Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

K-17: Ο ΠΑΟΚ πέρασε με διπλό από τα Γιάννινα

Δίκαια νίκη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ΠΕΑΚΙ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα νέων Κ-17


Για την 1η αγωνιστική του 3ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0. Ο Κυριλλίδης στο 46' με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 0-1 και ο Ευθυμίου στο 78' μετά από όμορφο συνδυασμό του με τον Χατζηδίμπα σφράγισε τη νίκη του Δικέφαλου.

Η Κ-15 του ΠΑΣ ισοπαλία 1-1 στο Αγρίνιο

Η ομάδα νέων Κ-15 του ΠΑΣ πήρε ισοπαλία 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.


Η ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο με ένα ωραίο γκολ του Λώλη για να ισοφαρίσει στο 47’ ο Παναιτωλικός με τον Βασίλακα. Η ομάδα των Ιωαννίνων στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να πάρει το διπλό.

Προπόνηση και ανακοίνωση της αποστολής στα καναρίνια

Ο Μάκης Χάβος πήρε 18 παίκτες στην αποστολή του Παναιτωλικού


Ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις επιτάχυνσης, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση στον Παναιτωλικό. Ο Καλογέρης έκανε θεραπεία και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα έκαναν ο Θεοδωρίδης και ο Μορένο.

Δανεικός στην Παναχαϊκή ο γκολκίπερ Γιαννιώτης;

Ο νεαρός γκολκίπερ Ανδρέας Γιαννιώτης θα δοθεί δανεικός στην Παναχαϊκή;


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «ΦΩΤΟΣ» ο γκολκίπερ Ανδρέας Γιαννιώτης μετακομίζει από τα Γιάννινα στην Πάτρα. Όπως αναφέρθηκε θα δοθεί δανεικός στην Παναχαϊκή, καθώς  με τον ΠΑΣ είχε μόνο μια συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που έληξε με σκορ 1-1.

Γ. Πετράκης: Τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες

Για το ματς του Αγρινίου μίλησε στη NOVA ο Γιάννης Πετράκης


Στη NOVA και στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα μίλησε ο Γιάννης Πετράκης για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και για τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΣ.

Χωρίς Χαρίση, Μπέριο στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ

Με απουσίες ταξιδεύει ο ΠΑΣ για το Αγρίνιο


Χωρίς τον νεαρό μέσο Χάρη Χαρίση που ήταν η αποκάλυψη του τελευταίου καιρού και κάλυπτε τη θέση του Λίλα που πήγε στην Πάρμα, θα ταξιδέψει το  μεσημέρι για το Αγρίνιο η αποστολή του ΠΑΣ. Ο νεαρός άσσος είναι τραυματίας και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν χτες, δεν ξεπεράστηκε το πρόβλημα.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο Γ. Βήτας για τα οικονομικά και διοικητικά του ΠΑΣ

Ο Γιώργος Βήτας (δεξιά) με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη


Θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη που έθιξε και το θέμα της πρότασης από τον Ανδρέα Πάτση, πήρε ο δικηγόρος Γιώργος Βήτας που υπήρξε παλιότερα νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και στενός συνεργάτης του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα με τιμές λίγο αλμυρές για τα δεδομένα της εποχής


Από την ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ώρα 15.00) θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 14.00 και την Κυριακή από τις 11.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι παίκτες τη δουλειά τους κοιτάζοντας μόνο στο Αγρίνιο

Να μη επηρεαστούν οι παίκτες με το εξωαγωνιστικό μπάχαλο των τελευταίων ημερών

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα το θέμα χτες ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην φίλαθλη κοινή γνώμη καθώς έβγαλε στην…. σέντρα τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, για δύο λόγους:  

Στο Αγρίνιο ο Σπάθας που επιστρέφει στη σούπερ λίγκα

Ο Ηλίας Σπάθας ορίστηκε στο ματς της Κυριακής Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Μίνι αφιέρωμα στα Χανιά που θα παίξει κύπελλο ο ΠΑΣ

Κόντρα στον ΠΑΣ θα είναι ο παλιός γκολκίπερ Γιώργος Σικαλιάς που παίζει στα Χανιά


Με την ομάδα των Χανίων που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία κληρώθηκε να παίξει στο κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Θα γίνουν δύο παιχνίδια, στα Χανιά και στα Γιάννινα και απ’ αυτά θα κριθεί ποια ομάδα θα πάει στους «8» του κυπέλλου.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΣ και Παναθηναϊκό

Οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της σούπερ λίγκα


Με χρηματικό πρόστιμο 2500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην 15η αγωνιστική. Επίσης με πρόστιμο 4000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για όσα έκαναν οι φίλαθλοί του στο εθνικό στάδιο "Ζωσιμάδες" στην 16η αγωνιστική.

