Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσιογράφοι και διαιτητές για κοινωνικό σκοπό (Video)

Αναμνηστική φωτογραφία πριν από τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα

ΠΗΓΗ: super-fm.gr

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους διεξήχθη την Πέμπτη το μεσημέρι στην ΕΠΣΗΠ. Αγώνας προσφοράς και αλληλεγγύης προς τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου της Πωγωνιανής, από τους δημοσιογράφους και τους διαιτητής του συνδέσμου Ηπείρου.

Συγκεντρώθηκαν κυρίως τρόφιμα από τις προσφορές όσων αγωνίστηκαν, αλλά εκτός από την προσφορά υπήρξε και το κομμάτι της διασκέδασης για όλους, μεγάλους και μικρούς.
Οι διαιτητές, που συνήθως είναι στο στόχαστρο της δημοσιογραφικής κριτικής, αυτήν τη φορά τους έβαλαν εκείνοι στο στόχαστρο και τους έπαιξαν μονότερμα! Παρά την ηρωική άμυνα, όμως, κάποια στιγμή τα δημοσιογραφικά τείχη έπεσαν, με τις γνωστές συνέπειες για άμυνες που καταρρέουν...


Και η σούπερ ομάδα των δημοσιογράφων πριν ξεκινήσει το ματς 


Υπήρξαν, πάντως, πολλές και βασικές απουσίες για τους δημοσιογράφους, που δικαιολογούνται, αφού με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή δεν υπήρχε rotation στη διάρκεια του ματς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Δάλλας με βοηθούς την Αλεξάνδρα Ράπτη και την Δέσποινα Ελευθεριάδου.

Παρά το βαρύ σκορ, πάντως, κανένας δεν έφυγε χαμένος από το γήπεδο, αφού ο σκοπός επετεύχθη, ενώ όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: Κυρίτσης, Καννής, Γεωργιάδης, Λ.Παππάς, Κ. Παππάς, Σιούλης, Μπαλάσκας, Γιαννάκης, Μπούρης, Τσάγκας, Ζώτος, Παπαϊωάννου, Καλύβας, Μυριούνης, Σκούμπος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νέος, Κολιός, Σταματελόπουλος, Μάντζιος, Πολίτης, Τσάντας, Κόττορος, Σπυρογιώτης, Δημητρίου, Τάσης, Παπαλαζάρου, Μπαντής, Πάνος Σ., Μπόσιας, Τζόβας, Λέτσιος, Πασχάλης, Λιόντος, Σιόντης, Γιώτης, Μπούμπας, Μωυσιάδης, Ευαγγέλου, Λουκάς, Αντωνίου, Μάντζιος Α.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον αγώνα, καθώς και δηλώσεις που έγιναν στο τέλος από την κοινωνική λειτουργό της Κιβωτού του Κόσμου, κα Μαρτίνη, τον διαιτητή κ. Δάλλα και τους συναδέλφους δημοσιογράφους Ζώτο και Τσάγκα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