Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πόσο έτοιμος είναι ο ΠΑΣ για το ματς με τη Βέροια;

Στιγμιότυπο από παλιότερη συνάντηση του ΠΑΣ με τη Βέροια

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εξακολουθεί να παραμένει το ερωτηματικό κατά πόσο ο Μπράνα Ίλιτς θα είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια, αφού και χτες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο με τον Κριστιάν Τσάβεζ, ο οποίος θα είναι έτοιμος αρχές Φεβρουαρίου.
Χτες βράδυ έγινε νέος επανέλεγχος της κατάστασης του Σέρβου επιθετικού από τους γιατρούς της ομάδας και σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. 


Ο Ίλιτς δεν είναι απολύτως εντάξει, αλλά καταβάλει προσπάθειες για να ξεπεράσει το πρόβλημα της θλάσης που τον βασανίζει από το ματς με τον Πλατανιά. Γι’ αυτό και έμεινε στα Γιάννινα το πενθήμερο της άδειας και δεν πήγε στη Σερβία. Χτες μετά το γυμναστήριο πήρε νέο πρόγραμμα από το γυμναστή της ομάδας Βασίλη Αλεξίου αφού από σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει να τρέχει. Η μετεγχειρητική κατάσταση του Τσάβεζ είναι σε καλό δρόμο και αν όλα πάνε καλά τέλος Ιανουαρίου θα αρχίσει προπονήσεις. 

Ο Νταβίντ Ναδάλες που απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Πλατανιά (τιμωρημένος), Ξάνθη (τραυματίας), έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί. Χτες βγήκε κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά μετά από ένα δεκάλεπτο έκανε ατομικό πρόγραμμα και στο τέλος έκανε ειδικό πρόγραμμα με το γυμναστή. Ο Ισπανός αμυντικός όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί την Κυριακή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γύρισαν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και έδωσαν το παρόν στην απογευματινή προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τη Βέροια. Προπονήσεις κάνει και ο υπό δοκιμή νεαρός αμυντικός Ντίνος Μαυροπάνος που είχε δοκιμαστεί και το καλοκαίρι στο Καρπενήσι.

Ο Γιάννης Πετράκης ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και μεταξύ τους οι παίκτες αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές, ενώ βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη μετά Χριστουγέννων προπόνηση όλοι συμφώνησαν ότι τα Χριστούγεννα πέρασαν και από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι άκρως αφοσιωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Το ματς με τη Βέροια το Σάββατο, το πρώτο του 2016 είναι δύσκολο και κομβικής σημασίας. Ο ΠΑΣ μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών στα Γιάννινα και θα πρέπει να πάρει τη νίκη για να είναι περισσότερο άνετος στη συνέχεια. 

Από χτες τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με Βέροια με τις γνωστές τιμές. 15 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή, 10 ευρώ για τη μικρή σκεπαστή εξέδρα και 5 ευρώ τα παιδικά. Η διάθεση των εισιτηρίων σήμερα και αύριο θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ από 10 το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα. Την Πέμπτη τα γραφεία θα είναι ανοιχτά μέχρι στις 2 το μεσημέρι, τη μέρα της Πρωτοχρονιάς δεν θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων. Τη μέρα του αγώνα (Σάββατο 2/1) τα εκδοτήρια του σταδίου θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι το ξεκίνημα του αγώνα. Με χτεσινή ανακοίνωση η ΠΑΕ έκανε τη γνωστή υπενθύμιση ότι για την προμήθεια εισιτηρίων ο κάθε φίλαθλος πρέπει να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ.

Η ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ»

Από προχτές Κυριακή ξεκίνησε προπονήσεις η Βέροια για το ματς με τον ΠΑΣ. Χτες γύρισαν από την άδεια και οι Μπαλάφας (βάπτιση του γιου του), Κόλα, Μαγιέφσκι, Νέτο, Μαλόν και Λόπεζ, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει μία επιπλέον ημέρα. Στη χτεσινή προπόνηση στο γήπδο Ταγαροχωρίου ήταν και οι Αμπντούν και Ιμπραϊμ να δίνουν κανονικά το παρών παρότι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σήμερα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Σύμφωνα με το gazzetta.gr με οπαδούς μόνο του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε ενόψει του ματς της επόμενης Πέμπτης, οι «πράσινοι» δεν ζήτησαν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του και έτσι παρόντες θα είναι μόνο γηπεδούχοι. Ο λόγος που αποφάσισαν να προβούν στην κίνηση αυτή, αν και ζητάνε σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι ο κίνδυνος που υπάρχει για νέα τιμωρία, καθώς θεωρούν πως οι πειθαρχικές επιτροπές δείχνουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιχνίδια τους...

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο ΜΠΟΥΜΑΛ


Η επιστροφή του Ολιβιέ Μπουμάλ από το Παρίσι στην Αθήνα, συνδυάστηκε με την διευθέτηση των διαδικαστικών ζητημάτων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός μετέβη χτες Δευτέρα (28/11) στα γραφεία της ΠΑΕ, για τη ρύθμιση των λεπτομερειών και την υπογραφή του συμβολαίου του, αφού η συμφωνία μεταξύ των ομάδων έχει επιτευχθεί. Ο Μπουμάλ θα ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού έως τον Ιούνιο του 2018, δηλαδή για τις επόμενες 2,5 σεζόν. Σήμερα Τρίτη αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά στο "Γεώργιος Καλαφάτης" με την πράσινη φόρμα, ενώ η μεταγραφή θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες. Εκτιμάται ότι θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.