Ο Παναιτωλικός έχασε 2-0 στο Αγρίνιο από το Βόλο

Ο Παναιτωλικός έχασε 2-0 στο Αγρίνιο για το κύπελλο από τον Ολυμπιακό Βόλου


Νίκη στο ντεμπούτο του πήρε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και μάλιστα σε μία έδρα που δεν είναι εύκολο να περάσει καμία ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε την Πέμπτη (8/1) του Παναιτωλικού με 2-0, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να περάσει στην επόμενη φάση, αφού τα Χανιά απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό.

Βατοί όλοι οι αντίπαλοι στο κύπελλο για ΠΑΣ

Μια παρόμοια επιτυχία μ' αυτή του 2007 μπορεί να κάνει και φέτος στο κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα


Ολοκληρώθηκαν και οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου όπως και η 2η φάση των αγώνων κυπέλλου. Αύριο Παρασκευή 9/1 που θα γίνει η κλήρωση στην ΕΠΟ οι ομάδες που είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας θα κληρωθούν με τις ομάδες που είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και θα βγουν τα 8 ζευγάρια που θα δώσουν διπλούς αγώνες. Σε κάθε ζευγάρι θα είναι μια ομάδα από το πρώτο γκρουπ και μια ομάδα από το δεύτερο γκρουπ.

Απάντηση Χριστοβασίλη στις δηλώσεις Καχριμάνη

Απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στις δηλώσεις του Αλέξανδρου Καχριμάνη


Μετά τη σημερινή ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής ως προσωπική δήλωση του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη: «Με αφορμή την παρέμβαση,   του Περιφερειάρχη Ηπείρου κου Αλέκου Καχριμάνη, μέσω των σημερινών του δηλώσεων,  η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δηλώνει τα εξής:

Απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων για Αγρίνιο

Τι προβλέπει η διάταξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλοακαρνανίας 

ΠΗΓΗ: allnews-epirus.blogspot.gr

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία Αγρινίου, απαγορεύει την παρακολούθηση του Κυριακάτικου αγώνα Παναιτωλικου - ΠΑΣ Γιάννινα από φιλάθλους του ΠΑΣ, ενώ ταυτόχρονα θα λάβει και αυστηρά μέτρα για την τάξη στο γήπεδο. Στην σχετική ανακοίνωσή της τονίζει:

Η Νίκη Βόλου αποβάλλεται οριστικά από το πρωτάθλημα

Τίτλοι τέλους για την ιστορική Νίκη Βόλου αποβάλλεται από το πρωτάθλημα


Το τέλος ενός προαναγγελθέντος θανάτου γράφτηκε και επίσημα την Πέμπτη (8/1) για τη Νίκη Βόλου.  Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τον μη ορισμό του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ο οποίος ουσιαστικά «σφραγίζει» και την αποβολή του συλλόγου της Μαγνησίας από το πρωτάθλημα.

Παρασκευή (9/1) μεσημέρι η κλήρωση του κυπέλλου

Στα γραφεία της ΕΠΟ αύριο Παρασκευή 9/1 θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος


Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι αύριο (Παρασκευή 9/1) στις 13:00 θα γίνει η κλήρωση της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Τότε θα ξέρει και ο ΠΑΣ που είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ποιος θα είναι ο αντίπαλός του.

Πειθαρχική δίωξη κατά ΠΑΟ για τον Αρετόπουλο

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση σχετικά με το διαιτητή Αρετόπουλο


Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (8/1).
Οι «πράσινοι» διώκονται για την ανακοίνωση που εξέδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Καχριμάνης: Ο Χριστοβασίλης να αναλάβει τις ευθύνες του

Αυστηρή δήλωση του Περιφερειάρχη προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη


Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης έκανε σήμερα παρέμβαση στα δρώμενα του ΠΑΣ, διευκρινίζοντας ότι η κίνησή του αυτή γίνεται με την ιδιότητα του φιλάθλου και όχι με την θεσμική του ιδιότητα.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

O Αναστόπουλος ανέλαβε το τιμόνι του ΟΦΗ

Τεχνικός ηγέτης στον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος


Και επίσημα, πλέον, ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο διάδοχος του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο του ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (7/1).
Ο 56χρονος τεχνικός έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση σε αυτή τη νέα θητεία του στους Ηρακλειώτες νωρίτερα το μεσημέρι, ενώ οι άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Ανδρέας Σκέντζος και Σάκης Παγωμένος.

