Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Γ. Πετράκης: Κάναμε την καλύτερη εμφάνιση χωρίς αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Μία πάρα πολύ σπουδαία προσπάθεια, ίσως η φετινή καλύτερη εικόνα έφερε ένα κακό και άδικο αποτέλεσμα. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι άδικο.
Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, για την προσπάθεια και την εικόνα. Δυστυχώς, χωρίς ο αντίπαλος μέχρι τη στιγμή του γκολ να κάνει ευκαιρίες, με δόση τύχης πήρε προβάδισμα στο σκορ. Μετά το γκολ είχαμε τις ευκαιρίες να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά δεν είχαμε τη ρέντα. Μέσα απ’ αυτό προέκυψε και το αποτέλεσμα που όλοι ξέρουμε.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη δική μας ομάδα, αλλά συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και σε όλες τις κατηγορίες. Αν η ομάδα διατηρήσει αυτά τα χαρακτηριστικά που είχε σήμερα, ότι δεν κέρδισε σήμερα που εδικαιούτο να κερδίσει, θα επιστραφεί στη συνέχεια.  Αρκεί να έχει το χαρακτήρα και τη νοοτροπία που είχε σήμερα. Το ματς τελείωσε και το μυαλό θα πρέπει να είναι στο επόμενο παιχνίδι»

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε:

«Από παιχνίδι σε παιχνίδι υπάρχει διαβάθμιση όσον αφορά την εικόνα. Ο αντίπαλος ήταν αποτελεσματικός και χωρίς ευκαιρίες μας έκανε γκολ. Η ομάδα είχε σήμερα την καλύτερα εικόνα απ’ όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα είχε νοοτροπία και στοιχεία που δεν είχε σε άλλα παιχνίδια. Πιστεύω πολύ στην αξία της ομάδας και πιστεύω όπως άλλαξε η εικόνα της ομάδας θα αλλάξουν και τα αποτελέσματα».

-«Επειδή πέρσι πήγαμε καλά φέτος θεωρήσαμε ότι ανεβήκαμε επίπεδο και αυτό καθορίζει τη στάση και τη νοοτροπία. Όμως θα πρέπει να είμαστε σεμνοί. Πιο εύκολα κατακτάς κάτι, παρά το διατηρείς».

-«Ο Τσάβεζ είναι ένας πολύ σπουδαίος και σημαντικός παίκτης και όλοι ξέρουμε την αξία του. Αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να στέκομαι σ’ αυτά που έχουμε και όχι σ’ αυτά που δεν έχουμε. Και χωρίς τον Τσάβεζ κάναμε σπουδαία πράγματα στο παιχνίδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος μόνο που στα στημένα δεν είχαμε την ανάλογη αποτελεσματικότητα».


-«Με ρωτάτε αν θα κάνουμε μεταγραφές. Το έχω σαν αρχή ποτέ δεν τοποθετούμε και υποθετικά πράγματα, δεν έχει νόημα να κάνουμε την κουβέντα αυτή, αυτή τη στιγμή. Η ομάδα έχει την ικανότητα να κάνει μια μεταγραφή και θα πρέπει να είναι προσεκτική. Έχει γίνει μια προεργασία και για παίκτες κάτω των 24 ετών».