βασιλάκης: Ήταν πέναλτι το χέρι του Κούσα

Ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης είδε πέναλτι στο χέρι του Κούσα με το οποίο απέκρουσε το σουτ του Ναδάλες


Στην «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΡΙΤ ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης τόνισε ότι ήταν πέναλτι το χέρι του Κούσα που απέκρουσε σουτ του Ναδάλες από κοντά και κακώς δεν δόθηκε από τον διαιτητή Σπάθα. Ήταν η φάση του 85’ που Ισπανός αριστερός μπακ του ΠΑΣ βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε αλλά απέκρουσε ο Κούσας με το απλωμένο χέρι του και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Συνεχίζει την προέλαση για Β' Εθνική η Α. Ε. Καραϊσκάκης

Ανερχόμενη δύναμη στην Ήπειρο είναι η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας που οδεύει για τη Β' Εθνική


Η μεγάλη κερδισμένη της 13ης αγωνιστικής στο δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης καθώς επικράτησε 1-0 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και έμεινε στην κορυφή.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, τα Τρίκαλα ακολουθούν κατά πόδας αφού νίκησαν 1-0 τον Ρήγα Φεραίο ενώ μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε και ο Οπούντιος Μαρτίνου αφού επικράτησε 2-1 του Θεσπρωτού.

Μ. Χάβος: Στο β' ημίχρονο μας έλειψε η φρεσκάδα

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τα εξής: «Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, γειτονικό, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Το παιχνίδι αν το δούμε αναλυτικά είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανώς καλύτερος ο Παναιτωλικός.

Κούσας: Όποια ομάδα έβαζε γκολ θα κέρδιζε

Οι δηλώσεις στη NOVA των Γιώργου Κούσα και Στέλιου Βασιλείου


Ο παίκτης του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στην κάμερα του Novasports, τόνισε πως όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ θα κέρδιζε κιόλας αλλά αυτό δεν συνέβη.

Στις ευκαιρίες στάθηκαν Βελλίδης και Σκόνδρας

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκαναν στη NOVA Βελλίδης και Σκόνδρας

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό τόνισε πως η ομάδα του θέλησε να μπει δυνατά, να κρατήσει το μηδέν και τα κατάφερε ενώ ανέφερε πως αν οι παίκτες ήταν πιο προσεκτικοί ίσως έπαιρναν και τη νίκη.

Γ. Πετράκης: Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τόνισε τα εξής: «Σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα εμφανιστήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Είχαμε συγκέντρωση, πειθαρχία και οργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Συγχαρητήρια Χριστοβασίλη και φωτορεπορτάζ από το Αγρίνιο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ στα μπουθ παρακολουθεί τον αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ. Στο τέλος πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη παίκτες και προπονητή.

ΦΩΤΟ: agriniopress.gr


Πάντα τα παιχνίδια του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό παρουσιάζουν ένα αυξημένο ενδιαφέρον, γιατί είναι ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Το πάθος αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορούσε να κλέψει τη νίκη με τις ευκαιρίες που έχασε

Καλή και η ισοπαλία που πήρε ο καλός ΠΑΣ μέσα στο Αγρίνιο αλλά στην επανάληψη μπορούσε να πάρει και τη νίκη (ΦΩΤΟ allsportsagrinio.gr)


Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο καθώς στο β’ ημίχρονο έστησε πολλές παγίδες στον Παναιτωλικό, με συνέπεια ο «Άγιαξ» να χάσει 4 κλασικές ευκαιρίες, απ’ αυτές που δεν χάνονται, με μοιραίο παίκτη τον Κοροβέση και παράλληλα υπάρχει και μια φάση με χέρι του Κούσα που μπορούσε ο Σπάθας να δώσει πέναλτι.