Οι προσεχείς αντίπαλοι του ΠΑΣ στο κύπελλο

Ποιες ομάδες θα μπουν στη κλήρωση και ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ (φωτο sportsioannina.gr)


Αύριο Πέμπτη θα ολοκληρωθούν οι αγώνες της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Εκκρεμότητες υπάρχουν στον 5ο και 8ο όμιλο που δεν έχει κριθεί μαθηματικά ποιες θα είναι οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα σε κάθε όμιλο.

Πως θα γίνει η κλήρωση στη φάση των "16"

Διαβάστε τι γράφει η προκήρυξη για τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος


Όπως είναι γνωστό και από προηγούμενο ρεπορτάζ ο ΠΑΣ και Κέρκυρα προκρίθηκαν από τον 2ο όμιλο στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΠΑΣ πήρε την πρώτη θέση του ομίλου και η Κέρκυρα τη 2η. Ας δούμε με ποιο τρόπο θα γίνει η κλήρωση και πως θα γίνουν οι αγώνες αυτής της φάσης.

"Καθάρισε" με 2-1 την Καλαμαριά και πέρασε στους "16"

Ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προκρίθηκε στους "16" του κυπέλλου Ελλάδος


Στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο ΠΑΣ καθώς στο τρίτο παιχνίδι του 2ου ομίλου κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Γ, Πετράκης: Είναι σημαντικό που τερματίσαμε πρώτοι

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, γιατί καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου σε ένα όμιλο που υπήρχαν τρεις ομάδες Α’ Εθνικής. Είναι πολύ σημαντικό που περάσαμε αήττητοι και πρώτοι στην επόμενη φάση.

Διλμπέρης: Φάγαμε δύο χαζά γκολ

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Παναγιώτης Διλμπέρης


Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν μπορούσε κάποιος να διακρίνει τόσο εύκολα τη διαφορά των κατηγοριών ανάμεσα στις δύο ομάδες, γιατί σταθήκαμε καλά.

Με νέα πρόσωπα ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί την Καλαμαριά

Ο Δημήτρης Σωτηρίου θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ στο ματς κυπέλλου της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς


Αρκετούς παίκτες άφησε εκτός αποστολής του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Γιάννης Πετράκης για να τους ξεκουράσει. Παίκτες πρώτης γραμμής όπως Βελλίδης, Τσάβεζ, Ίλιτς, Ακόστα, Τζημόπουλος. Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Ντάσιος.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο Τσάκας πάει τώρα να σώσει και τον ΟΦΗ!

Ο Βλάσης Τσάκας πάλι στο προσκήνιο με επενδυτές για τον ΟΦΗ από τα Αραβικά Εμιράτα!

Στο ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρθηκε ο Βλάσης Τσάκας, μιλώντας στον NOVAΣπορ FM. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας παράγοντας χαρακτήρισε σοβαρές τις προθέσεις των Αράβων, εκφράζοντας μάλιστα την απορία του πώς γίνεται οι «μελανόλευκοι» να μην έχουν δεχθεί ακόμη την προσφορά των ξένων επιχειρηματιών.

Σε ρυθμούς κυπέλλου κινείται τώρα ο ΠΑΣ

Σε ρυθμούς κυπέλλου κινούνται τώρα όλοι στον ΠΑΣ

Έναν  πραγματικά αγωνιστικό γολγοθά ανεβαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο Τετάρτη 7/1 έχει υποχρεώσεις για το κύπελλο Ελλάδος. Στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με στόχο τη νίκη.

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα για τον Χάρη Χαρίση

Αφιέρωμα του Βασίλη Μοιρώτσου στο gazzetta.gr για την πορεία του Χάρη Χαρίση στον ΠΑΣ και στο ποδόσφαιρο


Λίγο έλειψε πριν από δύο χρόνια να σταματήσει το ποδόσφαιρο για το διάβασμα. Ο Γιάννης Τάτσης τον κράτησε και πλέον ο 19χρονος Χάρης Χαρίσης τον ευγνωμονεί γι’ αυτό. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τη ζωή του MVP της αναμέτρησης του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό.

Θ. Τζημόπουλος: Με τις μεγάλες ομάδες παίζουμε καλύτερα

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν και ο Θέμης Τζημόπουλος


Ο Θέμης Τζημόπουλος και ο Αλέξης Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας σήκωσαν το μεγάλο βάρος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού κράτησαν καλά Καρέλη και Μπεργκ και όπως γράφουμε στην κριτική ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Ελεύθεροι έμειναν Καθάριος και Τριανταφυλλάκος

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό


Δύο ποδοσφαιριστές άφησε ελεύθερους ο Πανθρακικός καθώς δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, Πρόκειται για τους Καθάριο και Τριανταφυλλάκο. Ο Καθάριος είχε αποκτηθεί πριν από ε χρόνια από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Τριανταφυλλάκος ήταν μεταγραφή του καλοκαιριού από τον Άρη για να κάνει τη διαφορά, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος συνεργασίας με Μίτσελ

Τέλος και ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό


Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Θρύλου, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Τέλος ο Δώνης από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ

Τέλος ο Γιώργος Δώνης από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ


Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται από την Τρίτη (6/1) ο ΑΠΟΕΛ, καθώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη. Μπορεί ο 45χρονος τεχνικός να οδήγησε πέρσι τον κυπριακό σύλλογο στην κατάκτηση του νταμπλ και σε μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ, ωστόσο μια σειρά από αρνητικά αποτελέσματα στο τρέχον πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με κακές εμφανίσεις, ώθησαν τη διοίκηση στο να αποφασίσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Γ. Πετράκης: Να μη πάρουν τα μυαλά μας αέρα

Ο Γιάννης Πετράκης σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα sdna.gr


Ο ΠΑΣ κατάφερε να μείνει η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ που δεν έχει χάσει από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κι ο Γιάννης Πετράκης μιλάει στο sdna.gr  για το παιχνίδι με τους «πράσινους», αλλά και τη μάχη του τίτλου. 

Στον Σταύρο Τσουκαλά έπεσε το φλουρί

Στο μέσον ο Σταύρος Τσουκαλάς που ήταν ο τυχερός της βραδιάς καθώς του έτυχε το φλουρί από την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του ΠΑΣ (ΦΩΤΟ sportsioannina.gr)


Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Χαρίσης: Ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό

Αριστερά ο Χάρης Χαρίσης παίρνει το βραβείο MVP από τον προπονητή της Κ-20 Γιάννη Τάτση


Ο προπονητής της ομάδας Κ20, Γιάννης Τάτσης, παρέδωσε το βραβείο «BRUNO  MVP» για τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, στον Χάρη Χαρίση.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο Παπαπέτρου ρέφερι στο ματς με Καλαμαριά

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου ρέφερι την Τετάρτη στο ματς κυπέλλου ΠΑΣ - Καλαμαριά


Ο ΠΑΣ Δευτέρα βράδυ (απόψε) κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίττα και από αύριο Τρίτη θα ασχοληθεί με το ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα γίνει την Τετάρτη στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Με νίκη ή ισοπαλία ο «Άγιαξ της Ηπείρου» περνά στην επόμενη φάση.

Γ. Πετράκης: Σταθήκαμε καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Πιστεύω ότι σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και παρόλο που το αποτέλεσμα είναι 0-0, πιστεύω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, γιατί είχε όλα τα στοιχεία, πλην του γκολ.

Γ. Αναστασίου: Είναι σημαντικό που δεν χάσαμε

Αυτή τη φορά δεν έβγαλε τη γνωστή γκρίνια του ο Γιάννης Αναστασίου

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου δεν έβγαλε τη γνωστή γκρίνια του όπως σε άλλα παιχνίδια, προφανώς ικανοποιημένος στα Γιάννινα και δήλωσε τα εξής: «Μετά το επεισοδιακό ξεκίνημα χθες, σήμερα έγινε όμορφο ματς, ειδικά στο β' ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά στην τελική προσπάθεια υστέρησαν και οι δύο».

Ταυλαρίδης: Είχαμε δύσκολο έργο στα Γιάννινα

Τι είπαν στη NOVA οι παίκτες του Παναθηναϊκού Ταυλαρίδης και Λαγός


Μετά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Ταυλαρίδης και Λαγός, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports, τόνισαν πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να έχει πάρει και τη νίκη.

Γ. Αλαφούζος: Θα αποκαταστήσουμε τις ζημιές στα Γιάννινα

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποσχέθηκε ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκαταστήσει τις ζημιές που έκαναν οι οπαδοί του στα Γιάννινα


Ο Γιάννης Αλαφούζος υπογράμμισε πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να προασπίσει τα συμφέροντα του «τριφυλλιού», συνεχίζοντας τον «πόλεμο».

Τελικά το 0-0 ικανοποιεί και τις δύο ομάδες

Ολοκληρώθηκε το ματς του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό που έληξε ισόπαλο 0-0


Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα το ματς του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό που έληξε ισόπαλο 0-0. Χτες Κυριακή παίχτηκαν 26 λεπτά και σήμερα Δευτέρα τα υπόλοιπα 64. Παρά την παγωνιά και το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε περίπου 4500 με 5000 φίλαθλοι ήταν στις εξέδρες και βοήθησαν τον ΠΑΣ στην προσπάθεια να πάρει τη νίκη.

Υπήρξε και ματς που ολοκληρώθηκε σε τρεις δόσεις!!

Δημοσίευμα της εποχής για τη διακοπή του αγώνα ΠΑΣ - Πανιώνιος τον Ιανουάριο 2001

Κι άλλη φορά είχε διακοπεί αγώνας Α’ Εθνικής του ΠΑΣ στα Γιάννινα λόγω της ομίχλης. Και όχι μία φορά, αλλά δύο, γιατί υπήρξε και διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Στα Γιάννινα είχε γυριστεί η ταινία "Τοπίο στην ομίχλη"

Στα Γιάννινα γυρίστηκε το 1988 η ταινία "Τοπίο στην ομίχλη" του Θόδωρου Αγγελόπουλου


Η ομίχλη που σκέπασε το βράδυ της Κυριακής το στάδιο «Ζωσιμάδες» που είχε ως συνέπεια τη διακοπή του αγώνα ΠΑΣ – Παναθηναϊκός, όπως και οι τίτλοι που ακολούθησαν σε διάφορες ιστοσελίδες που έκαναν λόγο για «τοπίο στην ομίχλη» μας παραπέμπει και στην ταινία «Τοπίο στην ομίχλη» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, που ένα μεγάλο μέρος της γυρίστηκε στα Γιάννινα.

Σήμερα Δευτέρα ο ΠΑΣ θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίττα

Δευτέρα στις 19:30 ο ΠΑΣ θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίττα


Ο ΠΑΣ σήμερα Δευτέρα (5/1) στις 3 το μεσημέρι θα δώσει τη μάχη για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και στις 19:30 στο ξενοδοχείο AAR HOTEL & SPA θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας. Ας ευχηθούμε η κοπή της πίττας να συνδυαστεί με νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους πράσινους για να ξεκινήσει καλά και η αγωνιστική αυλαία του νέου χρόνου 2015.

Γ. Πετράκης: Περνάμε μια δύσκολη εβδομάδα

Οι δηλώσεις που έκανε στη NOVA ο Γιάννης Πετράκης


Δύσκολη εβδομάδα έχει μπροστά του ο ΠΑΣ μετά τη διακοπή του ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Γιάννης Πετράκης. 


Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής των Ηπειρωτών στην κάμερα του novasports:

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Γ. Αναστασίου: Έπρεπε να γίνει νωρίτερα η αλλαγή ώρας

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη NOVA


Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει αλλαγή ώρας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, καθώς γνώριζε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν. Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε ότι υπήρχε κίνδυνος τραυματισμών και ότι δεν μπορεί να καταλάβει την επιμονή κάποιων.

Το φύλλο αγώνα στους "Ζωσιμάδες" και η υπόλοιπη κίνηση

Δύο φάσεις άξιες αναφοράς έγιναν μόνο στα 25 πρώτα λεπτά που παίχτηκαν στους "Ζωσιμάδες".


Μόνο 25 λεπτά αγώνα έγιναν στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Στο διάστημα αυτό δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση. Ο ΠΑΣ έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό και τον περίμενε στην περιοχή, για να τον χτυπήσει στην αντεπίθεση, χωρίς ο Βελλίδης να ανησυχήσει ιδιαίτερα. Παραθέτουμε το φύλλο αγώνος σήμερα και αύριο Δευτέρα 5 Ιανουαρίου θα έχουμε τη συνέχεια….

Με την επίδειξη του αποκόμματος θα περάσουν οι φίλαθλοι

Με το απόκομμα θα δουν οι φίλαθλοι τη συνέχεια του αγώνα ΠΑΣ - Παναθηναϊκός


Λόγω της διακοπής του αγώνα λόγω ομίχλης, τέθηκε άμεσα το θέμα πως θα περάσουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι. Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έγινε γνωστό ότι οι φίλαθλοι δεν θα πληρώσουν ασφαλώς νέο εισιτήριο, αλλά θα περάσουν στο γήπεδο με την επίδειξη του αποκόμματος από το Κυριακάτικο παιχνίδι.